3D-s LCD monitor, LED háttérvilágítás

  3D-s LCD monitor, LED háttérvilágítás

  Fedezze fel a 3D játékok világát a nagy kijelzőn

  Játsszon 3D játékokat a Philips 273G LED monitoron. A játék a nagy kijelzőn, az aktív 3D shutter szemüveggel és a több HDMI bemenettel még nagyobb élvezetet nyújt! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

3D-s LCD monitor, LED háttérvilágítás

G-sorozatú, 27”-es / 68, 6 cm-es, 3D, shutter szemüveg 273G3DHSW/00 Hasonló termékek

Fedezze fel a 3D játékok világát a nagy kijelzőn

 • 3D Max 120 Hz

  3D Max 120 Hz

  Hagyja, hogy a Philips 3D Max 120 Hz-es kijelzőnek köszönhetően magával ragadják a 3D játékok, mozifilmek és fényképek. A vezeték nélküli aktív shutter szemüveggel szabaddá teheti magát, és valósághű mélységben láthatja a Full HD felbontású képeket. A mellékelt számítógépes szoftver nem csak 3D játékok használatára ad lehetőséget, hanem képes a 2D tartalmat 3D-be alakítani. A gyorskapcsolású kijelzők legújabb generációja gondoskodik a valósághű megjelenítésről 1920x1080 felbontásban. A legújabb 3D PC és Blu-ray játékok hihetetlenül egyenletesek és élesek lesznek. Az élethű mélységnek köszönhetően részese lehet a 3D videók és filmek cselekményének.

 • 20 000 000:1 SmartContrast arány az elképesztően gazdag fekete árnyalatokhoz

  20 000 000:1 SmartContrast arány az elképesztően gazdag fekete árnyalatokhoz

  A síkképernyős LCD kijelzőktől elvárható, hogy a legerősebb kontrasztot és a legélénkebb képeket produkálják. A Philips által nyújtott fejlett képfeldolgozás, az egyedülálló elsötétítő és háttérvilágítás-fokozó technológiával együtt élénk képeket hoz létre. A dinamikus kontraszt funkció a kiváló feketeszinttel és a sötét árnyalatok és színek pontos leképezésével megnöveli a kontrasztot. Ragyogó, élethű képet ad, nagy kontraszt és élénk színek mellett.

 • SmartImage: Optimalizált, felhasználóbarát megjelenítés

  SmartImage: Optimalizált, felhasználóbarát megjelenítés

  A SmartImage egy különleges, élvonalbeli Philips technológia, amely elemzi a képernyőn megjelenített tartalmat, és gondoskodik az optimalizált megjelenítésről. Ez a felhasználóbarát kezelőfelület lehetővé teszi a különböző alkalmazásoknak leginkább megfelelő mód kiválasztását: Iroda, Képek, Szórakozás, Gazdaságos stb. A választás alapján a SmartImage dinamikusan optimalizálja a kontrasztot, a színtelítettséget és az élességet a képek és a videók tökéletes megjelenítése érdekében. A Gazdaságos mód jelentős energiamegtakarítást biztosít az Ön számára. Mindez az Ön rendelkezésére áll, azonnal, egyetlen gombnyomásra.

 • SmartResponse 2 ms-os frissítés a 2D játékélményekhez

  SmartResponse 2 ms-os frissítés a 2D játékélményekhez

  A SmartResponse a Philips exkluzív, fejlett technológiája, amely bekapcsoláskor a válaszidőt automatikusan a használt alkalmazás követelményeinek megfelelően állítja be. A játékok és a filmek például gyorsabb válaszidőt igényelnek a torzítás- és szellemképmentes, késleltetés nélküli képek megjelenítéséhez.

 • Automatikus 3D a legújabb HDMI csatolófelületű Blu-ray lejátszókkal és játékkonzolokkal

  A Blu-ray játéklehetőséggel és a HDMI 1.4a-val kompatibilis filmlejátszó Philips 3D kijelző automatikusan 3D üzemmódba kapcsol, és azonnal hihetetlen látványban részesíti Önt. Nem kell többet a beállításokkal bajlódnia!

 • LED technológia a ragyogó képekért

  A fehér LED-ek rövidebb idő alatt érik el a teljes mértékű megvilágítást. A higanymentes LED-ek környezetbarát újrahasznosítást és hulladékkezelést biztosítanak. A LED-ek jobb fényerő-szabályozást, valamint kiemelkedően magas kontrasztarányú LCD háttérvilágítást tesznek lehetővé. A kijelzők mindezek mellett kifogástalan színhűséget, valamint állandó fényerejű működést nyújtanak Önnek.

 • Könnyen állítható megjelenítési beállítások a Philips SmartControllal

  PC szoftver, mellyel teljesen testre szabhatók a megjelenítési beállítások. A Philips két lehetőséget is kínál a beállítások megváltoztatására. Az egyik a képernyőn megjelenő többszintű menü, a másik a Philips SmartControl szoftver, amellyel a megszokott módon állíthatók a különböző beállítások.

 • Higanymentes, környezetbarát kijelző

  A LED háttérvilágítású Philips monitorok higanymentesek. A higany az emberekre és állatokra nézve az egyik legmérgezőbb természetes anyag, így ez a környezetbarát kijelzőtechnológia a gyártástól a selejtezésig, a termék egész élettartama során biztonságos használatot nyújt.

 • Alakítsa a 2D tartalmakat 3D-vé a számítógépes szoftver segítségével

  A mellékelt számítógépes szoftver segítségével újra felfedezheti kedvenc 2D játékait, filmjeit és videóit. Kattintson egyet az egérrel, és nézze végig, hogyan alakulnak kedvencei hihetetlen, 3D tartalmakká.

 • Aktív 3D vezeték nélküli shutter szemüveg a jó láthatóságért

  Élvezze a szabadságot, amit a vezeték nélküli, újratölthető aktív shutter szemüveg nyújt. Nem kell többé aggódnia a nem megfelelő megtekintési szögtartomány miatt, miközben kedvenc játékaival játszik, vagy videót néz.

Összes specifikációt mutat
 • A szülők ellenőrizzék, hogy gyermekeik nem tapasztalnak-e a fentiekben leírt kellemetlen tüneteket 3D nézése közben. 3D műsor nézése 6 éven aluli gyermekek számára nem javasolt.
 • Figyelmesen olvassa el az útmutatót, hogy többet tudjon meg a 3D-ről és az egészségről
 • Kérjük, vegye figyelembe, hogy a PC szoftverhez (TriDef 3D) a 3D játékok esetén AMD/ATI grafikus kártya szükséges.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: