Fali lámpa

  Dekorálja otthonát fényekkel

  A kellemes, karcsú és sikkes sziluettel ezek az elegáns, kör alakú, króm díszítésű lámpák bármely helyiség stílusos központi elemei. Az üveg diffúzorral rendelkező, okos formatervezés lefelé és felfelé is árasztja a fényt, amellyel kellemes hangulatot teremt.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Dekorálja otthonát fényekkel

 • Sokoldalú felhasználhatóság és ötletes kidolgozás, az Ön igényeinek megfelelően

  Sokoldalú felhasználhatóság és ötletes kidolgozás, az Ön igényeinek megfelelően

  Ha szereti a különleges megoldásokat és szívesen alakít ki új stílusokat otthonában, próbálja ki a Philips inStyle termékeket. Kiváló anyagból, többféle színben készült dekoratív függesztett, fali, mennyezeti, asztali és állólámpák közül válogathat.

 • Akár 40%-os energiamegtakarítás

  Akár 40%-os energiamegtakarítás

  A hagyományos fényforrásokhoz képest energiatakarékosabb kialakítás, így kisebb lesz a villanyszámlája; vagyis pénzt takarít meg amellett, hogy óvja környezetét.

 • Be- és kikapcsolóval ellátott termék

  Be- és kikapcsolóval ellátott termék

  A gomb diszkréten simul a termék körvonalaiba, és lehetővé teszi azt, hogy könnyedén be- vagy kikapcsolja a lámpát.

 • Hatásos és elegáns formák, kiváló minőségű anyagok

  A Philips inStyle tökéletesen illik a legtöbb berendezési stílusokhoz, ami által bármelyik otthonba sokféleképpen beilleszthető. A különböző felületek és fényezések jól illeszkednek a függönyökkel, bútorokkal, illetve a színekkel és az egyéb kiegészítőkkel, így kialakíthatja az Önnek tetsző összhatást. A részletek és a kialakítás gondos megtervezése segít abban, hogy kifejezhesse egyedi stílusát otthona berendezésében. Olyan környezetet alakíthat ki, amelyet Ön, barátai és családtagjai egyaránt élvezhetnek.

 • Tartozék Philips lámpa/lámpák

  A lámpatest Philips lámpával/lámpákkal kapható, ami a lámpatesthez illő, kiváló fényminőséget és -hatást eredményez.

 • Ragyogó fehér fény

  A lámpatest ragyogó fényt sugároz, ami kiemeli szobája egyes részleteit, vagy kellemes hangulatot teremt. Mindeközben a hagyományos halogénlámpákhoz képest több energiát takarít meg.

 • Akár 2000 órás élettartam

  Az Eco-Classic lámpák élettartama akár 2000 óra is lehet.

 • Használható fali fényerő-szabályozóval

  A fényerő-szabályozóval beállíthatja a fény és a szín intenzitását a tökéletes fénytónus eléréséhez (a fényerő-szabályozó nem tartozék). Ezáltal a lámpatest bármilyen alkalomhoz megfelelő hangulatot teremt. Kiváló fényforrás, legyen szó egy édes kettesben eltöltendő vacsoráról vagy baráti-családi összejövetelről az Ön nappalijában, vagy a folyosó praktikus megvilágításának biztosításáról.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: