Spotlámpa

  Spotlámpa

  Dekorálja otthonát fényekkel

  Ez a Philips szürke, fali fénykocka fantasztikus kétirányú fényhatásokkal rendelkezik. A saját be- és kikapcsolóval rendelkező lámpa meleg, fehér fényt áraszt. Rendezze be otthonát kiváló alapanyagú tárgyakkal. Engedje szabadjára képzeletét a korszerű formákkal. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Dekorálja otthonát fényekkel

 • Sokoldalú felhasználhatóság és ötletes kidolgozás, az Ön igényeinek megfelelően

  Sokoldalú felhasználhatóság és ötletes kidolgozás, az Ön igényeinek megfelelően

  Ha szereti a különleges megoldásokat, és szívesen alakít ki új stílusokat otthonában, próbálja ki a Philips InStyle termékcsalád tagjait, ezeket a kiváló anyagból, többféle színben készült dekoratív függesztett, fali, mennyezeti, asztali és állólámpákat.

 • Funkcionális dekoratív világítás tájékozódófénnyel párosítva

  Funkcionális dekoratív világítás tájékozódófénnyel párosítva

  A lámpa lehetőséget ad arra, hogy az általános megvilágításhoz erőteljes szórt fényt használjon, és emellett tájékozódófényt is nyújt Önnek. Mindez a beépített kapcsolódoboznak köszönhető.

 • Energiatakarékos

  Energiatakarékos

  Ez a Philips lámpa a hagyományos fényforrásokhoz képest energiatakarékosabb, így kisebb lesz a villanyszámlája; vagyis pénzt takarít meg amellett, hogy óvja környezetét.

 • Be- és kikapcsolóval ellátott termék

  Be- és kikapcsolóval ellátott termék

  A gomb diszkréten simul a termék körvonalaiba, és lehetővé teszi azt, hogy könnyedén be- vagy kikapcsolja a lámpát.

 • Hatásos és elegáns formák, kiváló minőségű anyagok

  A Philips InStyle lámpatestek tökéletesen illenek a legjobb berendezési stílusokhoz, ezáltal bármelyik otthonba sokféleképpen beilleszthetők. A különböző felületek és fényezések jól illeszkednek a függönyökhöz, bútorokhoz, illetve a színekhez és az egyéb kiegészítőkhöz, így kialakíthatja az Önnek tetsző összhatást. A részletek és a kialakítás gondos megtervezése segít abban, hogy kifejezhesse egyedi stílusát otthona berendezésében. Olyan környezetet alakíthat ki, amelyet Ön, barátai és családtagjai egyaránt élvezhetnek.

 • Ragyogó fehér fény

  Ez a Philips energiatakarékos lámpa ragyogó fényt sugároz, amely kiemeli szobája egyes részleteit, vagy kellemes hangulatot teremt, mindeközben a hagyományos halogénlámpákhoz képest energiát takarít meg.

 • Különösen hosszú élettartam

  Különösen hosszú, akár 1000 óra élettartamú Philips lámpával.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: