További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/278g4dhsd_00/278g4dhsd_00_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  LCD monitor Ambiglow technológiával

  Fényes Ambiglow kijelző

  Fokozza játékélményét ezzel az Ambiglow technológiát alkalmazó, ikonikus Philips Gioco 3D kijelzővel! Az Ambiglow technológia az adott képnek megfelelő fényudvart vetít a készülék mögötti falra, ezáltal vizuálisan megnagyobbítja a képernyőt, valóban magával ragadó 3D élményt nyújtva az Ön számára. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Brilliance LCD monitor Ambiglow technológiával

Gioco, 27”-es (68, 6 cm-es), 3D Ambiglow kijelző 278G4DHSD/00 Hasonló termékek

Fényes Ambiglow kijelző

a magával ragadó 3D játékélményhez

 • Minimalista kinézet az ultrakeskeny keret révén

  A legújabb paneltechnológiát alkalmazó új Philips kijelzőket minimalista formatervezés jellemzi, mivel a külső keretük vastagsága mindössze 2,5 mm. A panelen belüli körülbelül 9 mm-es fekete mátrixsávval együtt lényegesen lecsökken a teljes keretméret, így minimális a figyelmet elterelő rész és maximális méretű a megtekintési méret. Különösen alkalmas a több kijelzős vagy mozaikos összeállításhoz, például játékok, grafikai tervezés és professzionális alkalmazások esetében, ahol az ultrakeskeny kerettel rendelkező kijelző használatával olyan hatást érhet el, mintha egyetlen nagy kijelzőt használna.

 • Az Ambiglow egy fényudvar segítségével intenzívebbé teszi a 3D élményt

  Az Ambiglow egy fényudvar segítségével intenzívebbé teszi a 3D élményt

  Az Ambiglow új dimenzióval gazdagítja a képélményt. Az innovatív Ambiglow technológia a monitor hátoldalából a környező falra sugárzott fényudvar létrehozásával megnöveli a képernyőt. A gyors processzor elemzi a bejövő képtartalmat és folyamatosan hozzáigazítja a kibocsátott fény színét és fényerejét a képhez. A felhasználóbarát opciók lehetővé teszik, hogy a környezetet az igényei szerint alakítsa és egyben csökkentse a szem kifáradását. A filmek és sportközvetítések nézéséhez, 2D vagy 3D játékok lejátszásához különösen alkalmas Philips Ambiglow egyedül álló és magával ragadó vizuális élményt kínál.

 • AH-IPS kijelző a ragyogó, élénk színű képekért

  AH-IPS kijelző a ragyogó, élénk színű képekért

  Ez a legújabb Philips kijelző fejlett AH-IPS panelt használ, amely kiemelkedő színvisszaadást, válaszidőt és energiafogyasztást kínál. A normál TN panelekkel szemben az AH-IPS panelek konzisztensen jelenítik meg a színeket, akár 178 fokos, széles szögben, és elfordított módban is. Figyelemre méltó teljesítményével az AH-IPS leginkább a színpontosságot és a kiegyenlített fényerőt állandóan megkövetelő alkalmazásokhoz ajánlott, mint például a fényképretusálás, a grafikai alkalmazások és az internetes böngészés.

 • SmartImage játék üzemmód – a játékosokra optimalizálva

  SmartImage játék üzemmód – a játékosokra optimalizálva

  A speciálisan a játékosok igényei szerint finomhangolt, számos opciót kínáló, játékhoz tervezett, új Philips kijelző gyorsan elérhető képernyőmenüvel rendelkezik.Az „FPS” (First person shooting) mód javítja a játék sötét részeit, így a sötét területeken elrejtett objektumok észrevehetők. A „Racing” (Verseny) mód a leggyorsabb válaszidőre, kiváló színre állítja a kijelzőt, ill. egyéb módosításokat is tesz a képbeállításban. Az „RTS” (Real time strategy) mód rendelkezik egy speciális SmartFrame móddal, amely lehetővé teszi egy adott terület kiemelését, ill. méret- és képmódosításokat. A Gamer1 (1. játékos) és Gamer2 (2. játékos) lehetővé teszi az egyes játékok személyre szabott beállításainak elmentését, így biztosítva a legjobb teljesítményt.

 • A Smart Bias 6500 K világítás optimális vizuális élményt biztosít

  A Smart Bias világítási mód lehetővé teszi az optimális képminőség élvezését a megtekintés kényelme mellett. A sötét szobában a pupilla kitágul és összehúzódik az állandóan változó képek miatt, ami számítógépes látási tünetegyüttes (Computer Vision Syndrome) vezethet. A Smart Bias fény egy lágy, statikus, 6500 K fehér fényből álló fényudvart képez a monitort körülvevő falon. Különösen alkalmas azok számára, akik sok időt töltenek a kijelző előtt, mivel nem csupán segít csökkenteni a szem fáradtságát, de megszünteti a szoba világításából fakadó tükröződéseket és csillogásokat is, javítva az észlelt kontrasztarányt és képrészletességet, megőrizve a megfelelő színérzékelést.

 • Villódzásmentes 3D teljesítmény

  A villódzásmentes 3D biztosítja, hogy a szórakozás hosszú órákon keresztül kényelmes legyen. A megfizethető, könnyű és teljesen villódzásmentes szemüveghez nincs szükség akkumulátorra vagy kábelkapcsolatra. Mostantól végre megszabadulhat minden kötöttségtől és családtagjaival együtt élvezheti a 3D teljesítményt!

 • Automatikus 3D a legújabb HDMI csatolófelületű Blu-ray lejátszókkal és játékkonzolokkal

  A Blu-ray játéklehetőséggel és a HDMI 1.4a-val kompatibilis filmlejátszó Philips 3D kijelző automatikusan 3D üzemmódba kapcsol, és azonnal hihetetlen látványban részesíti Önt. Nem kell többet a beállításokkal bajlódnia!

 • Az USB 3.0 gyors adatátvitelt és intelligens telefontöltést tesz lehetővé

  A szupergyors USB 3.0 eszköz 5,0 Gbit/s átviteli sebességet biztosít, ami kb. 10-szer gyorsabb az USB 2.0 szabványnál, ezáltal jelentősen csökkenti az adatátvitel idejét, vagyis Ön időt és pénzt takaríthat meg. A nagyobb sávszélességgel, a szupergyors adatátvitellel, a jobb energiagazdálkodással és a kiemelkedő általános teljesítménnyel az USB 3.0 a legújabb globális szabvány, amely lehetővé teszi a nagy kapacitású tárolóeszközök használatát. A Sync-N-Go technológiával soha többé nem kell a felszabaduló sávszélességre várnia. A rendszer visszafelé is kompatibilis, így USB 2.0-s eszközei is megtartják a korábbi befektetés értékét.

 • Mobilkészülékek gyors töltése

  Ezt az új Philips kijelzőt beépített USB 3.0 gyorstöltővel szállítjuk. A kimeneti teljesítményt 1,5 A értékre növelő speciális áramkör segítségével ez az eszköz gyorsan feltölti a mobilkészüléket, miközben lehetővé teszi az egyidejű szupergyors adatátvitelt is, ezáltal időt és pénzt megspórolva. Az USB töltési módszer használatával bármilyen szabványos készüléket feltölthet.

Összes specifikációt mutat
 • Ne nézzen bele közvetlenül az Ambiglow LED-ekbe, mivel azok nagyon nagy fényerejűek, és átmenetileg homályos látást okozhatnak.
 • A rossz közérzet - például szédülés, fejfájás vagy tájékozódási zavarok - elkerülése érdekében a 3D hosszabb ideig tartó nézése nem javasolt.
 • A szülők ellenőrizzék, hogy gyermekeik nem tapasztalnak-e a fentiekben leírt kellemetlen tüneteket 3D nézése közben. 3D műsor nézése 6 éven aluli gyermekek számára nem javasolt.
 • Figyelmesen olvassa el az útmutatót, hogy többet tudjon meg a 3D-ről és az egészségről
 • A VGA kártyáról és más, a 3D működtetéshez szükséges kiegészítőkről további információkat talál a www.philips.com/support weboldalon.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: