Wi-Fi

  Aurea

  LCD TV

  40PFL9904H/12 Hasonló termékek

  Merüljön el az egyedülálló élményben

  Emelje magasabb szintre a vizuális élményt az Aurea készülékekkel. Az egyedülálló, Active Frame Ambilight készülék lenyűgöző képe és hangminősége által teljes mértékben átadhatja magát az egyedülálló vizuális élményeknek. Összes előny megtekintése

  40PFL9904H/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Aurea LCD TV

102 cm-es (40"-es), Full HD 1080p, digitális TV 40PFL9904H/12 Hasonló termékek

Merüljön el az egyedülálló élményben

 • Ambilight aktív keret a lenyűgöző látványélményért

  Ambilight aktív keret a lenyűgöző látványélményért

  Merüljön el az egyedülálló Active Frame Ambilight technológia nyújtotta élményben! Ez a szabadalmaztatott Philips technológia több, mint 250 LED felhasználásával egy többszínű keretet képez a képernyő körül, kiterjesztve azt a falra is. Az Ambilight az adott képnek megfelelően automatikusan beállítja a TV-készülék körüli fény színét és erősségét, magával ragadó vizuális élményt biztosítva. Tapasztalja meg az Active Frame Ambilight technológia nyújtotta csodát!

 • Perfect Pixel HD rendszer a rendkívüli élességhez és tisztasághoz

  Perfect Pixel HD rendszer a rendkívüli élességhez és tisztasághoz

  Tapasztalja meg a Perfect Pixel HD rendszer nyújtotta kép rendkívüli élességet és tisztaságát. A kép valamennyi képpontjának feljavítása által azok jobban illeszkednek az őket körülvevő képpontokhoz, természetesebb képet biztosítva. Az eredmény egyedülálló kombinációja az éles képeknek, a természetes részletgazdagságnak, az élénk színeknek, a kiváló minőségű kontrasztnak és az egyenletes, természetes mozgásnak, bármit is nézzen. Tiszta és borotvaéles, képhibától mentes képek, tartalomtól független zajfelismerés és -csökkentés a multimédiás forrásoktól a TV-készülékig.

 • Philips Net TV WiFi-vel: online szolgáltatások TV-n

  Philips Net TV WiFi-vel: online szolgáltatások TV-n

  A Net TV internetes szolgáltatások széles választékával kényezteti Önt. A filmeket, képeket, szórakoztató műsorokat és egyéb online tartalmakat közvetlenül TV-készülékén tekintheti meg, amikor kedve van. Csak csatlakoztassa a házimozit közvetlenül otthoni hálózatához Ethernet-kapcsolattal, majd a távvezérlővel navigáljon a megfelelő helyre, és válassza ki, mit szeretne megnézni. A Philips menün keresztül elérhetők a TV-képernyőhöz illeszkedő népszerű Net TV szolgáltatások. Mi több, a DLNA-tanúsítvánnyal rendelkező számítógépes hálózat segítségével a távvezérlő használatával megtekintheti a számítógépén tárolt videofelvételeket és képeket.

 • Perfect Natural Motion a folyamatos mozgásmegjelenítésért Full HD filmek esetén

  Perfect Natural Motion a folyamatos mozgásmegjelenítésért Full HD filmek esetén

  Ismerje meg az akadozás nélküli mozgásmegjelenítés élményét. A Perfect Natural Motion (Tökéletes természetes mozgás) kiértékeli a mozgást a képen, és kijavítja az akadozó mozgásokat mind a sugárzott adásban, mind pedig a rögzített filmanyagban (beleértve az 1080p filmeket és a 24p True Cinema tartalmakat Blu-ray, illetve DVD lemezen). Az eredmény még gördülékenyebb és tűéles képek. Élvezze a mozi minőségét is felülmúló élményt!

 • 100 Hz-es Clear LCD technológia, 2 ms válaszidő a tökéletesen éles mozgás-megjelenítéshez

  100 Hz-es Clear LCD technológia, 2 ms válaszidő a tökéletesen éles mozgás-megjelenítéshez

  A 100 Hz-es Clear LCD rendkívül élesen jeleníti meg a mozgást. A kétszeres képfrekvencia a hagyományos LCD-hez képest kétszeresére növeli a mozgásvisszaadás pontosságát, ami 2 milliszekundumos reakcióidőt eredményez. A tiszta képeket még gyors mozgás mellett is élvezheti.

 • Full HD TV, 1920x1080p felbontással

  A teljes nagyfelbontású képernyő széles képernyős felbontása 1920 x 1080p. Ez a HD források esetén elérhető legnagyobb felbontás a legjobb képminőséget eredményezi. A bármilyen forrásról érkező 1080p jeleket támogató rendszer a jövőben is megállja a helyét; együttműködik a Blu-ray forrással és a HD játékkonzolokkal is. A továbbfejlesztett jelfeldolgozás jóvoltából a korábbinál jobb jelminőség és felbontás használata támogatott. Villódzásmentes, optimális fényerejű, kiváló színhűségű képet ad.

 • LED TV - alacsony fogyasztás és ragyogó képek

  Kompromisszumok nélküli képminőség. Lenyűgöző formatervezés. Alacsony energiafogyasztás. A LED TV mindkét szempontból a legjobbat nyújtja Önnek: egyfelől hihetetlen képminőség, nagy fényerő, lélegzetelállító kontraszt és élesség, élethű színek, másfelől lenyűgözően karcsú kialakítás. Ez azonban korántsem minden, hiszen miközben Ön e gyönyörű képeket nézi, 40%-os energiamegtakarítást ér el egy ugyanekkora képernyőméretű LCD TV-hez képest. Lélegzetelállító képek és korszerű kialakítás.

 • 2x15 W RMS, BBE technológiával a kristálytiszta hangzásért

  A BBE nagyfelbontású hang jelenti a kulcsát annak (a BBE Sound Inc. engedélyével felhasznált) a hangkiemelési technológiának, amely élethűvé teszi a zenét, valamint gazdag hangzással és tiszta csengéssel fokozza a beszéd érthetőségét.

 • Élvezze a YouTube, és más videomegosztó oldalak kínálta gazdag választékot

  A Net TV gazdag választékot nyújt Önnek a YouTube-ról és más videofeltöltő oldalakról származó videókból. A videók a TV-képernyő nagyságának megfelelő méretben jelennek meg, így Ön nyugodtan hátradőlhet és optimális minőségben élvezheti az online videókat.

 • Stílusos belső terekhez illő teljes üveg előlapos kivitel

  Lenyűgöző külsővel ellátott csúcstechnológia! A speciális LED technológia alkalmazásának köszönhetően a Philips által bemutatott karcsú és kompakt kialakítású Aurea tökéletesebb, mint valaha. A fényűző fehér Active Frame Ambilight, és a képernyőt borító üveg panel lenyűgöző látványt nyújt együtt, mind bekapcsolt, mind kikapcsolt állapotban. A kompakt kialakítású, ikonikus távvezérlő gyöngyszemként díszíti majd kávézóasztalát. Az Aurea teljessé teszi lakása belső terét.

Összes specifikációt mutat
 • DVB-T MPEG4 kizárólag: Franciaországban, Spanyolországban, Dániában, Norvégiában, Finnországban, Svédországban. DVB-C MPEG4 kizárólag bizonyos szolgáltatóknál a következő országokban: Dánia, Norvégia, Finnország, Svédország. A legfrissebb információk a készüléken feltüntetett helyen, vagy a www.philips.com/support címen találhatók, adott típusjel alatt.
 • A Net TV szolgáltatásválasztéka az országtól és a használati feltételektől függ.
 • Opcionális Philips DVB-S modulra van szükség (a PFS0001 alkatrész kizárólag Németországban, Ausztriában és Svájcban kapható)

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: