Világítástechnika
  • Dekorálja otthonát fényekkel

    Mennyezeti fény

    40738/17/16 Hasonló termékek

    A fény megfelelő helyre irányítása soha nem volt ilyen egyszerű, mint ezzel a nikkel mennyezeti fénnyel. Időtálló kialakítás és funkcionalitás egyben. Könnyen átkapcsolhat a teljes fényerő és a tájékozódófény között. A fény ragyogása el fogja varázsolni.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Dekorálja otthonát fényekkel

formatervezett lámpa

  • Sokoldalú felhasználhatóság és ötletes kidolgozás, az Ön igényeinek megfelelően

    Sokoldalú felhasználhatóság és ötletes kidolgozás, az Ön igényeinek megfelelően

    Ha szereti a különleges megoldásokat, és szívesen alakít ki új stílusokat otthonában, próbálja ki a Philips InStyle termékcsalád tagjait, ezeket a kiváló anyagból, többféle színben készült dekoratív függesztett, fali, mennyezeti, asztali és állólámpákat.

  • Nagy teljesítményű LED

    Nagy teljesítményű LED

    A lámpa LED-modulja a Philips egyedi fejlesztésű megoldása, amely 3 LED-et egyesít szintetikus és alumínium házban. Ez a technológia lehetővé teszi az optimális fényerő és a 100%-osan egységes fényszín elérését.

  • Meleg, fehér fény

    Meleg, fehér fény

    Világítsa meg otthonát meleg fehér fénnyel, a legújabb LED-es újdonságokkal. A Philips bemutatja a nagy teljesítményű, meleg fehér fényű LED-ek legújabb generációját, amelyekkel elérhető a 2700 kelvin értékű színhőmérséklet is. Ez az innováció az elegancia és a hangulatteremtés, valamint az energiahatékonyság összehangolását lehetővé téve új szintre emeli a Philips világítótestek teljesítményét.

  • Kiváló fényminőség, nagy fényerő

    Kiváló fényminőség, nagy fényerő

    Egy 7,5 W-os LED világítómodul egy 40 W-os izzólámpának megfelelő fényerejű (350 lumen) fénykibocsátást biztosít, ugyanakkor energiát takarít meg.

  • Energiatakarékos

    Energiatakarékos

    Ez a Philips lámpa a hagyományos fényforrásokhoz képest energiatakarékosabb, így kisebb lesz a villanyszámlája; vagyis pénzt takarít meg amellett, hogy óvja környezetét.

  • Rendkívül hosszú élettartam

    Rendkívül hosszú élettartam

    Egy fényforrás, amelyben megbízhat. A Philips LED fényforrásai rendkívül hosszú, legalább 20 000 órás élettartamot biztosítanak (ami 3 órás napi átlagos használat esetében 20 évet és legalább 13 000 be- és kikapcsolást jelent). A Philips LED lámpákkal biztos lehet abban, hogy az otthonában tökéletes hangulatot biztosító fényforrás sem karbantartást, sem cserét nem igényel.

  • Beépített kapcsolódoboz

    Beépített kapcsolódoboz

    A beépített kapcsolódoboznak köszönhetően könnyen válthat a teljes fényerő és a tájékozódófény között.

  • Bármilyen irányba szabadon elfordítható

    Bármilyen irányba szabadon elfordítható

    A Philips lámpa feje a kívánt irányba fordítható, így oda világít, ahol szükség van rá.

  • Hatásos és elegáns formák, kiváló minőségű anyagok

    A Philips InStyle lámpatestek tökéletesen illenek a legjobb berendezési stílusokhoz, ezáltal bármelyik otthonba sokféleképpen beilleszthetők. A különböző felületek és fényezések jól illeszkednek a függönyökhöz, bútorokhoz, illetve a színekhez és az egyéb kiegészítőkhöz, így kialakíthatja az Önnek tetsző összhatást. A részletek és a kialakítás gondos megtervezése segít abban, hogy kifejezhesse egyedi stílusát otthona berendezésében. Olyan környezetet alakíthat ki, amelyet Ön, barátai és családtagjai egyaránt élvezhetnek.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: