Android™-os, 4K UHD Razor Slim TV

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus8601_12/65pus8601_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Android™-os, 4K UHD Razor Slim TV

  Androidos, 4K UHD Razor Slim LED TV

  A kiváló hangzás még soha nem öltött ilyen vonzó külsőt. A 4-oldalas Ambilight funkciót, stílusos levehető hangszórókat és sötét króm kiemeléseket kínáló 8600-as sorozat új szintre emeli a belső tér megjelenését. Az Ultra HD rendszer és a Bright Pro funkció bármilyen forrásból páratlan élességgel reprodukálja a képeket. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

8600 series Android™-os, 4K UHD Razor Slim TV

164 cm-es (65"-es), 4K Ultra HD LED TV, Hex Core, 16 GB-os, bővíthető, DVB-T/T2/C/S/S2 kettős hangolóegység 65PUS8601/12 Hasonló termékek

Androidos, 4K UHD Razor Slim LED TV

4-oldalas Ambilight rendszerrel

 • Az Ambilight örökre megváltoztatja a TV-ről alkotott elképzelését

  Otthona, amelyet megalkotott, sokkal több mint csupán egy ház. Tegye hát teljessé otthonát egy melegséget árasztó és vonzó kialakítású TV-készülékkel. Ismerje meg a minden eddiginél fantasztikusabb Ambilight élményt, vagyis a TV négy oldala körül a falra vetülő extra széles ragyogást. A képernyő sokkal szélesebbnek tűnik, az élmény pedig intenzívebb. A TV mintha lebegne a levegőben. A színek, a vibrálás és az izgalom túllépnek a képernyőn, és betöltik a nappali szobát, a megszokottól eltérő vizuális élményt nyújtva.

 • 4K Ultra HD: még soha nem látott felbontás

  Az Ultra HD TV felbontása 4-szer nagyobb a hagyományos Full HD TV-kénél. A 8 milliónál is több képpontból álló felbontásnak, és az egyedülálló Ultra Resolution felkonvertálási technológiának köszönhetően még gyönyörűbb képet élvezhet, az eredeti tartalomtól függetlenül. Nagyobb élesség és mélységérzet, kiváló kontraszt, folyamatos, természetes mozgás és tökéletes részletek.

 • Android és Hex Core technológia az Ultra HD élmény érdekében

  Az Androidnak és a Hex Core (hatmagos) feldolgozás erejének találkozása az Ultra HD YouTube videók megtekintését könnyeddé és szórakoztatóvá teszi. Ezen a szupergyors, hihetetlenül intuitív és szórakoztató Androidos TV-n kedvére navigálhat, indíthat el alkalmazásokat, és játszhat le videókat.

 • Google Play áruház és Philips App galéria: vizuális élmény a TV-n túl

  Google Play áruház és Philips App galéria: vizuális élmény a TV-n túl

  A Google Play áruház és a Philips App galéria túlszárnyalja a hagyományos TV-műsorokat: filmek, TV-műsorok, zenék, alkalmazások és játékok hatalmas online gyűjteményét nyújtja. A 16 GB-os bővíthető memória rengeteg helyet biztosít kedvenc tartalmai számára, továbbá lehetővé teszi még több alkalmazás telepítését.

 • Ujjmozdulatokkal, gépeléssel, beszéddel és egyéb módokon vezérelhet – valóban intelligens interakció

  Ujjmozdulatokkal, gépeléssel, beszéddel és egyéb módokon vezérelhet – valóban intelligens interakció

  Az új távvezérlőink használatát a hozzájuk társított Android TV-k használatához hasonlóan szórakoztatóvá tettük. Vigye be a szöveget a Google Voice* vagy egy teljes Qwerty billentyűzet segítségével. Mondja azt, hogy „Open YouTube” az applikáció indításához. Böngéssze végig a családi fényképeket az érintésérzékeny panel segítségével. Vagy egyszerűen használja klasszikus távvezérlőként.

 • Hagyja, hogy elvarázsolja a 18 hangszóróból jövő 50 W teljesítményű hang

  Hagyja, hogy elvarázsolja a 18 hangszóróból jövő 50 W teljesítményű hang

  Adja át magát a lenyűgöző hangzásnak! Az új 8600-as sorozat a TV hátoldalán található két hangszóró erejét 16 mikromeghajtóval egészíti ki (a bal és jobb oldali levehető hangsugárzóban) a széles és gazdag hangtartomány biztosítása érdekében. A mélynyomók neodímiumból, a nagyobb hangerőt, jobb mélyhang-karakterisztikát és tiszta, kiegyenlített hangminőséget biztosító prémium anyagból készültek.

 • Leszerelhető hangszórók: a hangzás "kinézetének" személyre szabása

  A leszerelhető hangszórók sima fém testtel és polírozott, sötét króm felülettel rendelkeznek. Ultravékony és hihetetlenül kecses, egyedülálló Philips formatervezés: a TV-képernyő bal és jobb oldalán, vagy opcionális állványokon helyezhetők el a vezeték nélküli hangrendszer létrehozásához.

 • A digitális zajcsökkentés bármely forrásból származó képet optimalizál

  Az Ön TV-je egy fantasztikus készülék, de előfordulhat, hogy a tartalom forrása nem az. A továbbfejlesztett DNR elemzi a tartalmat a hibákat keresve, majd a bejövő képet két irány közül az egyik felé továbbítja. A jó minőségű forrásból érkező képek optimalizálva lesznek a lehető legmagasabb szintű élességre és részletességre. És mi történik a gyengébb minőségű forrásból érkezőkkel? Ezeket az áramkörök előbb megtisztítják a hibáktól, mielőtt ugyanúgy tovább javítanák őket, mint a jobb minőségű társaikat.

 • Perfect Pixel Ultra HD: a legkiválóbb UHD képminőség

  Díjnyertes UHD Picture Quality technológiánk örökségére építve teljességgel új szintre emeltük a HD képminőséget. A Perfect Pixel Ultra HD rendszer képfeldolgozó algoritmusai bármilyen bemeneti képet 4K Ultra HD felbontásúvá konvertálnak képernyőjén. Az eredmény? A sötét képek igazán sötétek, a világosak igazán világosak lesznek. Élvezze a lehető legélénkebb színek és a természetes bőrtónusok látványát. És a legfolytonosabb, borotvaéles képeket – mindig és minden forrásból.

 • Halljon minden részletet a DTS Premium Sound segítségével

  A nagyszerű TV-hangszórók hatékony jelfeldolgozó rendszert igényelnek, amely megőrzi az eredeti hanganyag tisztaságát. A DTS Premium Suite pontosan olyan élményt nyújt a felhasználónak, amilyet elvár a csúcskategóriás hangfeldolgozástól: magával ragadó surround hangzás, telt és gazdag mély hangok, valamint kristálytiszta dialógusok, melyeket maximális hangerőn, szintingadozástól, szinthatárolástól és torzítástól mentesen élvezhet.

Összes specifikációt mutat
 • Az elektronikus műsorfüzet (EPG) és a tényleges megtekinthetőség (legfeljebb 8 napig) ország- és szolgáltatófüggő.
 • Az elérhető Android alkalmazások országonként változnak. További részletekért látogassa meg a helyi Google Play áruházat.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
 • (Philips) csak adott Philips lejátszó készülékkel kompatibilis.
 • A Google Cast funkcionalitása a Google Cast Ready alkalmazásaitól és a készülékektől függ. A részletekért látogassa meg a Google Cast termékoldalt.
 • A Philips TV Remote alkalmazás és a kapcsolódó funkciók a TV-típusok, szolgáltatók és országok, valamint az intelligens készülékek és operációs rendszereik függvényében változóak. További részletek: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • A Smart TV alkalmazás-kínálat TV-típusonként és országonként változik. További részletek: www.philips.com/smarttv.
 • USB felvétel csak digitális csatornákról készíthető, és előfordulhat, hogy a felvételeket korlátozza a műsorszórás másolásvédelme (CI+). Az egyes országokra és csatornákra eltérő korlátozások vonatkozhatnak.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: