Mennyezeti lámpa

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/3115131ph/3115131ph_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Mennyezeti lámpa

  Tökéletes fény minden pillanathoz

  A Philips hue Phoenix mennyezeti lámpa állítható meleg-hideg árnyalatú fehér LED-fényt bocsát ki, hogy megfeleljen a nap különböző pillanatainak. Az okoskészülékén keresztüli problémamentes vezérlés érdekében hue bridge-en keresztül (nem tartozék) kapcsolódhat otthoni WiFi hálózatához. Összes előny megtekintése

 • Tökéletes fény minden pillanathoz

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hue Mennyezeti lámpa

Phoenix, fehér, LED 3115131PH Hasonló termékek

Tökéletes fény minden pillanathoz

Önre hangolva

 • 4 fénykombináció mindennapi tevékenységekhez

  Keresse meg mindenhez a legjobb fényt. A Philips hue négy fénykombináció formájában rögzítette Önnek az optimális fényt a nappali tevékenységekhez. Az „Energize” (energizálás) beállítás hűvös és ragyogó fényt biztosít az extra teljesítménynöveléshez. A „Concentrate” (koncentráció) beállítás lehetővé teszi az összpontosítást és munkavégzést a finoman beállított ragyogó fehér fény segítségével. A „Read” (olvasás) optimális meleg fehér fényt biztosít, amely nem erőlteti meg a szemet, azaz tökéletes egy jó is olvasáshoz. A „Relax” (lazítás) segíti az ellazulást a meleg fehér fény puha ragyogása mellett.

 • Különleges hangulatvilágítás a fehér fény melegtől hidegig terjedő árnyalataival

  Teremtse meg a tökéletes hangulatot bármilyen alkalomhoz a gyönyörű, természetes fehér fényű LED-lámpákkal. Az alkalmazást az okoskészülékén használva bármilyen árnyalatú fehér fényt beállíthat, a hűvös, stimulálóbb nappali fénytől kezdve (6500K) a megnyugtató meleg fehér fényig (2200K).

 • LightDuo a hue-élmény megduplázásához

  Ez a Philips hue két beépített, egymástól független fényforrással rendelkezik, így keverheti a meleg és hideg fehér fényt, hogy igazodjon az adott pillanathoz, ugyanakkor funkcionális világítást állíthat be a tevékenységeihez.

 • Egyszerű és zökkenőmentes fényerő-szabályozás az otthona újravezetékelése nélkül

  A Philips hue lámpák fényereje könnyen és zökkenőmentesen állítható az okoskészüléke segítségével. Nem kell újravezetékelni az otthonát, vagy fali kapcsolót telepíteni.

 • 3D struktúra a ragyogó fényhatás érdekében

  A hue Phoenix 3D struktúrája javítja a lámpa kinézetét és kellemes fényeloszlást biztosít. A lámpa felületét a fényt elnyelő és visszaverő hatszögletű mintázat borítja, ami ragyogó hatást kelt. A hatás a látószögtől függően változik, így a hue Phoenix az otthona dinamikus és figyelemfelkeltő dísztárgya lesz, még kikapcsolt állapotban is.

 • Teljes körű vezérlés intelligens készülékről a kibővített funkciók érdekében

  Csatlakoztassa ezt a Philips hue lámpát a hue bridge-hez, és fedezze fel a világítási lehetőségek teljes körét. A hue lámpát vezeték nélküli módon vezérelheti bármely iOS vagy Android készülékről a Philips hue alkalmazáson vagy a hue technológiához kifejlesztett bármely harmadik fél által fejlesztett alkalmazáson keresztül. A szoftveres biztonság érdekében állítsa be az időzítőket, értesítéseket, riasztásokat és geofencing funkciót, a teljes körű hue-élmény érdekében pedig szinkronizálja a készüléket a szórakoztatórendszerével.

 • Fényjelzések biztosítják a folyamatos kapcsolatot

  Beállíthatja a Philips hue lámpát, hogy értesítse Önt a beérkező hívásokról, üzenetekről, közösségi hálózati frissítésekről, találkozókról, az időjárásról és az okoskészüléken keresztül fogadott egyéb aktuális kommunikációkról. Az IFTTT platformon keresztül különböző viselkedéseket állíthat be a lámpához. A hue hangulatvilágítási értesítései kellemes módszert kínálnak arra, hogy Ön folyamatosan tájékozott legyen és kapcsolatban maradjon.

 • Állítsa be, hogy a lámpák be- és kikapcsoljanak, amikor Ön nincs otthon.

  Gondoskodjon róla, hogy úgy nézzen ki, hogy otthon van, még akkor is, ha éppen messze van. Állítson be ütemezett riasztásokat vagy használjon időzítőket, amelyek meghatározott vagy véletlenszerű időközönként fel- és lekapcsolják a világítást. Online hozzáférésen keresztül közvetlenül is vezérelheti az otthona világítását a okoskészülékén telepített alkalmazással. Ha engedélyezi a geofencing funkciót az alkalmazásban, akkor a világítás automatikusan fel- vagy lekapcsolódik, amikor Ön belép a házba vagy elhagyja azt. Kényelem és nyugalom – legyen bárhol.

 • Mindig naprakész

  A Philips hue a fényforrások az alacsony energiaigényű, biztonságos és megbízható szabályozását lehetővé tevő ZigBee technológián alapulnak. A rendszer folyamatosan új funkciókkal és javításokkal egészül ki. A szoftver és a firmware egyaránt vezeték nélküli módon és zökkenőmentesen frissül közvetlenül az Ön hue termékére.

 • Akár 50 hue izzó és lámpa csatlakoztatása

  A Philips hue bridge-hez akár 50 fényforrás vagy lámpatest csatlakoztatható. Kezdje egyszerűen a kapható kezdőkészletek valamelyikével, majd kezdje el a Philips hue termékek hozzáadását. Ezt követően egyetlen ujjmozdulattal vezérelheti a fényeket az iOS és Android okoskészülékekre kifejlesztett intuitív Philips hue alkalmazás segítségével.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: