InStyle Mennyezeti lámpa

Oculus, fehér 322003116 Hasonló termékek
  • Dekorálja otthonát fényekkel

    További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/322003116/322003116_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
    További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

    Mennyezeti lámpa

    32200/31/16 Hasonló termékek

    Igazi különlegesség a fürdőszobába: a fehér mennyezeti lámpa ideális általános világítást biztosít a fürdőszobában. A nagy fényerejű, energiatakarékos mennyezeti lámpa megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a mindennapi fürdőszobai teendőket. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Dekorálja otthonát fényekkel

  • IP44, tökéletes választás fürdőszobákhoz

    IP44, tökéletes választás fürdőszobákhoz

    Ezt a Philips fürdőszobai lámpát kifejezetten párás környezetben való használatra tervezték. Szigorú teszteknek vetették alá a vízállósága biztosítása érdekében. Az IP-szintet két szám jelöli: az első a por, a második a víz elleni védelem szintjét jelöli. Ez a fürdőszobai lámpa IP44-es értékkel rendelkezik: védve van a ráfröccsenő víz ellen, ez a termék a leggyakoribb és a legideálisabb fürdőszobai használatra.

  • Kivételesen hosszú élettartamú lámpák

    Kivételesen hosszú élettartamú lámpák

    A termékcsalád számos energiatakarékos kompakt fénycsövet kínál az általános fürdőszobai világításhoz. Az InStyle fürdőszobai lámpa felszerelése után többet nem kell annak cseréjével foglalkoznia, használatával energiát és pénzt takaríthat meg.

  • Energiatakarékos

    Energiatakarékos

    Ez a Philips lámpa a hagyományos fényforrásokhoz képest energiatakarékosabb, így kisebb lesz a villanyszámlája; vagyis pénzt takarít meg amellett, hogy óvja környezetét.

  • A fürdőszobában elengedhetetlen a jó megvilágítás

    A biztonságos borotválkozás miatt rendkívül fontos, hogy jól lássa magát a tükörben, ezért minden lámpatestbe kiváló minőségű fényforrást építettünk. A fürdőszobai világítótestekben a legújabb energiatakarékos technológiát alkalmaztuk, amely kiváló megvilágítást kínál anélkül, hogy fénye éles vagy bántó lenne.

  • Többféle alkalmazási lehetőséget kínáló termékcsalád

    Fali és mennyezeti lámpák nagy választéka áll rendelkezésre. A termékek között megtalálhatók a nagyméretű mennyezeti világítóeszközök, amelyek kényelmes és kellemes módon világítják be az egész fürdőszobát. A fali lámpák tiszta, ragyogó, árnyékmentes fényt adnak a tükörnél végzett, odafigyelést igénylő feladatokhoz, mint például borotválkozás, sminkelés vagy kontaktlencse behelyezése.

  • Dekorálja fürdőszobáját fényekkel

    Az InStyle fürdőszobai lámpák stílusos és masszív kialakítása minden fürdőszoba díszévé válik. A kiemelkedő minőségű és a használatnak ellenálló anyagok, mint például a csiszolt acél, az alumínium és az üveg, jellemzője a gondos, a legkisebb részletre is ügyelő megmunkálás, ideértve a lekerekített széleket és a kiálló részek nélküli felületeket is. A termékválaszték jellemzője a tiszta, egyszerű stílus, a modern kialakítás és az elegáns dekoráció.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: