LCD monitor SmartImage Game technológiával

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/272g5djeb_00/272g5djeb_00_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  LCD monitor SmartImage Game technológiával

  144 Hz-es játékélmény

  Ez a speciálisan játékra tervezett Philips kijelző az igazán folyamatos megjelenítésű és ragyogó képek érdekében másodpercenként 144-szer gondoskodik a képernyőn megjelenített tartalom újrarajzolásáról. A SmartFrame technológia segítséget nyújt Önnek egy adott terület kiemelésében. A speciális játék-előbeállítások és a távoli Smart Keypad egyedülálló vezérlési lehetőséget biztosít az Ön számára. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Brilliance LCD monitor SmartImage Game technológiával

144 Hz-es, 27”-es (68, 6 cm-es) 272G5DJEB/00 Hasonló termékek

144 Hz-es játékélmény

 • 144 Hz-es frissítési gyakoriság az igazán folyamatos és ragyogó képek érdekében

  144 Hz-es frissítési gyakoriság az igazán folyamatos és ragyogó képek érdekében

  Ön intenzíven, versenyszerűen játszik. Késleltetésmentes, igazán folyamatos képeket biztosító kijelzőre van szüksége. Ez a Philips kijelző másodpercenként 144-szer gondoskodik a képernyőn megjelenített tartalom újrarajzolásáról, amely ténylegesen 2,4-szer gyorsabb a normál kijelzőknél. Az alacsonyabb képfrekvencia azt jelenti, hogy az ellenségek látszólag pontról pontra ugrálnak a képernyőn, ami miatt nehezebb őket eltalálni. A 144 Hz-es képfrekvencia révén láthatja azokat a kritikus fontosságú hiányzó képeket is, amelyek az ellenség mozgását igazán folyamatosan mutatják be, így könnyű becélozni őket. A különlegesen kis bemeneti késleltetés és a kép akadozásmentessége miatt ez a Philips kijelző tökéletes partner a játékokhoz.

 • MHL technológia a mobiltartalmak nagy képernyőn való megjelenítéséhez

  MHL technológia a mobiltartalmak nagy képernyőn való megjelenítéséhez

  A Mobile High Definition Link (MHL) egy mobil audio/video interfész a mobiltelefonok és egyéb hordozható készülékek közvetlen csatlakoztatásához nagy felbontású képernyőkhöz. Az opcionális MHL kábel lehetővé teszi az MHL-képes mobilkészülék csatlakoztatását a nagy Philips MHL kijelzőhöz, hogy a HD videóit teljes digitális hanggal élvezhesse. Mostantól nem csupán a mobiljátékok, fényképek, filmek vagy egyéb alkalmazások nagy képernyőn történő használatára van lehetősége, de eközben töltheti is a mobilkészülékét, hogy az soha ne merüljön le használat közben.

 • SmartImage játék üzemmód – a játékosokra optimalizálva

  SmartImage játék üzemmód – a játékosokra optimalizálva

  A speciálisan a játékosok igényei szerint finomhangolt, számos opciót kínáló, játékhoz tervezett, új Philips kijelző gyorsan elérhető képernyőmenüvel rendelkezik.Az „FPS” (First person shooting) mód javítja a játék sötét részeit, így a sötét területeken elrejtett objektumok észrevehetők. A „Racing” (Verseny) mód a leggyorsabb válaszidőre, kiváló színre állítja a kijelzőt, ill. egyéb módosításokat is tesz a képbeállításban. Az „RTS” (Real time strategy) mód rendelkezik egy speciális SmartFrame móddal, amely lehetővé teszi egy adott terület kiemelését, ill. méret- és képmódosításokat. A Gamer1 (1. játékos) és Gamer2 (2. játékos) lehetővé teszi az egyes játékok személyre szabott beállításainak elmentését, így biztosítva a legjobb teljesítményt.

 • A SmartFrame területet jelöl ki az ellenfél egyszerű észleléséhez

  A SmartFrame területet jelöl ki az ellenfél egyszerű észleléséhez

  A SmartFrame lehetővé teszi az ellenfél egyszerű észrevételét azáltal, hogy kiemeli a képernyő egy speciális területét. Az RGB szint növelésével a kiválasztott területen lehetővé válik, hogy Ön jobban figyeljen a képernyő azon részére, ahol az ellenség hirtelen mozgása várható. Továbbá a méretet és egyéb képbeállításokat igény szerint módosíthatja. Különösen alkalmas RTS - Real Time Strategy (valós idejű stratégia) üzemmódú játékokhoz.

 • A SmartSize lehetővé teszi a játékot különböző méretű képernyőkön

  A SmartSize lehetővé teszi a játékot különböző méretű képernyőkön

  A SmartSize lehetővé teszi ezen speciálisan játékhoz kialakított Philips kijelző képernyőnézetének igény szerinti módosítását. A SmartSize funkció használatával Ön egyszerűen válthat a különböző képernyőméretek között. Mostantól már rendelkezik a kellő rugalmassággal, hogy egyetlen kijelzőt használva különböző méretekben szimulálja és gyakorolja a játékot.

 • A SmartKeypad segítségével gyorsan elérhetők a játék-előbeállítások

  A SmartKeypad segítségével gyorsan elérhetők a játék-előbeállítások

  A SmartKeypad egy olyan speciálisan kialakított távvezérlő, amely ehhez a játékhoz kialakított Philips kijelzőhöz csatlakozik. Lehetővé teszi a játék-előbeállítások gyors és kényelmes elérését két gyorsgombbal, így két személyre szabott egyedi beállítást menthet el és aktiválhat játék- vagy egyéb célra. A további, felfelé és lefelé funkciógombok segítségével mostantól könnyen navigálhat a képernyőmenüben és közvetlenül a beállításokban.

 • SmartResponse: 1 ms-os frissítés a gyors játékhoz

  SmartResponse: 1 ms-os frissítés a gyors játékhoz

  A SmartResponse a Philips exkluzív, fejlett technológiája, amely bekapcsoláskor a válaszidőt automatikusan a használt alkalmazás követelményeinek megfelelően állítja be. A játékok és a filmek például gyorsabb válaszidőt igényelnek a torzítás- és szellemképmentes, késleltetés nélküli képek megjelenítéséhez.

 • SmartConnect HDMI-vel, Display porttal és Dual link DVI-vel

  Ezek a Philips kijelzők a csatlakoztathatóság bőségét kínálják, és számos típusú kapcsolat, pl. Dual link DVI, Display Port, univerzális HDMI csatlakozás létrehozására alkalmasak, így lehetővé teszik a nagy felbontású, tömörítetlen video- és audiotartalmak élvezetét. Az USB 3.0 opció szupergyors adatátvitelt biztosít globális csatlakoztathatóság mellett. Függetlenül attól, milyen forrást használ, ez a Philips kijelző garantálja, hogy befektetése nem fog elavulni a közeljövőben!

 • Az USB 3.0 gyors adatátvitelt és intelligens telefontöltést tesz lehetővé

  A szupergyors USB 3.0 eszköz 5,0 Gbit/s átviteli sebességet biztosít, ami kb. 10-szer gyorsabb az USB 2.0 szabványnál, ezáltal jelentősen csökkenti az adatátvitel idejét, vagyis Ön időt és pénzt takaríthat meg. A nagyobb sávszélességgel, a szupergyors adatátvitellel, a jobb energiagazdálkodással és a kiemelkedő általános teljesítménnyel az USB 3.0 a legújabb globális szabvány, amely lehetővé teszi a nagy kapacitású tárolóeszközök használatát. A Sync-N-Go technológiával soha többé nem kell a felszabaduló sávszélességre várnia. A rendszer visszafelé is kompatibilis, így USB 2.0-s eszközei is megtartják a korábbi befektetés értékét.

Összes specifikációt mutat
 • Ez a Philips kijelző a 144 Hz frissítési frekvencia elérésére Dual-link DVI és DisplayPort csatlakozón keresztül képes. Ügyeljen, hogy a grafikus kártya alkalmas legyen a 144 Hz-es frissítésre, valamint update-elve legyen a legújabb illesztőprogrammal.
 • Az 144 Hz-es teljesítménnyel kapcsolatos minden kérdéssel forduljon közvetlenül a kártya értékesítőjéhez.
 • Ez a Philips kijelző rendelkezik MHL-tanúsítvánnyal. De ha az Ön MHL eszköze nem csatlakozik vagy működik megfelelően, olvassa el az eszközre vonatkozó gyakran ismételt kérdéseket, vagy forduljon közvetlenül az értékesítőhöz. Az eszköz gyártójának üzletpolitikája esetlegesen szükségessé teheti az azonos márkájú, speciális MHL kábel/adapter megvásárlását a készülék működéséhez.
 • Opcionális MHL tanúsítványú mobileszköz és MHL kábel szükséges (nem tartozék). A kompatibilitással kapcsolatban érdeklődjön az MHL eszköz értékesítőjénél.
 • Az ErP készenlét/ki állapotbani energiatakarékossága nem vonatkozik az MHL töltési funkcióra

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: