TV

  TV

  Fokozza a vizuális élményt

  A televízió 100 Hz-es jelfeldolgozási eljárásának köszönhetően a filmek és a sportműsorok élethűbbek, és nem fárasztják a szemet. A Virtual Dolby Surround különleges hangzást ad a képélményhez. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fokozza a vizuális élményt

 • A Real Flat képcső-technológia életszerű képet nyújt

  A laposabb képcső nagyobb megtekintési szöget tesz lehetővé, és csökkenti a tükröződést a legtökéletesebb kép érdekében.

 • A 100 Hz-es digitális letapogatás stabil, nyugtatóbb képet eredményez

  A hagyományos TV készülékeknél a képernyő letapogatása másodpercenként 50-szer megy végbe (50 Hz). Ezt a frekvenciát az emberi szem a kép vibrálásaként érzékeli. A 100 Hz-es készülékeknél a villódzás csökkentése érdekében az elektronsugár másodpercenként 100-szor halad át a képernyőn. A Philips digitális letapogatása duplájára növeli a sor villódzásának sebességét, ami így már észrevehetetlen. Az eredmény egy nyugodtabb kép, ami a néző szemére is pihentetőbben hat.

 • A pásztázási sebesség modulálása javítja a képélességet és a kontrasztot

  A pásztázási sebesség modulálása az elektronsugár sebességét folyamatosan változtatva még finomabban renderelt képet képes előállítani, ami élesebb, kontrasztosabb látványt nyújt.

 • Virtual Dolby Surround, hogy moziban érezhesse magát

  A Virtual Dolby Surround a térhatású hangzást tökéletesítő jelfeldolgozási eljárás. Alkalmazásával nincs szükség kiegészítő hátsó hangszórókra, mégis a Dolby Pro Logic érzetét kelti, így teljesen elmerülhet a televíziózás élményében.

 • Smart Picture és Smart Sound a vizuális élmény személyre szabásához

  A Philips programozott Smart Picture és Smart Sound módja a távvezérlő egyetlen gombjával kényelmesen elérhető. A számos kép- és hangbeállítási mód közül kiválaszthatja az Ön számára optimálisat.

 • 100 oldalas teletext az azonnali információeléréshez

  A teletext egy általánosan használt rendszer, melyet a legtöbb tévéadó sugároz. A 100 oldalas smart text szolgáltatás a lapváltásoknál gyors adatelérést biztosít.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: