LCD-TV

  47PFL3605H/12 Hasonló termékek

  Garantáltan kellemes este a tévé mellett

  A Philips kiváló teljesítményt nyújt méltányos áron, ma és holnap is. Ez a kiváló minőségű TV Full HD képet és egyedülálló surround hangzást kínál, letisztult kivitelben Összes előny megtekintése

  47PFL3605H/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LCD-TV

47"-es, 1080p teljes nagyfelbontású, digitális TV 47PFL3605H/12 Hasonló termékek

Garantáltan kellemes este a tévé mellett

Full HD képpel és kivételes hanggal

 • 50 000:1 dinamikus kontrasztarány az elképesztően gazdag fekete árnyalatokhoz

  50 000:1 dinamikus kontrasztarány az elképesztően gazdag fekete árnyalatokhoz

  A síkképernyős LCD-kijelzőktől elvárható, hogy a legerősebb kontrasztot és a legélénkebb képeket produkálják. A Philips által nyújtott fejlett képfeldolgozás, az egyedülálló elsötétítő és háttérvilágítás-fokozó technológiával együtt élénk képeket hoz létre. A dinamikus kontraszt funkció a kiváló feketeszinttel és a sötét árnyalatok és színek pontos leképezésével megnöveli a kontrasztot. Ragyogó, élethű képet ad, nagy kontraszt és élénk színek mellett.

 • 28,9 milliárd szín a briliáns, természethű képekért

  28,9 milliárd szín a briliáns, természethű képekért

  Élénk és természetes képek a legfejlettebb színfeldolgozásnak köszönhetően. A 3 színcsatorna (RGB) együttesen 28,9 milliárd szín feldolgozására képes. A speciális algoritmusok érzékelik a finom színárnyalatokat és bőrtónusokat, feldolgozzák azokat, és a lehető legtermészetesebb színeket hozzák létre.

 • Gond nélküli csatlakoztathatóság a 2 HDMI bemenet és az Easylink révén

  Gond nélküli csatlakoztathatóság a 2 HDMI bemenet és az Easylink révén

  A HDMI a készülékekről a TV-re egyetlen kábelen továbbítja a kép- és hangjeleket, így felszámolva a kábelrengeteget. Ez a kábel tömörítetlen jeleket továbbít, biztosítva a legmagasabb minőséget a forrástól a képernyőig. A Philips Easylink használata esetén a TV, a DVD, a Blu-ray, a beltéri egység vagy a házimozirendszer legtöbb műveletét egyetlen távvezérlővel végrehajthatja. Élvezze a kiváló kép- és hangminőséget kábelrengeteg vagy a készülékkezelés túlbonyolítása nélkül.

 • Élvezze a fénykép- és zenelejátszást USB-ről

  Élvezze a fénykép- és zenelejátszást USB-ről

  Az USB csatlakozó lehetővé teszi a hozzáférést a legtöbb USB kulcson (USB memóriaosztályú eszköz) tárolt JPEG fényképhez és MP3 zenefájlhoz. Csatlakoztassa az USB eszközt a TV oldalán található nyílásba, és máris hozzáférhet a fényképekhez és a zeneszámokhoz az egyszerűen kezelhető, a képernyőn megjelenő online böngésző használatával. Most könnyedén megtekintheti és megoszthatja másokkal fényképeit és zeneszámait.

 • Full HD TV és Digital Crystal Clear a részletes, tiszta megjelenítésért

  A Digital Crystal Clear egy képminőség javító újításokból álló csomag, mely digitálisan állítja és optimalizálja a képminőséget a kifogástalan kontraszt, szín és élesség elérése érdekében. Az eredmény végtelenül tiszta képek bármilyen forrásból.

 • Érezze át a hangulatot a 20 W RMS és az Incredible Surround segítségével

  Érezze a zene ritmusának az erejét és a filmek atmoszféráját. A nagy teljesítményű 20 W RMS (2x10 W RMS) erősítők életszerű hanghatást biztosítanak. Az Incredible Surround segítségével teljes térhatást érzékelhet, amelyben nagyobb a tér mélysége és szélessége. Tiszta és széles hangteret hoz létre, mely jól kiegészíti a gazdag vizuális élményt.

 • A PC-bemenet segítségével TV készülékét PC-monitorként is használhatja.

  A PC-bemenet segítségével TV készülékét VGA-kábel segítségével a számítógéphez csatlakoztatva PC-monitorként is használhatja.

 • Integrált MPEG-4 hangolóegység beltéri egység nélküli HD-vételhez

  A beépített digitális hangolóegység lehetővé teszi a földfelszíni TV-adások külön beltéri egység nélküli vételét. Élvezze a vezetékrengetegtől mentes TV minőségét.

 • Európai Ökocímkével kitüntetve

  Az elmúlt 10 év folyamán, ahogy a jövőben is, célunk a káros környezeti hatások csökkentése. A környezettudatos tervezési folyamat célja, hogy a Philips televíziók minél környezetbarátabbak legyenek, és a környezetre gyakorolt káros hatásuk is jelentősen csökkenjen. A Philips legtöbb modelljét az Európai Unió ökocímkéjével tüntették ki, ami a televíziók nagy energiahatékonyságának és rendkívül alacsony készenléti teljesítményfelvételének köszönhető (50%-kal az Európai Unió ökocímkéjének határértéke alatt), továbbá annak, hogy a Philips nem használ veszélyes anyagokat (pl. ólmot), és televíziói egyszerűen újrahasznosíthatók.

Összes specifikációt mutat
 • 8 napos EPG, a szolgáltatás nem minden országban érhető el
 • DVB-T, csak bizonyos országokban támogatott

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: