LCD TV

  42PFL9803H/10 Hasonló termékek

  Izgalmas élmény

  Merüljön el a lenyűgöző vizuális élményben. A LED Lux kijelzővel, MPEG4 HDTV* és Perfect Pixel HD rendszerrel rendelkező TV ötvözi a tökéletes mozgásélményt, a gyönyörű színeket és a kiváló kontrasztot, valamint az Ambilight Spectra 2 technológiát. Összes előny megtekintése

  42PFL9803H/10 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Izgalmas élmény

 • Ambilight Spectra 2 a még tökéletesebb vizuális élményért

  Ambilight Spectra 2 a még tökéletesebb vizuális élményért

  Az Ambilight Spectra 2 új dimenziókat nyit vizuális élményei terén. Ez a szabadalmaztatott Philips technológia tovább növeli a képernyő méretét azáltal, hogy a képernyő hátuljából fényt vetít a környező falakra. Az Ambilight automatikusan beállítja TV-készüléket körülvevő fény színét és fényerejét, hogy az illeszkedjen a képhez, magával ragadó vizuális élményt nyújtva. Az Ambilight Spectra 2 valóban életre kelti a filmeket!

 • Perfect Pixel HD rendszer a rendkívüli élességhez és tisztasághoz

  Perfect Pixel HD rendszer a rendkívüli élességhez és tisztasághoz

  Tapasztalja meg a Perfect Pixel HD rendszer nyújtotta kép rendkívüli élességet és tisztaságát. A kép valamennyi képpontjának feljavítása által azok jobban illeszkednek az őket körülvevő képpontokhoz, természetesebb képet biztosítva. Az eredmény egyedülálló kombinációja az éles képeknek, a természetes részletgazdagságnak, az élénk színeknek, a kiváló minőségű kontrasztnak és az egyenletes, természetes mozgásnak, bármit is nézzen. Tiszta és borotvaéles, képhibától mentes képek, tartalomtól független zajfelismerés és -csökkentés a multimédiás forrásoktól a TV-készülékig.

 • Perfect Natural Motion a folyamatos mozgásmegjelenítésért Full HD filmek esetén

  Perfect Natural Motion a folyamatos mozgásmegjelenítésért Full HD filmek esetén

  Ismerje meg az akadozás nélküli mozgásmegjelenítés élményét. A Perfect Natural Motion (Tökéletes természetes mozgás) kiértékeli a mozgást a képen, és kijavítja az akadozó mozgásokat mind a sugárzott adásban, mind pedig a rögzített filmanyagban (beleértve az 1080p filmeket és a 24p True Cinema tartalmakat Blu-ray, illetve DVD lemezen). Az eredmény még gördülékenyebb és tűéles képek. Élvezze a mozi minőségét is felülmúló élményt!

 • 100 Hz-es Clear LCD technológia, 2 ms válaszidő a tökéletesen éles mozgás-megjelenítéshez

  100 Hz-es Clear LCD technológia, 2 ms válaszidő a tökéletesen éles mozgás-megjelenítéshez

  A 100 Hz-es Clear LCD rendkívül élesen jeleníti meg a mozgást. A kétszeres képfrekvencia a hagyományos LCD-hez képest kétszeresére növeli a mozgásvisszaadás pontosságát, ami 2 milliszekundumos reakcióidőt eredményez. A tiszta képeket még gyors mozgás mellett is élvezheti.

 • LED Lux kijelző a különösen magas kontraszt és fényerő érdekében

  A LED Lux kijelző a lehető legmagasabb kontrasztarányt lenyűgöző fényerővel és színekkel ötvözi. A forradalmian új LED fényforrások háttérfényként szolgál az LCD-kijelzőhöz. Több mint ezer LED fényforrás lép szelektíven működésbe. Ezek ragyogó fényt eredményeznek a fényes képfelületeken, és akár teljesen elhalványulnak a sötét felületeken és a sötétben játszódó jelenetek esetén. Így a legsötétebb fekete és a fényes felületek erős színei, valamint maximális fényereje kiegészítik egymást. Az eredmény egy lenyűgöző, kontrasztos, éles és élénk színekben pompázó kép.

 • 2 000 000:1 dinamikus kontraszt az egyedülállóan ragyogó képekért

  A síkképernyős LCD-kijelzőktől elvárható, hogy a legerősebb kontrasztot és a legélénkebb képeket produkálják. A helyi, elsötétülő LED háttérfény eleget tesz ennek az elvárásnak. Fényt irányít a képnek arra a részére, ahol szükség van rá, a sötét területek viszont teljes sötétben maradnak. A LED-ek által biztosított kiváló tompító funkció felülmúlhatatlan, 2 000 000:1-es dinamikus kontrasztarányt tesz lehetővé. Most először kerülnek egymás mellé ennyire mély fekete, és ilyen meglepően fényes élénk színű felületek.

 • 1080p teljes nagyfelbontás a teljes HD felbontású képek megjelenítéséhez

  Élvezze a HD-források, így a HDTV-adás, a Blu-ray DVD-k nyújtotta teljes nagyfelbontású TV-jelek kínálta kivételes képminőséget. A HD Ready 1080p védett felirat, amely a progresszív pásztázást is meghaladó képminőséget jelöli. Megfelel az EICTA által felállított szigorú szabványoknak, és olyan HD képernyőt takar, amely megjeleníti a High Definiton 1920x1080p TV jelek felbontásának és képminőségének előnyeit. Univerzális csatlakozóval rendelkezik DVI vagy HDMI analóg YPbPr és tömörítés nélküli digitális csatlakoztatásához; támogatja a HDCP-t. 1080p jelek megjelenítésére alkalmas 24, 50 és 60 Hz frekvencia mellett.

 • Széles színtartományú LCD a briliáns színekért

  Az összes árnyalatot és mélységet pontosan rögzítő x.v.Color színtér valósághű színvisszaadást biztosít, és az sRGB színtérhez képest közel kétszeres színtartományt nyújt. Az x.v.Color rendszer az emberi szemhez hasonlóan érzékeli a színárnyalatokat – és még a nagyfelbontású videoanyagok minőségét is feljavítja. Az x.v.Color rendszerrel kompatibilis televíziók a felvétel eredetijével közel azonos minőségű képeket fognak visszaadni.

 • Színfeldolgozás 2250 billió színnel

  Élénk és természetes képek a legfejlettebb színfeldolgozásnak köszönhetően. A 3 színcsatorna (RGB) 17 bites felbontást alkalmaz, ami összességében 2250 billió szín feldolgozásának képességét jelenti. A folyamat élénk színeket hoz létre, de nem a kiváló élesség rovására. A speciális algoritmusok érzékelik a bőrtónusokat, finom színárnyalatokat, feldolgozzák azokat, és a lehető legtermészetesebb színeket hozzák létre.

 • MPEG4 HDTV vétel DVB-T és DVB-Cable tuner* segítségével

  A Full HD képernyő 1920 x 1080p széles képernyős felbontással rendelkezik. Ez a HD források esetén elérhető legnagyobb felbontás a legjobb képminőséget eredményezi. A HDTV lehetővé teszi nagyfelbontású földfelszíni adásból származó tartalom vételét a beépített tunerrel. Támogatja a DVB-T és DVB-C jeleket az MPEG-2 és az MPEG-4 formátumok esetében is. Külön beltéri egység használata nélkül érhető el kivételes kép- és hangminőség.

 • 4 HDMI bemenet EasyLink funkcióval a Full HD csatlakozáshoz

  Az EasyLink az iparági szabvány HDMI CEC protokollal osztja meg a működést a csatlakoztatott eszközök és a TV között. Az EasyLink használatakor mindössze egy távvezérlőre van szükség a TV és a csatlakoztatott eszközök fő funkcióinak kezeléséhez. A HDMI tömörítetlen digitális RGB csatlakozást létesít a forrás és a képernyő között a kiváló képminőség eléréséhez. A HDMI HDCP másolásvédelmet alkalmaz. A TV hátoldalán található 3, és az oldalán található 1 HDMI-bemenethez több HD-forrást is csatlakoztathat, például HD beltéri egységet, Blu-ray lejátszót és játékkonzolt vagy digitális videokamerát.

Összes specifikációt mutat
 • DVB-T, csak bizonyos országokban támogatott
 • DVB-T MPEG4 kizárólag: Franciaországban, Spanyolországban, Dániában, Norvégiában, Finnországban, Svédországban. DVB-C MPEG4 kizárólag bizonyos szolgáltatóknál a következő országokban: Dánia, Norvégia, Finnország, Svédország. A legfrissebb információk a készüléken feltüntetett helyen, vagy a www.philips.com/support címen találhatók, adott típusjel alatt.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: