LCD TV

  Wi-Fi

  LCD TV

  40PFL9704H/12 Hasonló termékek

  Életre kelti a filmeket

  Hagyja, hogy magával ragadja az Ambilight lenyűgöző ereje. A lélegzetelállító Perfect Pixel HD rendszer, a LED Pro és az erőteljes hangzás valóban életre kelti a mozifilmeket a nappalijában. Összes előny megtekintése

  40PFL9704H/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Életre kelti a filmeket

Ambilight-tal és LED Pro technológiával

 • Ambilight Spectra 3 a magával ragadó vizuális élményért

  Ambilight Spectra 3 a magával ragadó vizuális élményért

  Az Ambilight Spectra 3 új dimenziókat nyit vizuális élményei terén. Ez a szabadalmaztatott Philips technológia tovább növeli a képernyő méretét azáltal, hogy a képernyő hátuljából fényt vetít a környező falakra. Az Ambilight automatikusan beállítja TV-készüléket körülvevő fény színét és a fényerejét, hogy az illeszkedjen a képhez, magával ragadó vizuális élményt garantálva. Az Ambilight Spectra 3 valóban életre kelti a filmeket!

 • Perfect Pixel HD rendszer a rendkívüli élességhez és tisztasághoz

  Perfect Pixel HD rendszer a rendkívüli élességhez és tisztasághoz

  Tapasztalja meg a Perfect Pixel HD rendszer nyújtotta kép rendkívüli élességet és tisztaságát. A kép valamennyi képpontjának feljavítása által azok jobban illeszkednek az őket körülvevő képpontokhoz, természetesebb képet biztosítva. Az eredmény egyedülálló kombinációja az éles képeknek, a természetes részletgazdagságnak, az élénk színeknek, a kiváló minőségű kontrasztnak és az egyenletes, természetes mozgásnak, bármit is nézzen. Tiszta és borotvaéles, képhibától mentes képek, tartalomtól független zajfelismerés és -csökkentés a multimédiás forrásoktól a TV-készülékig.

 • 1920x1080p felbontású Full HD LCD kijelző

  1920x1080p felbontású Full HD LCD kijelző

  A teljes nagyfelbontású képernyő széles képernyős felbontása 1920 x 1080p. Ez a HD források esetén elérhető legnagyobb felbontás a legjobb képminőséget eredményezi. A bármilyen forrásról érkező 1080p jeleket támogató rendszer a jövőben is megállja a helyét; együttműködik a Blu-ray forrással és a HD játékkonzolokkal is. A továbbfejlesztett jelfeldolgozás jóvoltából a korábbinál jobb jelminőség és felbontás használata támogatott. Villódzásmentes, optimális fényerejű, kiváló színhűségű képet ad.

 • Philips Net TV WiFi-vel: online szolgáltatások TV-n

  Philips Net TV WiFi-vel: online szolgáltatások TV-n

  A Net TV internetes szolgáltatások széles választékával kényezteti Önt. A filmeket, képeket, szórakoztató műsorokat és egyéb online tartalmakat közvetlenül TV-készülékén tekintheti meg, amikor kedve van. Csak csatlakoztassa a házimozit közvetlenül otthoni hálózatához Ethernet-kapcsolattal, majd a távvezérlővel navigáljon a megfelelő helyre, és válassza ki, mit szeretne megnézni. A Philips menün keresztül elérhetők a TV-képernyőhöz illeszkedő népszerű Net TV szolgáltatások. Mi több, a DLNA-tanúsítvánnyal rendelkező számítógépes hálózat segítségével a távvezérlő használatával megtekintheti a számítógépén tárolt videofelvételeket és képeket.

 • LED Pro a rendkívüli kontrasztért és fényerőért

  LED Pro a rendkívüli kontrasztért és fényerőért

  Élvezze a lélegzetelállító képeket és fogyasszon akár 50%-kal kevesebb energiát a díjnyertes Philips LED Pro segítségével! A rács alakban elhelyezett több mint 1000 LED külön-külön működve látja el a kijelző háttérvilágítását. A képek világos területeit ragyogóan fényessé teszik, a sötét területeken pedig teljesen elhalványulnak, így energiát takarítanak meg. A nagy teljesítményű Perfect Pixel HD rendszerrel kombinálva az eredmény lenyűgöző, egyedülállóan kontrasztos és éles kép, élénk színekkel. A LED Pro technológiának köszönhetően a fekete valóban fekete, a fehér pedig fényes.

 • Perfect Natural Motion a folyamatos mozgásmegjelenítésért Full HD filmek esetén

  Perfect Natural Motion a folyamatos mozgásmegjelenítésért Full HD filmek esetén

  Ismerje meg az akadozás nélküli mozgásmegjelenítés élményét. A Perfect Natural Motion (Tökéletes természetes mozgás) kiértékeli a mozgást a képen, és kijavítja az akadozó mozgásokat mind a sugárzott adásban, mind pedig a rögzített filmanyagban (beleértve az 1080p filmeket és a 24p True Cinema tartalmakat Blu-ray, illetve DVD lemezen). Az eredmény még gördülékenyebb és tűéles képek. Élvezze a mozi minőségét is felülmúló élményt!

 • 5 000 000:1 dinamikus kontraszt a tökéletes, ragyogó képekért

  5 000 000:1 dinamikus kontraszt a tökéletes, ragyogó képekért

  A síkképernyős LCD-kijelzőktől mindenki azt várja, hogy a legmagasabb kontrasztot és a legélénkebb képeket produkálják. Az egyedülálló, helyileg elsötétülő LED háttérfény technológia eleget tesz ennek az elvárásnak. Fényt irányít a képnek arra a részére, ahol szükség van rá, a sötét területek viszont teljesen sötétek maradnak.Ez a LED-ek által biztosított kiváló sötétítő funkció felülmúlhatatlan, 5 000 000:1-es dinamikus kontrasztarányt tesz lehetővé. Most először kerülnek egymás mellé ennyire mély fekete és ilyen meglepően fényes, élénk színű részletek.

 • 200 Hz-es Clear LCD*, 1 ms-os válaszidő: kivételes mozgásélesség

  Élvezze a kivételesen éles mozgást. A Philips 200 Hz-es Clear LCD technológia az LCD TV válaszidejét hihetetlenül - mindössze 1 ms-re - lerövidíti, így még a leggyorsabb üldözési jelenetet is tökéletesen élvezheti, és nem egy vízszintesen "megnyújtott" autót kell követnie a szemével.

 • Széles színtartományú LCD a briliáns színekért

  Az összes árnyalatot és mélységet pontosan rögzítő x.v.Color színtér valósághű színvisszaadást biztosít, és az sRGB színtérhez képest közel kétszeres színtartományt nyújt. Az x.v.Color rendszer az emberi szemhez hasonlóan érzékeli a színárnyalatokat – és még a nagyfelbontású videoanyagok minőségét is feljavítja. Az x.v.Color rendszerrel kompatibilis televíziók a felvétel eredetijével közel azonos minőségű képeket fognak visszaadni.

 • Élvezze a YouTube, és más videomegosztó oldalak kínálta gazdag választékot

  A Net TV gazdag választékot nyújt Önnek a YouTube-ról és más videofeltöltő oldalakról származó videókból. A videók a TV-képernyő nagyságának megfelelő méretben jelennek meg, így Ön nyugodtan hátradőlhet és optimális minőségben élvezheti az online videókat.

 • MPEG4 HDTV-vétel DVB-T és DVB-C hangolóegységgel (CI+ foglalat*)

  A HDTV lehetővé teszi, hogy Ön külön beltéri egység használata nélkül is a lehető legjobb kép- és hangminőségben nézhet TV-t. A beépített, DVB-T és DVB-C jeleket, valamint az MPEG-2 és MPEG-4 formátumokat támogató tuner használatával lehetősége van nagyfelbontású TV programok megtekintésére kiváló minőségben. Továbbá, az Általános interfész plusznak (CI+) köszönhetően lehetősége van közvetlenül a TV-készülékén érzékelnie a páratlan nagyfelbontású tartalmak nyújtotta minőséget.

Összes specifikációt mutat
 • A 200 Hz-es Clear LCD-kijelző másodpercenként 200 kép megjelenítésére képes, egyesítve a 100 Hz-es technológiát az 50%-os munkaciklusú pásztázó háttérvilágítással.
 • 8 napos EPG, a szolgáltatás nem minden országban érhető el
 • DVB-T, csak bizonyos országokban támogatott
 • DVB-C, csak bizonyos országokban és bizonyos szolgáltatók számára elérhető. A legfrissebb információk a TV adattábláján találhatók.
 • A Net TV szolgáltatásválasztéka az országtól és a használati feltételektől függ.
 • Opcionális Philips DVB-S modulra van szükség (a PFS0001 alkatrész kizárólag Németországban, Ausztriában és Svájcban kapható)

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: