Spotlámpa

    Giving light a new experience

    Ezek az elegáns és kifinomult, kiváló minőségű alumíniumból készült, kivágott lemezek kisebb méretű, a belsejükben felfüggesztett LED-lámpa köröket tartalmaznak. A mennyezeti és fali lámpaként használt Philips Ledino spotlámpák növelik minden otthon eleganciáját.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Giving light a new experience

ezzel a LED-es kialakítású lámpával

  • Meleg fehér fény

    Meleg fehér fény

    A fényforrás a legújabb Philips világítási technológiát alkalmazza, és 2700 kelvin színhőmérsékletű fényt biztosító, csúcstechnológiás, nagy teljesítményű LED-eket használ.

  • Kiváló fényminőség, nagy fényerő

    Kiváló fényminőség, nagy fényerő

    Egy 7,5 W-os LED világítómodul egy 40 W-os izzólámpának megfelelő fényerejű (350 lumen) fénykibocsátást biztosít, ugyanakkor energiát takarít meg.

  • Fényerő-szabályozóval állítható fényerő

    Fényerő-szabályozóval állítható fényerő

    Állítsa be a Philips LED lámpa fényerejét a fényerő-szabályozóval (nem tartozék). Ez teszi ezt a fényforrást ideálissá a megfelelő környezet teremtésére, legyen szó egy édes kettesben eltöltendő vacsoráról vagy baráti összejövetelről az Ön nappalijában. A Philips több, a Philips LED fényforrásaival kompatibilis fali fényerő-szabályozót tesztelt. A kompatibilis fényerő-szabályozók listája a Letöltések és terméktámogatás résznél található.

  • Rendkívül hosszú élettartam

    Rendkívül hosszú élettartam

    Egy fényforrás, amelyben megbízhat. A Philips LED fényforrásai rendkívül hosszú, legalább 20 000 órás élettartamot biztosítanak (ami 3 órás napi átlagos használat esetében 20 évet és legalább 13 000 be- és kikapcsolást jelent). A Philips LED lámpákkal biztos lehet abban, hogy az otthonában tökéletes hangulatot biztosító fényforrás sem karbantartást, sem cserét nem igényel.

  • Akár 80%-os energiamegtakarítás

    Akár 80%-os energiamegtakarítás

    A Philips lámpatestek esetében használt LED-es világítástechnológia rendkívül energiatakarékos megoldás (egy 7,5 wattos modul 350 lumen fényerőt biztosít). Ebből kifolyólag minden lámpatest energiatakarékos, így csökkentheti villanyszámlájának összegét, miközben tesz a környezetért is. Ha energiatakarékos otthoni világítást szeretne, keresse a Philips LED-es termékeit: lenyűgöző fényár a korszerű kialakítású megoldások nagy választékával.

  • Bármilyen irányba szabadon elfordítható

    Bármilyen irányba szabadon elfordítható

    A Philips lámpa feje a kívánt irányba fordítható, így oda világít, ahol szükség van rá.

  • A tökéletes sugárzási szög spotlámpás megvilágításhoz (40°)

    A tökéletes sugárzási szög spotlámpás megvilágításhoz (40°)
  • A fény és a dizájn elegye

    A minimalista alapokat mutató, formatervezett lámpa túllép a hagyományos határokon, ösztönzően tiszta és szép fényt és fényformákat teremtve.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: