professzionális LCD TV

  Továbbfejlesztett kialakítás, kiemelkedő tulajdonságok

  A korszerű és energiatakarékos HD Hospitality TV-készülékkel kihasználhatja a digitális televíziózás előnyeit, vagyis készen áll a jövő kihívásaira. Vendégei szívélyes fogadtatásban és kiváló látványélményben részesülhetnek. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

professzionális LCD TV

32"-es, LCD, integrált digitális 32HF5335D/12 Hasonló termékek

Továbbfejlesztett kialakítás, kiemelkedő tulajdonságok

Philips Digital Hospitality LCD TV

 • A Pixel Plus HD jobb felbontást, mélységet és tisztaságot nyújt

  A Pixel Plus HD jobb felbontást, mélységet és tisztaságot nyújt

  A Pixel Plus HD képfeldolgozási technológia élénk, természetes és valósághű látványt biztosít a néző számára. Az eredmény hihetetlen részletességű és mélységű, élethű kép, bármilyen HD forrásból.

 • Üdvözlő üzenet a képernyőn

  A TV-készülék bekapcsolásakor a képernyőn üdvözlő üzenet jelenik meg

 • Integrált DVB-T hangolóegység a digitális TV- és rádiókészülékhez

  Az integrált DVB-T hangolóegység segítségével a meglévő analóg csatornák mellett vehet digitális földi sugárzású TV-csatornákat is. Vendégei kiváló hangminőségben hallgathatnak digitális rádióállomásokat anélkül, hogy külön rádióvevőt kellene beszerezni.

 • Incredible Surround™ bővített hangdimenzió a hangok nagyobb élvezetéhez

  Az Incredible Surround™ hangfeldolgozó technológia megnöveli a két hangszóró közti virtuális távolságot, ezzel még erőteljesebb élményt produkál. Az Incredible Surround™ jóvoltából a vendégek nagyobb hangmélység és -szélesség mellett élvezhetik a teljes térhangzást, további hangszórók felszerelése nélkül.

 • Forgóállvány lopásgátlóval

  Az LCD TV-hez forgóállvány tartozik, így a vendégek beállíthatják a TV-készülék a szoba bármelyik pontjáról való megtekintéshez. Az állvány asztalhoz vagy más bútordarabhoz rögzíthető, így jobban védve van lopás ellen.

 • SmartLoader a gyors másoláshoz

  Ezzel a funkcióval az összes TV-beállítás és analóg csatornaprogramozás egyszerűen, alig egy perc alatt átmásolható egy másik TV-re. Így a TV-k egyformán lesznek beállítva, és jelentősen csökken a telepítési idő és költség.

 • Csatornabeállító menü zárolása

  Megakadályozza az illetéktelen hozzáférést a csatorna- és konfigurációs beállításokhoz, ezzel a legnagyobb kényelmet biztosítja a vendégeknek, és kiküszöböli az újraprogramozási költségeket.

 • VESA-szerelésre alkalmas

  A Video Electronics Standards Association által kiadott egységes ipari szabvány fali és mennyezeti szereléshez. Rugalmas szerelési lehetőségeket biztosít, és a rögzítőelemek széles választékát kínálja.

 • Zöld jelzés – alacsonyabb energiafogyasztás

  A Philips leginkább környezetbarát és biztonságos termékeit "zöld" megkülönböztető jelzéssel (Green logo) látja el; a felhasználó ily módon meggyőződhet arról, hogy jól választott. A Hospitality TV hardverelemei egy fogyasztói TV-típuson alapulnak, amely külső szakértők vizsgálata alapján 10%-kal hatékonyabb energiafelhasználású a piacon jelenleg kapható, hasonló kategóriás termékekhez képest. Az energiahatékonyság nem csak a környezetre gyakorolt káros hatást csökkenti, de a használat költségei is előnyösebbek (lásd: www.philips.com/sustainability)

 • Környezetbarát kialakítás és lángálló ház

  A fenntarthatóság a Philips üzletvitelének központi eleme. A Philips TV-készülékek tervezése az EcoDesign elvek mentén történik: ezek célja a környezetre gyakorolt káros hatás csökkentése a kisebb áramfogyasztás eszközével, a felhasznált káros anyagok mértékének csökkentése, a kisebb súly, a hatékonyabb csomagolás, illetve a nagyobb mértékű újrafelhasználhatóság. A Philips TV-k háza lángálló anyagból készül. Független tűzvédelmi cégek vizsgálatai azt mutatják, hogy míg a TV-készülékek lángokkal érintkezve általában növelik a háztartásban kialakuló tűz intenzitását, a Philips TV-készülékek nem növelik azt.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: