digitális széles képernyős TV

  Fokozza a vizuális élményt

  Ezen a nagy képernyőn számos programot tekinthet meg kiváló digitális képminőségben, a beépített digitális tuner segítségével. A felhasználóbarát felületen megjelenő menü és az elektronikus programfüzet igazán egyszerűvé teszi a csatornaválasztást. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

digitális széles képernyős TV

32"-es, integrált digitális 32DW6559/01 Hasonló termékek

Fokozza a vizuális élményt

beépített digitális vevőegységgel

 • Közös interfész (CI) foglalat a Pay-TV szolgáltatásokhoz

  Közös interfész (CI) foglalat a Pay-TV szolgáltatásokhoz

  Ez egy foglalat a közös interfészmodul behelyezéséhez (CI, CAM vagy PCMCIA modulnak is nevezik), amelyel a Pay-TV szolgáltatások dekódolhatók, így hozzáférhetők és a megtekinthetők.

 • A Real Flat képcső-technológia életszerű képet nyújt

  A laposabb képcső nagyobb megtekintési szöget tesz lehetővé, és csökkenti a tükröződést a legtökéletesebb kép érdekében.

 • Crystal Clear III a kiváló minőségű, természetes képekért

  A Crystal Clear III a bővítések egész sorát nyújtja: 2D fésűs szűrő, dinamikus kontraszt, Blue stretch és Green enhancement, hogy mindig a lehető legtermészetesebb képeket kaphassa.

 • A beépített impulzusgátló csip kiküszöböli az interferenciát

  A PKC elnevezésű beépített csip megszünteti az elektromos interferenciát

 • Beépített digitális TV-tuner közvetlen felvételhez

  A beépített DVB-T tuner segítségével digitális földi tévéműsorokat tekinthet meg vagy rögzíthet. A videofrekvenciás jeleket a készülék digitális módon, analóg lépések nélkül küldi, a kiváló képminőség megtartása érdekében.

 • Virtual Dolby Surround, hogy moziban érezhesse magát

  A Virtual Dolby Surround a térhatású hangzást tökéletesítő jelfeldolgozási eljárás. Alkalmazásával nincs szükség kiegészítő hátsó hangszórókra, mégis a Dolby Pro Logic érzetét kelti, így teljesen elmerülhet a televíziózás élményében.

 • 7 napos elektronikus programfüzet programok listázásához

  Biztosan Ön is szeretné ismerni a napi, illetve a heti sugárzott programok listáját, hogy le ne maradjon kedvenc műsorairól, és ennek megfelelően tudja szervezni esti programját, vagy előre beállítani a felvenni kívánt műsorokat. Amikor a műsorok adatai elérhetőek, a készülék összeállítja a listát a menüben, amit Ön egyszerűen megtekinthet. A műsorfüzet eléréséhez csak lépjen be a menübe vagy nyomja meg a távvezérlő EPG gombját. Az elektronikus programfüzet segítségével áttekintheti a következő hét nap műsorait.

 • 10 oldalas Smart Text a teletext gyors eléréséhez.

  A teletext egy általánosan használt rendszer, melyet a legtöbb tévéadó sugároz. A 10 oldalas smart text szolgáltatás a lapváltásoknál gyors adatelérést biztosít.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: