További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/48pfh6300_88/48pfh6300_88_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Full HD Ultra Slim LED TV

  Full HD Ultra Slim LED TV

  A 6300-as sorozatú Full HD TV Perfect Pixel HD rendszere olyan folyamatos teljesítményt, éles és tiszta képminőséget nyújt, amely élénk és élethű képeket garantál az Ön számára. A minőségi anyagok, a vékony kialakítás, és az olyan egyedülálló funkciók, mint az Ambilight, még szebbé és élvezetesebbé teszik az élményt. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

6000 series Full HD Ultra Slim LED TV

121 cm-es (48"-es), Full HD LED TV, DVB-T/C 48PFH6300/88 Hasonló termékek

Full HD Ultra Slim LED TV

2-oldalas Ambilight rendszerrel

 • Az Ambilight örökre megváltoztatja a TV-ről alkotott elképzelését

  Az Ön által létrehozott otthon nem csupán egy ház. Miért nem választ egy meleg hatású, vonzó TV-készüléket is? A Philips egyedülálló Ambilight technológiája a TV-képernyő két oldaláról extra széles ragyogást vetít a környező falra, ezáltal kiszélesíti a képernyőt, és magával ragadó vizuális élményt nyújt. A színek, a vibrálás és az izgalom túllépnek a képernyőn, és betöltik a nappalit, hogy ezáltal átlagon felüli vizuális élményt nyújthassanak Önnek.

 • Perfect Natural Motion a folyamatos, borotvaéles mozgóképekért

  Szereti a filmeket, de közben a lehető legjobb képre is vágyik? A díjnyertes mozgásjavító technológiánk, a Perfect Natural Motion megszünteti az akadozást, valamint a lehető legegyenletesebb mozgóképeket biztosít. A filmek másodpercenként 24 képkockás sebességgel vannak rögzítve. A PNF segítségével másodpercenként 100 mozgásfázisra négyszereződik a képkockaszám. Ezáltal megszűnik az akadozás, és folyamatos, borotvaéles mozgókép lesz az eredmény.

 • A Micro Dimming optimalizálja a kontrasztot a TV-n

  A Micro Dimming optimalizálja a kontrasztot a TV-n

  A speciális szoftvernek köszönhetően, amely 6400 különböző zónában elemzi a képet, és ennek megfelelően állítja be a megvilágítást, hihetetlenül kontrasztos, és kiváló minőségű, valósághű képet élvezhet.

 • A centrális szögletes állvány játszik a geometriával

  A centrális szögletes állványunk alapjaként egy kifinomult magasfényű ezüstös kivitelt választottunk, majd ezt követően párosítottuk egy ultravékony, szögletes nyakkal, hogy a TV kialakítása tökéletesen illeszkedjen bármilyen otthon hangulatához.

 • A modern kialakítás illik korunk lakberendezéseihez

  A modern kivitel jól illeszkedik a berendezéshez. A TV-nek épp olyan tetszetősnek kell lennie kikapcsol állapotban is, mint amikor be van kapcsolva.

 • A Super Resolution funkció zónánként jobb képet biztosít

  A Super Resolution funkció zónánként tökéletesíti a kép élességét és részletességét. A teljes kép fejlett javítása mellett még nagyobb fokú részletgazdagságot és színelemzést kapunk. A végeredmény egy élénk, természetes és valósághű kép.

 • Perfect Pixel HD - a díjnyertes képminőség-feldolgozó rendszerünk

  Díjnyertes technológiánk örökségére építve egy következő, teljesen új szintre emeltük a HD képminőséget. A Philips Perfect Pixel HD rendszer borotvaéles, folyamatos képeket biztosít. A gazdagabb, még élénkebb, természetes bőrtónusokban gazdag színvilágtól a mélyebb feketékig és fényesebb fehérekig, minden részlet joggal kápráztatja el.

Összes specifikációt mutat
 • Az elektronikus műsorfüzet (EPG) és a tényleges megtekinthetőség (legfeljebb 8 napig) ország- és szolgáltatófüggő.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
 • (Philips) csak adott Philips lejátszó készülékkel kompatibilis.
 • USB felvétel csak digitális csatornákról készíthető, és előfordulhat, hogy a felvételeket korlátozza a műsorszórás másolásvédelme (CI+). Az egyes országokra és csatornákra eltérő korlátozások vonatkozhatnak.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: