Essence

LCD TV

  Essence

  LCD TV

  42PES0001D/10 Hasonló termékek

  Semmi más, mint egy kép a falon

  Az Essence TV a legújabb HD-technológiát és a stílusos, ultravékony dizájnt ötvözi. A képernyő egyetlen kábellel csatlakozik a csatlakozó elosztóhoz, és így nem kígyózik több kábel a képernyő körül. Összes előny megtekintése

  42PES0001D/10 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Semmi más, mint egy kép a falon

 • Perfect Pixel HD rendszer a rendkívüli élességhez és tisztasághoz

  Perfect Pixel HD rendszer a rendkívüli élességhez és tisztasághoz

  Tapasztalja meg a Perfect Pixel HD rendszer nyújtotta kép rendkívüli élességet és tisztaságát. A kép valamennyi képpontjának feljavítása által azok jobban illeszkednek az őket körülvevő képpontokhoz, természetesebb képet biztosítva. Az eredmény egyedülálló kombinációja az éles képeknek, a természetes részletgazdagságnak, az élénk színeknek, a kiváló minőségű kontrasztnak és az egyenletes, természetes mozgásnak, bármit is nézzen. Tiszta és borotvaéles, képhibától mentes képek, tartalomtól független zajfelismerés és -csökkentés a multimédiás forrásoktól a TV-készülékig.

 • Perfect Natural Motion a folyamatos mozgásmegjelenítésért Full HD filmek esetén

  Perfect Natural Motion a folyamatos mozgásmegjelenítésért Full HD filmek esetén

  Ismerje meg az akadozás nélküli mozgásmegjelenítés élményét. A Perfect Natural Motion (Tökéletes természetes mozgás) kiértékeli a mozgást a képen, és kijavítja az akadozó mozgásokat mind a sugárzott adásban, mind pedig a rögzített filmanyagban (beleértve az 1080p filmeket és a 24p True Cinema tartalmakat Blu-ray, illetve DVD lemezen). Az eredmény még gördülékenyebb és tűéles képek. Élvezze a mozi minőségét is felülmúló élményt!

 • 100 Hz-es Clear LCD technológia, 2 ms válaszidő a tökéletesen éles mozgás-megjelenítéshez

  100 Hz-es Clear LCD technológia, 2 ms válaszidő a tökéletesen éles mozgás-megjelenítéshez

  A 100 Hz-es Clear LCD rendkívül élesen jeleníti meg a mozgást. A kétszeres képfrekvencia a hagyományos LCD-hez képest kétszeresére növeli a mozgásvisszaadás pontosságát, ami 2 milliszekundumos reakcióidőt eredményez. A tiszta képeket még gyors mozgás mellett is élvezheti.

 • Egyszerű falra szerelés az intelligens vízszintező rögzítésnek köszönhetően

  Egyszerű falra szerelés az intelligens vízszintező rögzítésnek köszönhetően

  Az Essence intelligens vízszintező rögzítésnek köszönhetően a képernyő egyszerűen felszerelhető a falra. Az Essence intelligens vízszintező rögzítés íves kialakítású, és könnyen rögzíhető a falra. A képernyő egyszerűen felakasztható a rögzítőre a képernyő hátulján levő csatlakozók segítségével. A képernyő egyszerűen vízszintezhető még akkor is, ha a rögzítő nem egyenesen lett felszerelve.

 • Hihetetlenül vékony, minimalista dizájnnal

  Hihetetlenül vékony, minimalista dizájnnal

  Az Essence képernyő hihetetlenül vékony, minimalista dizájnnal és anyagokkal. A képernyő olyan vékony, mintha csupán a kép lenne a falon. A kép körül levő keret annyira keskeny, hogy éppen csak keretezi a képet.

 • Egy kábeles csatlakozó elosztó a rendetlenség elkerülése érdekében

  Egy kábeles csatlakozó elosztó a rendetlenség elkerülése érdekében

  A képernyőt és a csatakozó elosztót mindössze egyetlen kábel kapcsolja össze. A többi kábel nem látható, és a csatlakozó elosztón keresztül csatlakoznak. A kábel biztosítja a tápellátást, tehát nincs szükség a képernyőhöz más áramforrásra.

 • 1080p teljes nagyfelbontás a teljes HD felbontású képek megjelenítéséhez

  Élvezze a HD-források, így a HDTV-adás, a Blu-ray DVD-k nyújtotta teljes nagyfelbontású TV-jelek kínálta kivételes képminőséget. A HD Ready 1080p védett felirat, amely a progresszív pásztázást is meghaladó képminőséget jelöli. Megfelel az EICTA által felállított szigorú szabványoknak, és olyan HD képernyőt takar, amely megjeleníti a High Definiton 1920x1080p TV jelek felbontásának és képminőségének előnyeit. Univerzális csatlakozóval rendelkezik DVI vagy HDMI analóg YPbPr és tömörítés nélküli digitális csatlakoztatásához; támogatja a HDCP-t. 1080p jelek megjelenítésére alkalmas 24, 50 és 60 Hz frekvencia mellett.

 • Színfeldolgozás 2250 billió színnel

  Élénk és természetes képek a legfejlettebb színfeldolgozásnak köszönhetően. A 3 színcsatorna (RGB) 17 bites felbontást alkalmaz, ami összességében 2250 billió szín feldolgozásának képességét jelenti. A folyamat élénk színeket hoz létre, de nem a kiváló élesség rovására. A speciális algoritmusok érzékelik a bőrtónusokat, finom színárnyalatokat, feldolgozzák azokat, és a lehető legtermészetesebb színeket hozzák létre.

 • 66000:1 dinamikus kontraszt az elképesztően gazdag fekete árnyalatokhoz

  A síkképernyős LCD kijelzőktől elvárható, hogy a legnagyobb kontrasztot és a legélénkebb képeket produkálják. A Philips által nyújtott fejlett képfeldolgozás, az egyedülálló elsötétítő és háttérvilágítás-fokozó technológiával együtt élénk képeket hoz létre. A dinamikus kontraszt funkció a kiváló feketeszinttel és a sötét árnyalatok és színek pontos leképezésével megnöveli a kontrasztot. Ragyogó, élethű képet ad, nagy kontraszt és élénk színek mellett.

 • Beépített digitális hangolóegység DVB-T vételhez

  A beépített digitális DVB-T hangolóegység lehetővé teszi a digitális földfelszíni TV-adások külön beltéri egység nélküli vételét. Élvezze a vezetékrengetegtől mentes TV minőségét.

 • A DLNA PC hálózati kapcsolattal tallózhatja a számítógépen és az otthoni hálózaton levő tartalmat

  A PC hálózati kapcsolat könnyen elérhetővé teszi a saját számítógépén vagy otthoni hálózatán tárolt fényképeket és zenét. A DNLA protokollt támogató Ethernet (LAN) kapcsolat biztosítja a kompatibilitást a DLNA tanúsítvánnyal rendelkező termékekkel. Csatlakoztassa a TV-készülékét az otthoni hálózatra, és hozzáférhet az összes DLNA tanúsítvánnyal rendelkező eszközön levő információhoz. Böngéssze a digitális fényképeit és zenefájljait az otthoni LAN hálózaton keresztül. A TV-készüléken megjelenő interaktív kezelői felületről egyetlen gombnyomással hozzáférhet a kapcsolathoz.

Összes specifikációt mutat
 • DVB-T, csak bizonyos országokban támogatott
 • Képernyő maximális mélysége: 49,8 mm

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: