Mennyezeti lámpa

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/300994816/300994816_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Mennyezeti lámpa

  Saving in style

  Élvezze ki maradéktalanul a világítás nyújtotta lehetőségeket ezzel az elegáns, alumínium Ecomoods mennyezeti lámpával. Az energiatakarékos világítás a kényelem és az egyszerűség élményét teremti meg. Modern kialakítást tükröz, és tökéletesen mutat otthonában. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

myLiving Mennyezeti lámpa

Moments, alumínium 300994816 Hasonló termékek

Saving in style

 • Akár 80%-os energiamegtakarítás

  Akár 80%-os energiamegtakarítás

  A fénycsővilágítás nagy előnye az energiatakarékosság. A kompakt fénycső a hagyományos izzó energiafogyasztásának mindössze egyötödét használja fel. Ezért ha az otthonában található összes hagyományos izzót Philips fénycsővilágításra cseréli, akár 80%-kal is csökkentheti villanyszámláját!

 • Különösen hosszú élettartamú izzó

  Különösen hosszú élettartamú izzó

  Tartozék Philips izzó különösen hosszú, akár 12 000 óra élettartammal.

 • Erős és megbízható

  Erős és megbízható

  Tartósságra tervezve. A Philips Ecomoods lámpakollekció minden egyes darabja kiváló minőségű anyagokból és alkatrészekből áll. Egy tartós, csúcsminőségű lámpát tudhat magáénak, amelynek élettartama valóban lenyűgöző.

 • Stílusos és kortárs kialakítás

  A legtöbb nagyméretű és nem esztétikus energiatakarékos termékkel szemben az Ecomoods lámpák letisztult, modern formavilágúak. A karcsú, sikkes megjelenés gondos tervezés eredménye, melynek célja a forma és a funkció tökéletes egységének kialakítása volt.

 • Szórt, tiszta fehér fény

  Ez a lámpa a legújabb energiatakarékos világítástechnika használatával gondoskodik a természetes, tiszta, fehér fényről. Szórt, tiszta, fehér fénnyel világítja meg a szobát, így ideális működést biztosít, és emellett tekintettel van a környezetre is. A szórt fény tökéletes az általános megvilágításhoz.

 • Alumínium

  A modern alumínium lágy, tartós, könnyű, enyhén ezüstszínű anyag.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: