Síkképernyős TV

  Fokozza a vizuális élményt

  Íme egy csodálatos új TV, amely nem pusztán fantasztikus képet és hangot ad, hanem modern megjelenést és minőségi kidolgozást is. További jellemzők: Crystal Clear III technológia a természetes, élénk képekért és Virtual Dolby Surround hangzás az optimális hangélményért. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Síkképernyős TV

32"-es, LCD, Progresszív pásztázás 32PF4320/10 Hasonló termékek

Fokozza a vizuális élményt

Crystal Clear III funkcióval

 • HD LCD WXGA display, with a 1366 x 768p resolution

  Ez a korszerű LCD képernyős WXGA kijelző 1366 x 768 pixel szélesképernyős HD felbontásra képes. Villódzásmentes, optimális fényerejű, kiváló színhűségű képet produkál. Vibrálóan élénk és éles képe hihetetlen vizuális élményt nyújt.

 • Crystal Clear III a kiváló minőségű, természetes képekért

  A Crystal Clear III a bővítések egész sorát nyújtja: 2D fésűs szűrő, dinamikus kontraszt, Blue stretch és Green enhancement, hogy mindig a lehető legtermészetesebb képeket kaphassa.

 • A finomabb részletek kiemeléséhez 2D fésűszűrő élesíti a képet.

  A krominancia (szín) és a luminancia (fényerősség) információkat 2D fésűs szűrő különíti el a független feldolgozás érdekében, hogy javuljon a képfelbontás és minimálisra csökkenjen a torzítás.

 • A fényérzékelős Aktív vezérlés optimalizálja a képminőséget

  Az Aktív vezérlés a képminőség optimalizálásának egyedülálló és intelligens módja, mely folyamatosan méri és analizálja a beérkező jelet, s ennek függvényében automatikusan módosítja a képminőség beállításokat. Az fényérzékelővel ellátott Aktív vezérlés a képernyő fényerejét a helyiségben uralkodó fényviszonyok függvényében módosítja.

 • Virtual Dolby Surround, hogy moziban érezhesse magát

  A Virtual Dolby Surround a térhatású hangzást tökéletesítő jelfeldolgozási eljárás. Alkalmazásával nincs szükség kiegészítő hátsó hangszórókra, mégis a Dolby Pro Logic érzetét kelti, így teljesen elmerülhet a televíziózás élményében.

 • Minden szobába illő kompakt, vékony megjelenés

  A design hangsúlyozottan lapos, kompakt megjelenése a készüléket helytakarékossá, bárhova beilleszthetővé teszi.

 • A PC bemenet segítségével TV készülékét PC monitorként is használhatja.

  A PC bemenet segítségével TV készülékét számítógépéhez csatlakoztatva PC monitorként is használhatja.

 • VGA bemenet – a TV PC-monitorként is használható

  A TV készülék számítógépe monitor kimenetével kompatibilis VGA bemenettel is el van látva, ami azt jelenti, hogy kényelme érdekében TV-jét akár PC monitorként is használhatja.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: