Mennyezeti lámpa

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/308521116/308521116_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Mennyezeti lámpa

  Saving in style

  A Philips Ecomoods Feeling mennyezeti lámpa maga a tiszta elegancia. Lélegzetelállító ovális diffúzora egyedi fúvású, kiváló minőségű üvegből készült, és fényes króm bevonat veszi körül. Csodálatosan meleg és egyenletes fénnyel árasztja el a helyiséget. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

myLiving Mennyezeti lámpa

Feeling, króm 308521116 Hasonló termékek

Saving in style

 • Meleg fehér fény

  Meleg fehér fény

  A fény különböző színhőmérséklettel rendelkezik, melynek a Kelvin (K) a mértékegysége. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák meleg, otthonosabb fényt bocsátanak ki, míg a magas Kelvin értékkel rendelkezők hideg fényt sugároznak. Ez a Philips lámpa meleg, fehér fényt ad az otthonos hangulat megteremtése érdekében.

 • Mindig tartozék a Philips izzó

  Mindig tartozék a Philips izzó

  A csomag kiváló minőségű Philips EcoLamp energiatakarékos izzókat tartalmaz a legjobb világítási hatás eléréséhez.

 • Energiatakarékos

  Energiatakarékos

  Ez a Philips energiatakarékos lámpa a hagyományos fényforrásokhoz képest energiatakarékosabb, így kisebb lesz a villanyszámlája; vagyis pénzt takarít meg amellett, hogy óvja környezetét.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: