széles, síkképernyős LCD TV

  széles, síkképernyős LCD TV

  Csúcs látvány

  Az Ambilight és a Pixel Plus 2 új szintre emeli a képminőség élményét. Az Ambilight, az LCD technológia és a láthatatlan lapos NXT hangszórók merész és újító kivitellel párosulnak. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Matchline széles, síkképernyős LCD TV

32"-es, LCD 32PF9986/12 Hasonló termékek

Csúcs látvány

kifinomult és merész kivitellel

 • HD LCD WXGA display, with a 1366 x 768p resolution

  Ez a korszerű LCD képernyős WXGA kijelző 1366 x 768 pixel szélesképernyős HD felbontásra képes. Villódzásmentes, optimális fényerejű, kiváló színhűségű képet produkál. Vibrálóan élénk és éles képe hihetetlen vizuális élményt nyújt.

 • A Pixel Plus 2 jobb felbontást, mélységet és tisztaságot nyújt

  A Pixel Plus 2 egy digitális képfeldolgozó technológia, amely egyaránt megnöveli az álló- és a mozgóképek felbontását. A megoldás többet tesz a képpontok számának növelésénél, a képpontokat feljavítva elképesztően megnöveli a kép élességét és mélységét, érkezzen az bármikor, bármilyen jelforrásból. A felbontás javításával még nem merül ki a tevékenysége, a továbbfejlesztett színvisszaadás finomabb színes részleteket és kiemelkedő fényességet eredményez.

 • Digital Natural Motion funkció az egyenletes mozgóképekért

  A Philips feltalálta a Digital Natural Motion (Digitális természetes mozgás) rendszert, amely megszünteti a mozgó alakoknál észrevehető képtorzulást. A Digitális természetes mozgás kiszámítja az alak elmozdulását, és korrigálja a torzulást a sugárzott és a rögzített anyagoknál (pl. DVD) egyaránt. Az eredmény gördülékeny mozgás megjelenítés és tűéles kép, mely magasabb szintre emeli a képi élményt.

 • A fényérzékelős Aktív vezérlés optimalizálja a képminőséget

  Az Aktív vezérlés a képminőség optimalizálásának egyedülálló és intelligens módja, mely folyamatosan méri és analizálja a beérkező jelet, s ennek függvényében automatikusan módosítja a képminőség beállításokat. Az fényérzékelővel ellátott Aktív vezérlés a képernyő fényerejét a helyiségben uralkodó fényviszonyok függvényében módosítja.

 • 2 beépített NXT egybeépített hangszóró bámulatos teljesítménnyel

  A dobhártyarepesztő NXT felülethangzás továbbfejlesztése a monolit hangszóró-technológia. Az elv a TV készülékházának külső felületét használja membránként. A hangszórók szinte teljesen láthatatlanok, ami egyedülálló designt tett lehetővé, emellett tiszta, közvetlen hangsugárzást produkálnak.

 • A színes háttérvilágítás javítja a filmnézés élményét

  A színes háttérvilágítás pihentető élményt nyújt a tévézés során, és különleges hangulatot kelt a TV körüli falról visszatükröződő lágy derengéssel. A kutatások megállapították, hogy a megfelelően illeszkedő környezeti világítás alkalmazásával a tévézés pihentetőbb élménnyé válik. Az Ambilight színei automatikusan követik a képernyőn megjelenő színeket, új szenzációt nyújtva ezzel a vizuális élvezetekben. A világítást állandó színre, vagy a fehér fény különböző intenzitásaira lehet kapcsolni. Készenléti üzemmódban a fényt tetszőleges színre beállítva a helyiségnek egyéni hangulat kölcsönözhető.

 • A 2 hangolóegységgel rendelkező Dual-screen segítségével a TV-n 2 adás nézhető

  A Full Dual Screen megoldás segítségével a TV képernyője kétfelé osztható, a félképernyőkön ezután egyidejűleg nézhetőek különböző TV, VCR, DVD vagy teletext adások. Nézze kedvenc adását úgy, hogy közben a többiek mást néznek. Nem zavarják egymást, mert a második adás hangja a fejhallgató kimeneten élvezhető.

 • 1200 oldalas hypertext a teletext azonnali, gyors eléréséhez

  A teletext egy általánosan használt rendszer, melyet a legtöbb tévéadó sugároz. Az 1200 oldalas smart text szolgáltatás a lapváltásoknál hihetetlenül gyors adatelérést biztosít.

 • A DVI-I a legjobb képet és rugalmas kapcsolatot nyújt

  A DVI-I bemenet juttatja el a tömörítetlen, nagy sávszélességű digitális RGB jelet a forrástól és a képernyőhöz. A digitális jelek analóggá alakításának kiküszöbölése kifogástalan, zajmentes, tiszta és villódzásmentes képet eredményez.A DVI bemenet támogatja a HDCP másolásvédelmet, amely engedélyezi másolásvédelemmel ellátott programok megtekintését digitális beltéri egységről, DVD-lejátszóról és HD-felvevőről. A DVI-I a jövő technológiáját képviseli, mert valamennyi HDMI eszközhöz csatlakoztatható (ehhez átalakítókábelre van szükség). A DVI-I-bemenet az analóg PC-VGA jeleket is támogatja.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: