Lámpatest választása
myLiving
CLOCKWORK LED spotlámpa, alumínium

myLiving Spotlámpa

CLOCKWORK, alumínium, LED 531744816 Hasonló termékek
  • Dekorálja otthonát fényekkel

    • A RedDot design díjának 2015-ös nyertese
    További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/531744816/531744816_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
    További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

    Spotlámpa

    53174/48/16 Hasonló termékek

    A Philips Clockwork alumínium 4-es spotlámpa letisztult geometrikus formával büszkélkedhet. Mindegyik nagyméretű, állítható fej fekete kiemelő gyűrűvel ellátott LED fényforrást foglal magába. A felszerelést click!FIX rendszer könnyíti meg, és a lámpa bármilyen fényerő-szabályozóval együtt működik. Összes előny megtekintése

  • Dekorálja otthonát fényekkel

    foundation-base.video.controls.play foundation-base.video.controls.pause
    foundation-base.video.flash.you-need-flash
    foundation-base.video.flash.click-here foundation-base.video.flash.to-download

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Dekorálja otthonát fényekkel

  • Kiváló minőségű LED-világítás

    Kiváló minőségű LED-világítás

    A Philips lámpa LED technológiája a Philips egyedi fejlesztésű megoldása. Azonnal bekapcsol, optimális fényerőt biztosít, és kiemeli otthona élénk színeit.

  • Meleg fehér fény

    Meleg fehér fény

    A fény különböző színhőmérséklettel rendelkezik, melynek a Kelvin (K) a mértékegysége. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák meleg, otthonosabb fényt bocsátanak ki, míg a magas Kelvin értékkel rendelkezők hideg fényt sugároznak. Ez a Philips lámpa meleg, fehér fényt ad az otthonos hangulat megteremtése érdekében.

  • Az összes fényerő-szabályozóval kompatibilis

    Az összes fényerő-szabályozóval kompatibilis

    Ez a Philips lámpa a legújabb LED-technológiát tartalmazza, amely szinte minden szabályzóval működik. Használja a jelenlegi szabályzóját vagy tetszés szerint bármilyen szabályozót!

  • Click!FIX rendszer az egyszerű felszerelésért

    Click!FIX rendszer az egyszerű felszerelésért

    Ez a LED lámpa a click!FIX rendszert, a Philips által szabadalmaztatott, forradalmian új felszerelési rendszert alkalmazza. A click!FIX rendszernek köszönhetően könnyedén, 4 egyszerű lépésben felszerelheti lámpáját. Egyszerű és gyors!

  • Energiatakarékos

    Energiatakarékos

    Ez a Philips energiatakarékos lámpa a hagyományos fényforrásokhoz képest energiatakarékosabb, így kisebb lesz a villanyszámlája; vagyis pénzt takarít meg amellett, hogy óvja környezetét.

  • Akár 20 éves élettartam

    Akár 20 éves élettartam

    Egy fényforrás, amelyben megbízhat. A Philips LED lámpában alkalmazott integrált LED-ek akár 20 000 órás élettartamot biztosítanak (ami 3 órás napi átlagos használat esetében 20 évet és legalább 13 000 be- és kikapcsolást jelent). Hihetetlenül kellemes gondolat, ha tudja, hogy az otthonában tökéletes hangulatot biztosító fényforrás sem karbantartást, sem izzócserét nem igényel.

  • Teremtsen stílusos és barátságos hangulatot

    Ez a lámpa követi az aktuális ízlést, trendeket és életstílust, könnyedén beleolvad a dekorációba, és megteremti azt a fénykörnyezetet, amiről mindig is álmodott.

  • Tökéletes a pihenéshez és a társasági élethez

    A nappali minden otthon szíve – egy hely, ahol a család összegyűlik és pihen vagy épp a vendégek társalognak. Fontos, hogy a nappali és hálószoba világítása rugalmasan és egyszerűen alkalmazható legyen az egyes használatokhoz a nap folyamán. Különböző fényforrások megfontolt elhelyezése és azok játékos felhasználása is segíthet a térérzet növelésében, hogy a helyiség meleg és barátságos benyomást keltsen.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: