CI Plus

  Slim LED TV

  32PFL3088H/12 Hasonló termékek

  Hamisítatlan szórakozás

  Élvezze az éles, tiszta képeket a Philips 3088-as sorozatú Digital Crystal Clear LED TV-jén. Ez a sorozat egyesíti az élénk képeket, a nagyszerű hangzást és a minimalista TV-kivitelt. Vigyen egyet haza, hogy megtapasztalja az emlékezetes nézői élményt. Összes előny megtekintése

  32PFL3088H/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

3000 series Slim LED TV

81 cm-es (32"-es), HDTV, DVB-T/C 32PFL3088H/12 Hasonló termékek

Hamisítatlan szórakozás

Slim LED TV

 • LED TV a hihetetlen kontrasztú képekért

  LED TV a hihetetlen kontrasztú képekért

  A LED háttérvilágítással élvezheti az alacsony fogyasztást, és a nagy fényerejű, hihetetlen kontrasztú és élénk színű, gyönyörű kontúrokat. Ráadásul a LED-es világítási rendszerek nem tartalmaznak veszélyes anyagokat, így a környezetvédelem szempontjából is előnyösek.

 • 100 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a letisztult mozgásélességért

  100 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a letisztult mozgásélességért

  A pontos, gördülékeny és természetes mozgásvisszaadás érdekében a Philips létrehozta a PMR-t – a mozgókép élességének mérésére szolgáló szabványt. A Perfect Motion Rate egyedi videofeldolgozásunk, a másodpercenkénti képkockaszám és az egyes kockák frissítési gyakorisága, a fényerő-szabályozási képesség tökéletessége, valamint a háttérvilágítási technológia egyesített eredménye. A magasabb PMR szám nagyobb kontrasztot és tisztább mozgás-megjelenítést jelent – vagyis tökéletesebb képet az Ön számára.

 • 2 HDMI bemenet Easylink funkcióval az integrált csatlakoztathatóságért

  2 HDMI bemenet Easylink funkcióval az integrált csatlakoztathatóságért

  Szüntesse meg a kábelrengeteget: a kép- és hangjeleket továbbítsa egyetlen kábelen a készülékekről a TV-re. A HDMI tömörítetlen jeleket visz át, így a legjobb minőséget biztosítja a forrástól a képernyőig. A Philips Easylink használata esetén a TV, a DVD, a Blu-ray, a beltéri vevőegység vagy a házimozi-rendszer legtöbb funkcióját egyetlen távvezérlővel működtetheti.

 • USB a multimédia-lejátszáshoz

  USB a multimédia-lejátszáshoz

  Csatlakoztasson USB memóriát, digitális kamerát, MP3 lejátszót vagy más multimédiás eszközt a TV oldalán található USB portra, és élvezze a fényképeket, videókat és zenefájlokat a könnyen használható, képernyőn megjelenő tartalomböngészővel.

 • Különlegesen keskeny keret a teljesítményt sugárzó karcsúbb formáért

  A jól kialakított forma sok mindent elárul. Vegyük például a precíziós kialakítású előlapot, amely egy darabból álló magasfényű, ragyogó panelből készült, vagy az ultravékony keretet, amely karcsúbbá teszi a profilt. Ezek együtt sokat elárulnak az általunk nyújtott nagy teljesítményről és pontosságról – belül és kívül.

 • Digital Crystal Clear a képminőség javításáért

  Élvezze a rendkívül tiszta képeket bármilyen forrásból. Ez a képminőség-javító újításokból álló csomag digitálisan állítja és optimalizálja a képminőséget a kifogástalan kontraszt, szín és élesség elérése érdekében.

Összes specifikációt mutat
 • Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • Az elektronikus műsorfüzet (EPG) és a tényleges megtekinthetőség (legfeljebb 8 napig) ország- és szolgáltatófüggő.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: