TV

  Fokozza a vizuális élményt

  A TV által kínált képminőség kiváló, a készülék a 100 Hz-es digitális letapogatást és Digital Crystal Clear technológiát alkalmazza az optimális kontraszt, szín és élesség elérésére. A Virtual Dolby Surround hangzás különleges dimenzióval gazdagítja a képélményt. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

TV

29", Real Flat, 100 Hz-es digitális letapogatás 29PT8650/12 Hasonló termékek

Fokozza a vizuális élményt

Digital Crystal Clear rendszerrel

 • A Real Flat képcső-technológia életszerű képet nyújt

  A laposabb képcső nagyobb megtekintési szöget tesz lehetővé, és csökkenti a tükröződést a legtökéletesebb kép érdekében.

 • A Digital Crystal Clear élénk, moziszerű képeket produkál

  A Digital Crystal Clear egy képminőség javító újításokból álló csomag, mely digitálisan állítja és optimalizálja a képminőséget a kifogástalan kontraszt, szín és élesség elérése érdekében.

 • A 100 Hz-es digitális letapogatás stabil, nyugtatóbb képet eredményez

  A hagyományos TV készülékeknél a képernyő letapogatása másodpercenként 50-szer megy végbe (50 Hz). Ezt a frekvenciát az emberi szem a kép vibrálásaként érzékeli. A 100 Hz-es készülékeknél a villódzás csökkentése érdekében az elektronsugár másodpercenként 100-szor halad át a képernyőn. A Philips digitális letapogatása duplájára növeli a sor villódzásának sebességét, ami így már észrevehetetlen. Az eredmény egy nyugodtabb kép, ami a néző szemére is pihentetőbben hat.

 • Az Active Control a jelforrástól függetlenül optimalizálja a képminőséget.

  Az Active Control a zajelnyomást és a képélesség-javítást folyamatosan, másodpercenként 60-szor végzi. A képbeállításokat percenként több mint 3000-szer elvégezve, az Active Control Plus folyamatosan optimális képélményt biztosít.

 • Virtual Dolby Surround, hogy moziban érezhesse magát

  A Virtual Dolby Surround a térhatású hangzást tökéletesítő jelfeldolgozási eljárás. Alkalmazásával nincs szükség kiegészítő hátsó hangszórókra, mégis a Dolby Pro Logic érzetét kelti, így teljesen elmerülhet a televíziózás élményében.

 • Az 1 hangolóegységes Kép a képben funkció egyszerre két forrás jeleit teszi elérhetővé

  Az 1 hangolóegységes Kép a képben funkció segítségével a képernyőn egy kis ablakban megjelenítheti egy külső jelforrás képét.

 • 100 oldalas teletext az azonnali információeléréshez

  A teletext egy általánosan használt rendszer, melyet a legtöbb tévéadó sugároz. A 100 oldalas smart text szolgáltatás a lapváltásoknál gyors adatelérést biztosít.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: