széles, síkképernyős LCD TV

  Fokozza a vizuális élményt

  Gyönyörködjön a teljes HD felbontású képernyővel, Philips Pixel Plus 3 HD és Ambilight Surround technológiát felvonultató Cineos síkképernyős TV kínálta látványban. A Digital Media Reader (digitális adathordozó-olvasó) PC csatlakozása révén teljes mértékben hozzáférhet a multimédiás tartalomhoz. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Cineos széles, síkképernyős LCD TV

107 cm-es (42"-es), LCD, Beépített digitális 42PF9731D/10 Hasonló termékek

Fokozza a vizuális élményt

Pixel Plus 3 HD és Ambilight technológiával!

 • HD Ready a HDTV-jelek legjobb minőségű megjelenítése érdekében

  HD Ready a HDTV-jelek legjobb minőségű megjelenítése érdekében

  Élvezze a High Definition képek kivételes minőségét, és várja felkészülten a HDTV beltéri egység vagy Blu-ray Disc HD forrásokat. A HD Ready védett márkajelzés, amely a progresszív pásztázást is meghaladó képminőséget jelöli. Megfelel az EICTA által felállított szigorú szabványoknak, és olyan HD-képernyőt jelent, amely képes megjeleníteni a High Definition jel felbontásának és képminőségének előnyeit. Univerzális csatlakoztatási lehetőségekkel rendelkezik analóg YPbPr, és tömörítetlen, HDCP támogatású DVI vagy HDMI digitális csatlakoztatáshoz. 720p és 1080i jelek megjelenítésére alkalmas 50 és 60 Hz képfrekvencia mellett.

 • Full HD LCD kijelző, 1920 x 1080 p

  A kijelző felbontása a Full HD-ként megjelölt teljes nagyfelbontás. Ez a csúcstechnológiát képviselő LCD kijelző teljes, 1080 progresszív sorba rendezett, 1920 képpontos nagyfelbontású, szélesképernyős megjelenítésre képes. Ez a maximum 1080 soros HD felbontással elérhető legjobb képminőséget eredményezi. Villódzásmentes, optimális fényerejű, kiváló színhűségű, progresszív pásztázású képet produkál. Vibrálóan élénk, borotvaéles képe hihetetlen vizuális élményt nyújt.

 • Beépített digitális hangolóegység DVB-T vételhez

  A beépített digitális DVB-T hangolóegység lehetővé teszi a digitális földfelszíni TV-adások külön beltéri egység nélküli vételét. Élvezze a vezetékrengetegtől mentes TV minőségét.

 • Pixel Plus 3 HD a legélesebb és legtisztább képért

  A Pixel Plus 3 HD a képélesség, természetes részletesség, élénk színek és egyenletes, természetes mozgás egyedi kombinációját nyújtja minden HD minőségen, TV jelen és multimédiás eszközön nagyfelbontású képernyőkön. A bejövő képek minden pixele a környező pixelekhez igazodik a jobb képminőség érdekében, még természetesebb hatást biztosítva. A multimédiás eszközökön és a TV-n vagy a tömörített HD-n lévő hibákat és a zajt a rendszer lecsökkenti, így biztosítva a tiszta és éles képet.

 • A dinamikus kontrasztjavítás biztosítja a valódi fekete árnyalatokat

  Egy síkképernyős LCD kijelzőtől elvárható, hogy a legerősebb kontraszttal és a legélénkebb képekkel, széles nézési szögtartománnyal bírjon. A Philips dinamikus kontrasztjavító szoftver a képfeldolgozás és az egyedi elsötétülő háttérvilágítás technológiáját alkalmazza. Ennek köszönhetően részletgazdag, mély és telt fekete árnyalatokat élvezhet a néző. Az elsötétülő háttérvilágítás akár ötszörösére* is növeli a kontrasztot, ugyanakkor javítja a nézési szöget. Világos, életszerű képet biztosít, erős kontraszttal és élénk színekkel, (* 2 és 5 között, a képernyő típusától és a képtartalomtól függően).

 • Ambilight Surround a magával ragadó vizuális élményért

  A képet körülvevő világítással az Ambilight 3 nagymértékben hozzájárul a teljes vizuális élményhez. A 3 oldalon lévő háttérvilágítás kiegészíti a képernyő színeit és a fényerejét. Kellemes légkört biztosít, sokkal megnyugtatóbb élményt nyújt, javítja a kép érzékelhető részleteit, a kontrasztot és a színt. Az Ambilight 3 automatikusan és önállóan változtatja a képernyő szélein megjelenő színeket a képernyő tartalmának megfelelően. A 3. Ambilight világítással a kép teteje is teljesen megvilágított, így teljesen elmerülhet a tartalomban.

 • Mellékelt, a készülékhez illő, formatervezett forgóállvánnyal

  Az elhelyezés legteljesebb szabadságát nyújtó, minőségi állvány a síkképernyős televíziókészülék egyszerű elhelyezését szolgálja anélkül, hogy lyukakat kellene fúrni a falba. Találja meg a legkényelmesebb megtekintési szögtartományt a 40 fokban (oldalanként 20 fok) elforgatható állvánnyal. A készülék hátoldalán levő kábelelvezetés láthatatlan. Az állvány tökéletesen illeszkedik a hozzá illő padlóállványba (tartozék).

 • Fényképek, zene és filmek elérése PC-kapcsolattal

  A PC-kapcsolat kellemes kikapcsolódást nyújt, egyben könnyen elérhetővé teszi a saját digitális médiafájlokat és multimédiás anyagokat*. A széles körben elterjedt Ethernet (LAN) és WiFi nyitott szabvány vezetékes és (opcionális) vezeték nélküli csatlakozáshoz is használhatók, és biztosítják a kompatibilitást. Az otthoni hálózaton keresztül böngészheti saját számítógépén tárolt digitális fényképgyűjteményét, multimédiás videó- és zenefájljait. A TV felhasználóbarát kezelői felületén és a számítógépre telepített Philips Multimedia Manager programban mindehhez elegendő csupán egyetlen gombnyomás (*a támogatott formátumokat lásd a terméknél, PC-LAN funkció szükséges **További Ethernet-híd szükséges)

 • Vezeték nélküli számítógépes csatlakozásra előkészített

  A Wi-Fi a vezeték nélküli szélessávú hálózatok vezető szabványa. A Philips TV vezeték nélküli csatlakozásra előkészített funkciójával* lakáson belül megoszthatja a számítógépen lévő multimédiás tartalmat, nem kell többé bajlódnia a kábelekkel. A széles sáv azt jelenti, hogy 100 méteres** távolságon belül bárhol élvezheti a kiváló minőségű multimédiás képeket, zenét vagy videót. Hozzáférhet a WiFi-s számítógépéhez vagy az otthoni WiFi hálózatához (router). (*opcionális, WiFi Ethernet-bridge-hez kötött. **a helyi viszonyoktól függően eltérő lehet)

 • USB és memóriakártya-aljzat az azonnali multimédia-lejátszáshoz

  Tekintse meg és ossza meg filmjeit, fényképeit és zenéit azonnal! A memóriakártya-aljzat a következő kártyatípusokat támogatja: Compact Flash I és II, Memory Stick, SD Card / Mini SD Card, Smart Media, Micro Drive (legfeljebb 2 GB), valamint Multi Media Card. Mindössze helyezze be a memóriakártyát a TV-készülék oldalán lévő nyílásba, és máris hozzáférhet a kártyán tárolt multimédiafájlokhoz. Az USB-csatlakozó segítségével rendelkezésére áll a legtöbb USB-kártyán és digitális fényképezőgépen (USB memóriaosztályú eszköz) tárolt multimédiafájlhoz.

 • 2 HDMI bemenet a teljes digitális nagyfelbontású kapcsolathoz egyetlen kábelen

  A HDMI tömörítetlen digitális RGB csatlakozást létesít a forrás és a képernyő között. Az analóg jelek konvertálásának elkerülésével hibátlan képminőséget biztosít. A jel nem gyengébb, csökken a villogás és tisztább a kép. A HDMI intelligens technológiája képes megállapítani a forrás eszköz lehetséges legnagyobb felbontását. A HDMI bemenet visszafele maximálisan kompatibilis a DVI jelforrásokkal, de tartalmaz digitális hangot is. A HDMI HDCP másolásvédelmet alkalmaz. 2 HDMI bemenettel több HD forrást is csatlakoztathat, mint például egy HD settop boxot és egy Blu-ray lejátszót. Az Ön TV-je készen áll a HD-jövőre.

Összes specifikációt mutat
 • DVB-T, csak bizonyos országokban támogatott

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: