Aurea

  professzionális LCD TV

  42HFL9320A/10 Hasonló termékek

  A fény nyugtató ereje

  Egyedülálló élményt biztosít vendégei számára, a Philips Aurea Hospitalty TV. Az interaktív TV lágy fényudvart képez a képernyőn látható színeknek megfelelően, tökéletesen új atmoszférát kialakítva a hotelszobában. Összes előny megtekintése

  42HFL9320A/10 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

A fény nyugtató ereje

 • 100 Hz-es Clear LCD technológia a mozgás rendívül éles megjelenítéshez (3 ms)

  100 Hz-es Clear LCD technológia a mozgás rendívül éles megjelenítéshez (3 ms)

  A 100 Hz-es Clear LCD rendkívül élesen jeleníti meg a mozgást, és még gyors mozgás mellett is tiszta és élénk képet ad. A kétszeres képfrissítési funkció kiemelkedő, 100 Hz-es frissítési sebességet jelent. Ez a hagyományos LCD-hez képest kétszeresére növeli a mozgásvisszaadás pontosságát; a reakcióidő 3 milliszekundum (észlelt élelmosódás-szélességben mérve, BEW). Ez az egyedi Philips-technológia páratlanul magas szintre emeli az LCD-képernyőkön a mozgás megjelenítésének élességét.

 • HD Natural Motion a folyamatos mozgásmegjelenítésért teljes nagyfelbontású filmek esetén

  HD Natural Motion a folyamatos mozgásmegjelenítésért teljes nagyfelbontású filmek esetén

  A Philips kifejlesztette a HD Natural Motion rendszert, amely megszünteti a mozgó tárgyaknál észrevehető képtorzulást. A HD Natural Motion kiszámítja az alak elmozdulását, és korrigálja a torzulást a sugárzott és a rögzített anyagoknál (pl. DVD- és Blu-ray lemezeken) egyaránt. Az eredmény gördülékeny mozgásmegjelenítés és tűéles kép, amely magasabb szintre emeli a képi élményt. A HD Natural Motion megszünteti az SD és HD képek torzulását, akár 1080p felbontáson is – a mozi minőségét felülmúló mozgásélmény!

 • Egyedülálló módon láthatatlan hangszórókból érkező erőteljes hang

  Egyedülálló módon láthatatlan hangszórókból érkező erőteljes hang

  Láthatatlan hangrendszer, mely tökéletes kiegészítője az Aurea megjelenésének. Kívülről láthatatlan, belülről azonban kivételesen kompakt. A Philips nem ismer kompromisszumot a hangteljesítmény vonatkozásában. A forradalmian új mikrohangszórósor oldalanként 12 hangszóróval dolgozik, és a TV elülső oldalán levő alig észrevehető, vékony nyíláson át sugározza a hangot. A hangszórók tiszta és széles hangteret hoznak létre, mely jól kiegészíti a gazdag vizuális élményt. A mélyhangfrekvenciákért 2 erős mélynyomó felel, melyek a TV hátoldalába építve kaptak helyet.

 • Aktív keretbe fogott Ambilight Spectra érzéki fényudvarral

  Aktív keretbe fogott Ambilight Spectra érzéki fényudvarral

  Az Ambilight Spectra egy csipetnyi varázslattal fűszerezi a vizuális élményét. Az aktív keret színeinek lágy elegyével jóval képernyőn túlra kiterjeszti a fényt és magát az atmoszférát. Merüljön el teljességgel a képekben; a vizualitás olyan intenzív élménnyé válik, amilyet eddig elképzelni sem tudott. A kompakt LED technológiának köszönhetően összesen 126 LED-kijelző kapott helyet a képernyő körül. Ezzel számtalan szegmens jön létre, melyek egyetlen lágy fénykoszorúvá olvadnak össze az aktív keretben közvetlenül a képernyő körül, és lágy fényudvart képeznek a falon.

 • Soros Xpress vezérlő interfész interaktív rendszerekhez

  A TV soros Xpress vezérlővel (UART protokoll) külső dekóderekhez és minden nagyobb interaktív szolgáltató beltéri egységeihez csatlakoztatható.

 • Csatornabeállító menü zárolása

  Megakadályozza az illetéktelen hozzáférést a csatorna- és konfigurációs beállításokhoz, ezzel a legnagyobb kényelmet biztosítja a vendégeknek, és kiküszöböli az újraprogramozási költségeket.

 • Full HD (1920x1080p) beépített DVB-T tunerrel

  Ez a csúcstechnológiát képviselő LCD-kijelző teljes, 1920 x 1080 képpontos nagyfelbontású, széles képernyős megjelenítésre képes. A lehető legjobb képminőséget teszi lehetővé bármely formátumú nagyfelbontású bemeneti jelből. Kiváló minőségű, villogásmentes élénk és éles képet biztosít, amelynek köszönhetően vendégei nagyszerű vizuális élményben részesülhetnek. A beépített DVB-T tuner segítségével a TV a digitális földi vevőkészülékek TV-csatornáit is képes fogni, a létező analóg csatornák mellett. Továbbá, vendégei kiváló minőségben hallgathatnak digitális rádióállomásokat is.

 • USB-csatlakozó az egyszerű, azonnali multimédia-lejátszáshoz

  Ez a Philips TV lehetővé teszi az Ön számára, hogy vendégei egy USB-egység csatlakoztatásával pillanatok alatt és egyszerűen multimédiás tartalmakat oszthassanak meg Önnel. A lejátszási formátumok a következők: MP3, diafájlok (.alb) és JPEG-állóképek.

 • Kompatibilis a Philips csatlakoztatási panellel, hogy a vendégek használhassák készülékeiket

  Ez a TV-készülék zökkenőmentesen együttműködik a Philips csatlakoztatási panelekkel. A vendégek egyszerűen csatlakoztathatják készülékeiket, és élvezhetik a számítógépen, MP3- vagy DVD-lejátszón, videokamerán, illetve egyéb eszközökön tárolt médiafájlokat. Az automatikus felismerési funkció révén a csatlakoztatási panel és a TV-készülék automatikusan megjeleníti a csatlakoztatott készüléken található tartalmakat.

 • Környezetbarát kialakítás és lángálló ház

  A fenntarthatóság a Philips üzletvitelének központi eleme. A Philips TV-készülékek tervezése az EcoDesign elvek mentén történik: ezek célja a környezetre gyakorolt káros hatás csökkentése a kisebb áramfogyasztás eszközével, a felhasznált káros anyagok mértékének csökkentése, a kisebb súly, a hatékonyabb csomagolás, illetve a nagyobb mértékű újrafelhasználhatóság. A Philips TV-k háza lángálló anyagból készül. Független tűzvédelmi cégek vizsgálatai azt mutatják, hogy míg a TV-készülékek lángokkal érintkezve általában növelik a háztartásban kialakuló tűz intenzitását, a Philips TV-készülékek nem növelik azt.

 • Bekapcsoláskor megjelenő csatorna

  Kiváló házon belüli hirdetési és információs csatornák számára, mivel lehetővé teszi előre meghatározott csatorna megjelenítését, miközben a televízió be van kapcsolva.

Összes specifikációt mutat
 • A DVB-T szabványt alkalmazó országokkal kapcsolatos információért forduljon a Philips vevőszolgálathoz.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: