PhotoFrame

  Minden kép az Ön emlékeit hordozza

  Digitális fényképeit a professzionálisan nyomtatott fotókkal azonos minőségben és színgazdagsággal jelenítheti meg. A Philips 5FF2CMI PhotoFrame a legegyszerűbb eszköz képei számítógép nélküli megtekintésére. A készülék elegáns vonalvezetésének köszönhetően stílusos lakberendezési kiegészítő is. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

PhotoFrame

5, 6"-es LCD, 5, 6"-es látóterület, 4:3-as oldalarány 5FF2CMI/00 Hasonló termékek

Minden kép az Ön emlékeit hordozza

 • Forgatás, zoomolás, szélvágás, maszkolás és egyéb effektek

  Forgatás, zoomolás, szélvágás, maszkolás és egyéb effektek

  A PhotoEffect Wizard (Fényképeffekt varázsló) könnyen használható funkció a fényképek forgatására, zoomolásra, szélvágásra és a tónusok fekete-fehér vagy szépia beállítására a PhotoFrame alkalmazásban.

 • Fényképek megjelenítése és kezelése memóriakártyákról vagy belső memóriából

  Fényképek megjelenítése és kezelése memóriakártyákról vagy belső memóriából

  A Memory-Card Manager (Memóriakártya-kezelő) két beépített memóriakártya-olvasóból áll, és a memóriakártyán lévő fényképeket egyetlen lépésben képes megjeleníteni, szerkeszteni, tárolni és rendezni - mindezt számítógép használata nélkül.

 • Nagy képpontsűrűség az éles és részletgazdag fényképmegjelenítésért

  A digitális fényképmegjelenítő 88 százalékkal több képpontot jelenít meg négyzethüvelykenként, mint egy 17"-es LCD képernyő -- Gondosan őrzött fényképei olyan részletgazdagon és olyan élénk színekkel jeleníthetők meg, mint ahogyan azt a kiváló minőségű papírképek esetében megszokott.

 • Lenyűgözően élénk digitális fényképek tökéletes színmegjelenítéssel

  A színes kijelző a legjobbat hozza ki fényképeiből: élénk, életszerű színek, a professzionális, kiváló minőségű fényképekhez mérhető minőségben

 • 4:3-as képméretarány az optimális, torzításmentes megjelenítéshez

  A Philips digitális PhotoFrame eszköze az ideális látványt biztosító 4:3-as méretarányt alkalmazza a fényképek megjelenítéséhez.

 • A fénykép automatikus tájolása fekvő vagy álló módhoz

  Az automatikus fekvő/álló mód felismerése speciális érzékelővel történik, mely érzékeli a PhotoFrame állását, és minden fényképet az ennek megfelelő módon jelenít meg.

 • Diabemutató, kép, indexkép vagy óra megjelenítése

  A könnyen változtatható megjelenítési módok lehetővé teszik, hogy egyszerre egy képet nézzen meg, vagy a képek vázlatait böngéssze, hogy gyorsan és egyszerűen tudjon keresni, vagy a legjobb képeiből diabemutatót állítson össze.

 • Albumokat és diabemutatókat hozhat létre, kedve szerint rendezheti képeit

  A Smart Album segítségével albumokat hozhat létre és kezelhet, valamint beállíthatja a diabemutatókon használt átmeneti hatásokat.

 • Szórakoztató kollázsok – több fotó megjelenítése egy nézetben

  A diabemutató során alkalmazható effektussal több különböző fénykép jeleníthető meg automatikusan, véletlenszerűen összeállítva. Így kiküszöbölhető a képernyőméretnél kisebb fotók körüli szegély zavaró látványa.

 • Ha több tárhelyre van szüksége, egyik kártyáról a másikra másolhat

  Mivel a Philips PhotoFrame belső memóriakártya-olvasója két memóriakártya olvasására is képes, a SmartCopy szoftver segítségével a digitális képeket egyik memóriakártyáról a másikra másolhatja. A szoftver a másolt képek automatikus átméretezésével és tömörítésével biztosítja, hogy minél több kép férjen el akár belső, akár külső tárhelyen.

 • A számítógépen lévő fényképek gyors és egyszerű átvitele az USB 2.0 révén

  USB 2.0 összeköttetés és mellékelt kábel a számítógépen lévő fényképek gyors és egyszerű átviteléhez.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: