További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/50pus6809_12/50pus6809_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Ultra Slim, Smart, 4K Ultra HD LED TV

  Ultra Slim, 4K Ultra HD LED TV

  Legyen Ön is részese a forradalmi Ultra HD élménynek a Philips 6800-as sorozatú 4K Ultra HD TV segítségével. Nézzen több száz nemzetközi prémium csatornát a Cloud TV segítségével, és merüljön el a 3D élményben. Mindezt 4K Ultra HD felbontásban. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

6800 series Ultra Slim, Smart, 4K Ultra HD LED TV

127 cm-es (50"-es), 4K Ultra HD LED TV, Dual Core, DVB-T/T2/C/S/S2 50PUS6809/12 Hasonló termékek

Ultra Slim, 4K Ultra HD LED TV

Smart TV funkcióval

 • Ultravékony kialakítás a kifinomult profilhoz

  Ultravékony kialakítás a kifinomult profilhoz

  Fényes. Csúcstechnológiájú. Kifinomult. A Philips Ultra Slim megjelenési formája. Tekintve, hogy ez a rendkívüli karcsúság mennyi kifinomultságot ad a berendezési stílusnak, nem meglepő, hogy sok ember érdeklődését felkelti.

 • Az ultrakeskeny keret révén nagyobb képet élvezhet

  Az ultrakeskeny keret révén nagyobb képet élvezhet

  A hagyományos TV-k kerete úgy körbefogja a képernyőt, mint egy képkeret. A mi ultrakeskeny keretünk modern és vékony, így nagyobb képet élvezhet.

 • Digital Natural Motion funkció az egyenletes mozgóképekért

  Digital Natural Motion funkció az egyenletes mozgóképekért

  Ön szereti az akciófilmeket, a sporteseményeket és a játékokat, de a lehető legjobb képet igényli. A Digital Natural Motion (Digitális természetes mozgás) a Philips díjnyertes mozgásjavító technológiája, amely csökkenti a mozgás akadozását, kitűnő élességet, és az elképzelhető legegyenletesebb, leggördülékenyebb képet biztosítja.

 • 400 Hz-es PMR Ultra HD az egyenletes mozgóképekért

  400 Hz-es PMR Ultra HD az egyenletes mozgóképekért

  Semmi sem múlhatja felül az Ultra HD TV-n megtekintett játék, nagy sebességű sportesemények vagy akciófilmek által kiváltott adrenalinszint-emelkedést. Ezért tartalmazza a Philips TV a 400 Hz-es Perfect Motion Rate Ultra funkciót, mellyel akadozásmentes mozgóképet élvezhet Ultra HD felbontásban. Bár az Ön pulzusa ugrálni fog, az Ön által nézett kép soha.

 • A 3D valósághű élménye még soha nem látott vidékekre viszi

  A 3D valósághű élménye még soha nem látott vidékekre viszi

  Az aktív 3D technológia és a gyors működésű képernyő hihetetlen mélységet, kontrasztot és valósághű megjelenést biztosít, így nyújt Önnek egyedülálló 3D látványt. 2D tartalmakat is élénk és hibátlan 3D képpé konvertálhat. A tökéletes 3D élmény.

 • Smart TV: fedezzen fel egy új világot

  Smart TV: fedezzen fel egy új világot

  Fedezze fel a hagyományos TV-adásnál fejlettebb, intelligens szolgáltatásokat. Béreljen és streameljen mozifilmeket, videókat vagy játékokat az online videotékákból. Használja kedvenc csatornái catch-up TV szolgáltatását, és élvezze az olyan online alkalmazások növekvő választékát, mint például a Youtube.

 • MyRemote alkalmazás: a TV-vel való kommunikáció intelligensebb módja

  MyRemote alkalmazás: a TV-vel való kommunikáció intelligensebb módja

  Vezérelje Philips TV-jét közvetlenül okoskészülékéről. A MyRemote alkalmazás segítségével minden eddiginél egyszerűbb az okoskészülékről származó tartalom megosztása a TV-n (SimplyShare), a sugárzott digitális TV-adás továbbítása a táblagépre (Wi-Fi Smart screen), vagy naprakész információk elérése a TV-programfüzet segítségével, amely segít kiválasztani, hogy mit nézzen meg.

 • Wi-Fi Miracast™ – tükrözés az okostelefon képernyőjéről a TV-re

  Wi-Fi Miracast™ – tükrözés az okostelefon képernyőjéről a TV-re

  Tükrözze a TV-re az okoskészüléken látott tartalmakat, és ossza meg azokat barátaival és családtagjaival. A fényképektől a videókig, a játékokig és az egyéb tartalmakig tükrözzön akármit az okostelefonjáról és a táblagépéről a nagy képernyőjére egy egyszerű paranccsal.

 • Multiroom TV - élő TV-műsorok és felvételek megosztása a TV-készülékek között

  Multiroom TV - élő TV-műsorok és felvételek megosztása a TV-készülékek között

  Szakadjon el a hagyományos műsorsugárzástól. Az Ön Philips Smart TV-je képes ugyanannak a Wi-Fi hálózatnak egy másik TV-készülékéhez kapcsolódni. Miután csatlakozott, a TV-készülékéről a digitális TV-adás és a felvételek továbbíthatók a kliens TV-készülékre új kábelek vezetése nélkül, és anélkül, hogy több előfizetésre kellene pénzt költenie.

 • Pixel Plus Ultra HD: fedezze fel az Ultra HD képminőséget

  Tapasztalja meg az Ultra HD élességet a Philipstől. Kedvenc akciófilmjeit és sporteseményeit lenyűgöző 4K Ultra HD felbontásban élvezheti. Akár online filmet, akár DVD-t néz, a Philips Pixel Plus Ultra HD Engine élesebb képeket, ragyogóbb fehéreket és mélyebb feketéket biztosít.

 • Cloud TV és Cloud Explorer - világok találkozása

  Mivel Ön egyedi, úgy gondoljuk, hogy a TV-t is egyedi módon kell néznie. A Philips Cloud TV folyamatosan növekvő választékának köszönhetően a világ több száz TV-csatornája közül választhat. A Cloud Explorer segítségével a TV-n keresztül elérheti Dropbox™ fiókját, és a tartalmakat közeli és távoli barátaival megosztva a nagy méretű képernyőn nézheti.

Összes specifikációt mutat
 • A MyRemote alkalmazás és a kapcsolódó funkciók a TV-modellek és országok, valamint az intelligens készülékek és operációs rendszereik függvényében változóak. További részletek: www.philips.com/TV.
 • Smart TV alkalmazással kapcsolatban látogassa meg a www.philips.com/TV weboldalt az Ön országában kínált szolgáltatások áttekintéséhez
 • A Cloud TV kínálata az ország elérhetőségétől és szabályzataitól függ
 • A csatlakoztathatóság a Wi-Fi Miracast tanúsítványú Android 4.2 vagy későbbi rendszer függvénye. További részletekért tanulmányozza készüléke dokumentációját.
 • USB felvétel csak digitális csatornákról készíthető, és előfordulhat, hogy a felvételeket korlátozza a műsorszórás másolásvédelme (CI+). Az egyes országokra és csatornákra eltérő korlátozások vonatkozhatnak.
 • A Philips TV-kamera (PTA317) külön kapható.
 • A szülők ellenőrizzék, hogy gyermekeik nem tapasztalnak-e a fentiekben leírt kellemetlen tüneteket 3D nézése közben. 3D műsor nézése 6 éven aluli gyermekek számára nem javasolt, mivel még nem fejlődött ki teljesen a látórendszerük.
 • Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • (Philips) csak adott Philips lejátszó készülékkel kompatibilis.
 • Az elektronikus műsorfüzet (EPG) és a tényleges megtekinthetőség (legfeljebb 8 napig) ország- és szolgáltatófüggő.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: