LED TV

    40PFL5606H/58 Hasonló termékek

    Pihentető és élvezetes este a TV mellett

    Lazítson, és tartson egy nagyszerű TV-s estét a Philips 5000-es sorozatú, ragyogó LED-es képminőségű 40PFL5606 LED TV-vel. Ismerje meg a Pixel Plus HD rendszer alkotta tiszta és élénk Full HD képeket, és az ehhez méltó valósághű hangzást. Összes előny megtekintése

    40PFL5606H/58 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

5000 series LED TV

102 cm-es (40"-es), Full HD 1080p, DVB-T/C 40PFL5606H/58 Hasonló termékek

Pihentető és élvezetes este a TV mellett

ragyogó 100 Hz-es PMR LED képpel

  • Ragyogó LED-es képek hihetetlen kontraszttal

    Ragyogó LED-es képek hihetetlen kontraszttal

    Ebben a Full HD LED TV-ben a legfejlettebb világítástechnológia figyelemfelkeltő minimalista kialakítással, fantasztikus képminőséggel és kategóriája legalacsonyabb energiafogyasztásával párosul. Ráadásul a LED-es világítási rendszerek nem tartalmaznak veszélyes anyagokat. Így a LED háttérvilágítással a következő előnyökben lehet része: alacsony fogyasztás, nagy fényerő, hihetetlen kontraszt, éles kép, valamint élénk színek.

  • 100 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a kiemelkedően éles mozgásmegjelenítésért

    100 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a kiemelkedően éles mozgásmegjelenítésért

    A képernyőfrissítés és az egyedülálló képfeldolgozás ötvözésével a Perfect Motion Rate (PMR) rendkívül élesen jeleníti meg a mozgást, és még gyors mozgás mellett is tiszta és élénk képet ad.

  • Minden szót meghall a Clear Sound segítségével

    Minden szót meghall a Clear Sound segítségével

    A Clear Sound innovatív hangtechnológia jelentős mértékben növeli mind a beszéd, mind az énekhang érthetőségét. Így garantáltan hallani fog minden szót, és a lehető legteljesebb élményben lehet része.

  • Érezze a 20 W RMS és az Ambi-wOOx által biztosított mély hangokat

    Érezze a 20 W RMS és az Ambi-wOOx által biztosított mély hangokat

    Érezze az új Philips Ambi-wOOx technológia erejét. Ez a technológia kitűnő mélyhangokat hoz létre, mivel kiemeli és erősíti az alacsony frekvenciájú basszushangokat. Az Ambi-wOOx emellett az egész szobában szétsugározza a hangot. A nagy teljesítményű 20 W RMS hangsugárzókkal az Ambi-wOOx életszerű hangteret hoz létre, ezzel is gazdagítva az élményt.

  • Gond nélküli csatlakoztathatóság a 3 HDMI bemenet és az Easylink révén

    Gond nélküli csatlakoztathatóság a 3 HDMI bemenet és az Easylink révén

    A HDMI a készülékekről a TV-re egyetlen kábelen továbbítja a kép- és hangjeleket, elkerülve így a kábelrengeteget. Ez a kábel tömörítetlen jeleket továbbít, biztosítva a legjobb minőséget a forrástól a képernyőig. A Philips Easylink használata esetén a TV, a DVD, a Blu-ray, a beltéri vevőegység vagy a házimozi-rendszer legtöbb funkcióját egyetlen távvezérlővel működtetheti.

  • USB a fantasztikus multimédia-lejátszáshoz

    USB a fantasztikus multimédia-lejátszáshoz

    Az USB-csatlakozó lehetővé teszi a hozzáférést a legtöbb USB-kulcson (USB memóriaosztályú eszköz) tárolt JPEG fényképhez és MP3 zenefájlhoz. Dugja be az USB eszközt a TV oldalán található aljzatba, így a képernyőn megjelenő tartalomböngészővel könnyedén hozzáférhetővé válnak a multimédiás tartalmak. Most lehetősége van fényképei, zenéi és videói megtekintésére, és másokkal való megosztására.

  • Az egyszerű képernyősúgó végigkalauzolja a beállítás lépésein

    Az egyszerű képernyősúgó végigkalauzolja a beállítás lépésein

    A személyessé tétel új varázslója használatával könnyűszerrel elvégezheti a beállításokat. A TV-készülék egymás mellett, különböző képek formájában beállításokat jelenít meg, melyek közül kiválaszthatja a preferált beállításokat. Ezzel gyorsan és egyszerűen végrehajthatja a telepítést.

  • Egyszerű beállítást lehetővé tevő beállítási segéd

    Egyszerű beállítást lehetővé tevő beállítási segéd

    A TV-t igen könnyű beállítani a beállítási segéd részletes útmutatásai alapján. A segéd néhány képernyőt jelenít meg, amelyeken egyszerűen kiválasztható beállításokkal lehet meghatározni az alapvető funkciókat. A TV teljesítményét saját igényei szerint állíthatja be értelmezési nehézségek nélkül, pillanatok alatt.

  • A Full HD TV és a Pixel Plus HD jobb felbontást és tisztaságot nyújt

    A Pixel Plus HD a képélesség, a természetes részletesség, az élénk színek és az egyenletes, természetes mozgás egyedi kombinációját nyújtja. A multimédiás eszközöktől a hagyományos felbontású TV-ig és az erősen tömörített HD-ig a képhibákat és a zajt a rendszer érzékeli és lecsökkenti, így biztosítva a tiszta és borotvaéles képet.

  • Integrált MPEG-4 hangolóegység beltéri egység nélküli HD-vételhez

    A beépített digitális hangolóegység lehetővé teszi a digitális földfelszíni TV-adások külön beltéri egység nélküli vételét. Élvezze a vezetékrengetegtől mentes TV minőségét.

Összes specifikációt mutat
  • A TV támogatja a „Free to air” műsorok DVB vételét. Előfordulhat, hogy egyes DVB szolgáltatókat nem támogat. Erre vonatkozó frissített lista a Philips támogatási weboldal FAQ (GYIK) részében található. Egyes szolgáltatók esetében az elérés feltételes vagy előfizetéshez kötött. További információért forduljon a szolgáltatójához.
  • 8 napos EPG, a szolgáltatás nem minden országban érhető el
  • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
  • A készüléknek csak bizonyos részei vagy alkotóelemei tartalmaznak ólmot, amelyek esetében az RoHS irányelv nem tartalmaz technológiai alternatívákat.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: