Függeszték

    Dekorálja otthonát fényekkel

    Keltse a fényűzés érzetét a gyönyörű fehér árnyékolóval és nikkel hangsúlyokkal rendelkező Philips myLiving Odet függesztett lámpával. A díszítés gazdagságát a benne lévő Philips izzó nagy fényerejű, egyenletes ragyogása egészíti ki. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

myLiving Függeszték

Odet, matt króm 362751716 Hasonló termékek

Dekorálja otthonát fényekkel

  • Meleg fehér fény

    Meleg fehér fény

    A fény különböző színhőmérséklettel rendelkezik, melynek a Kelvin (K) a mértékegysége. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák meleg, otthonosabb fényt bocsátanak ki, míg a magas Kelvin értékkel rendelkezők hideg fényt sugároznak. Ez a Philips lámpa meleg, fehér fényt ad az otthonos hangulat megteremtése érdekében.

  • Mindig tartozék a Philips fényforrás

    Mindig tartozék a Philips fényforrás

    A csomag tartalmaz kiváló minőségű Philips fényforrásokat a legjobb világítási hatás eléréséhez.

  • Fényerő-szabályozóval állítható fényerő

    Fényerő-szabályozóval állítható fényerő

    Állítsa be a Philips lámpa fényerejét a fényerő-szabályozóval (nem tartozék). Ez teszi ezt a fényforrást ideálissá a szoba valamely részletének hangsúlyozására vagy a megfelelő környezet teremtésére, legyen szó egy édes kettesben eltöltendő vacsoráról vagy baráti összejövetelről az Ön nappalijában.

  • Energiatakarékos

    Energiatakarékos

    Ez a Philips energiatakarékos lámpa a hagyományos fényforrásokhoz képest energiatakarékosabb, így kisebb lesz a villanyszámlája; vagyis pénzt takarít meg amellett, hogy óvja környezetét.

  • A csillár magassága könnyedén állítható

    A Philips csillárt hosszú kábelekkel szállítjuk, ami a beszereléskor és utána is maximális rugalmasságot biztosít. Válassza az igényeinek megfelelő, tökéletes magasságot.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: