Süllyesztett spotlámpa

  A fény és a dizájn tökéletes kombinációja

  A Philips SmartSpot intelligens világítási megoldást kínál, amely kidolgozott megjelenésével még szebbé teszi otthonát. A spotlámpa meleg fényt ad, és többféle minimalista, süllyesztett kialakításban kapható, így bármilyen belső térhez kiválóan illeszkedik. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

myLiving Süllyesztett spotlámpa

Avior, matt króm 590401716 Hasonló termékek

A fény és a dizájn tökéletes kombinációja

 • Fényerő-szabályozóval állítható fényerő

  Fényerő-szabályozóval állítható fényerő

  Állítsa be a Philips lámpa fényerejét a fényerő-szabályozóval (nem tartozék). Ez teszi ezt a fényforrást ideálissá a szoba valamely részletének hangsúlyozására vagy a megfelelő környezet teremtésére, legyen szó egy édes kettesben eltöltendő vacsoráról vagy baráti összejövetelről az Ön nappalijában.

 • Páratlan tartósságot biztosító, minőségi anyagok

  Páratlan tartósságot biztosító, minőségi anyagok

  A Philips SmartSpot világítótestek csúcsminőségű anyagokból többek között sajtolt alumíniumból készülnek.

 • Akár 40%-os energiamegtakarítás

  Akár 40%-os energiamegtakarítás

  Ez a lámpa a hagyományos fényforrásokhoz képest energiatakarékosabb, így kisebb lesz a villanyszámlája; vagyis pénzt takarít meg amellett, hogy óvja környezetét.

 • Ragyogó, kiváló minőségű fény

  A Philips halogénlámpák ragyogó fényükkel kiemelik a részleteket, vagy kellemes hangulatot teremtenek a szobában. A fény 24°-os sugárzási szögben szóródik szét, ami tökéletes a kiemelő világításhoz.

 • Rendkívüli rugalmasság

  A Philips SmartSpot speciális fényforrás, amellyel tökéletesen uralhatja otthonának világítását. Számos alkotórésze szabadon elfordítható, így a fény pontosan a megfelelő helyre irányítható, ráadásul teljes mértékben szabályozható.

 • Karcsú és diszkrét kialakítás

  A modern, süllyesztett stílus keskeny és diszkrét, ráadásul tökéletesen illeszkedik a mennyezethez:sem kiugró sarkok, sem ügyetlen formák nem zavarhatják meg a szoba elrendezését.

 • Spotlámpás megoldások a lakásbelső megvilágításához

  Ha kitűnő minőséget és intelligens világítási megoldást keres, amely kidolgozott megjelenésével még szebbé teszi otthonát, próbálja ki a Philips SmartSpot spotlámpákat. Többféle funkciójú, minimalista, süllyesztett kialakításban kaphatók, így bármilyen belső térhez kiválóan illeszkednek.

 • Különösen hosszú élettartamú izzó

  Tartozék Philips izzó különösen hosszú, akár 4 000 óra élettartammal.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: