3D Slim LED TV

  CI Plus

  3D Slim LED TV

  42PFL4398H/12 Hasonló termékek

  Már készítheti is a pattogatott kukoricát

  Élvezze a szórakozást a Philips 4398-as sorozatú, ragyogó LED-es képminőségű 3D LED TV-vel. A Pixel Plus HD rendszerű készüléken a kedvenc 3D tartalom élénk részletességgel kel életre. Összes előny megtekintése

  42PFL4398H/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

4000 series 3D Slim LED TV

107 cm-es (42"-es), Full HD 1080p, DVB-T/C 42PFL4398H/12 Hasonló termékek

Már készítheti is a pattogatott kukoricát

3D Slim LED TV hozzáadott adrenalinnal

 • Full HD LED TV – ragyogó LED-es képek hihetetlen kontraszttal

  Full HD LED TV – ragyogó LED-es képek hihetetlen kontraszttal

  A képminőség kiemelkedően fontos. A normál HDTV-k jó minőséget nyújtanak, Ön azonban a legjobbra vágyik. Képzeljen el egy készüléket, amelyben a lélegzetelállítóan tiszta részletek nagy fényerővel, hihetetlen kontraszttal, határozott mozgáskövetéssel, valós színekkel és élethű képpel párosulnak – és az energiafogyasztása is alacsony. Nem kell tovább keresnie. A Full HD LED TV a szabványos HDTV-knél is több részletet kínál. A több részlet pedig még intenzívebb vizuális élményt jelent az Ön számára.

 • 100 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a letisztult mozgásélességért

  100 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a letisztult mozgásélességért

  A pontos, gördülékeny és természetes mozgásvisszaadás érdekében a Philips létrehozta a PMR-t – a mozgókép élességének mérésére szolgáló szabványt. A Perfect Motion Rate egyedi videofeldolgozásunk, a másodpercenkénti képkockaszám és az egyes kockák frissítési gyakorisága, a fényerő-szabályozási képesség tökéletessége, valamint a háttérvilágítási technológia egyesített eredménye. A magasabb PMR szám nagyobb kontrasztot és tisztább mozgás-megjelenítést jelent – vagyis tökéletesebb képet az Ön számára.

 • Easy 3D a kényelmes 3D élményért

  Easy 3D a kényelmes 3D élményért

  Élvezze órákon át a tévézés kényelmét a passzív 3D technológiának köszönhetően, amely kitűnő minőségű, villódzás- és szellemképmentes 3D képet biztosít. Bármely 2D tartalom élénk és hibátlan 3D képpé konvertálható. A stílusos, könnyű 3D szemüveg viselése kényelmes, és nem kell bele elem.

 • USB a multimédia-lejátszáshoz

  USB a multimédia-lejátszáshoz

  Csatlakoztasson USB memóriát, digitális kamerát, MP3 lejátszót vagy más multimédiás eszközt a TV oldalán található USB portra, és élvezze a fényképeket, videókat és zenefájlokat a könnyen használható, képernyőn megjelenő tartalomböngészővel.

 • Három HDMI bemenet Easylink funkcióval az integrált csatlakoztathatóságért

  Három HDMI bemenet Easylink funkcióval az integrált csatlakoztathatóságért

  Szüntesse meg a kábelrengeteget: a kép- és hangjeleket továbbítsa egyetlen kábelen a készülékekről a TV-re. A HDMI tömörítetlen jeleket visz át, így a legjobb minőséget biztosítja a forrástól a képernyőig. A Philips Easylink használata esetén a TV, a DVD, a Blu-ray, a beltéri vevőegység vagy a házimozi-rendszer legtöbb funkcióját egyetlen távvezérlővel működtetheti.

 • Minden szót meghall a Clear Sound segítségével

  Minden szót meghall a Clear Sound segítségével

  Ez az innovatív hangtechnológia jelentős mértékben növeli mind a beszéd, mind az énekhang érthetőségét. Így garantáltan hallani fog minden szót, és a lehető legteljesebb élményben lehet része.

 • Különlegesen keskeny keret a teljesítményt sugárzó karcsúbb formáért

  A jól kialakított forma sok mindent elárul. Vegyük például a precíziós kialakítású előlapot, amely egy darabból álló magasfényű, ragyogó panelből készült, vagy az ultravékony keretet, amely karcsúbbá teszi a profilt. Ezek együtt sokat elárulnak az általunk nyújtott nagy teljesítményről és pontosságról – belül és kívül.

 • Digital Crystal Clear a képminőség javításáért

  Élvezze a rendkívül tiszta képeket bármilyen forrásból. Ez a képminőség-javító újításokból álló csomag digitálisan állítja és optimalizálja a képminőséget a kifogástalan kontraszt, szín és élesség elérése érdekében.

Összes specifikációt mutat
 • A szülők ellenőrizzék, hogy gyermekeik nem tapasztalnak-e a fentiekben leírt kellemetlen tüneteket 3D nézése közben. 3D műsor nézése 6 éven aluli gyermekek számára nem javasolt, mivel még nem fejlődött ki teljesen a látórendszerük.
 • Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • Az elektronikus műsorfüzet (EPG) és a tényleges megtekinthetőség (legfeljebb 8 napig) ország- és szolgáltatófüggő.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: