Állólámpa

  Fogja munkára a fényt

  Ez a szürke Philips myHomeOffice Create állólámpa sokkal szélesebb megvilágítási területet biztosít szobájában. Az erős, mégis könnyű alumínium állvány és rugalmas nyak a munkaterület fölé emeli a nagy fényerejű és egyenletes fényforrást, az energiahatékony kialakítás pedig alacsonyan tartja a költségeket. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fogja munkára a fényt

 • Kiváló minőségű LED-világítás

  Kiváló minőségű LED-világítás

  A lámpa LED technológiája a Philips egyedi fejlesztésű megoldása. Bekapcsolásával azonnali reakcióként optimális fénykibocsátást tesz lehetővé, és kiemeli otthonának élénk színeit.

 • Meleg fehér fény

  Meleg fehér fény

  A fények különböző színhőmérsékletekkel rendelkezhetnek, amelyet a Kelvin (K) mértékegység jelöl. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák otthonosabb érzetet keltő fényt bocsátanak ki, míg a magasabb Kelvin értékű lámpák hűvösebb, stimulálóbb hatású fényről gondoskodnak. Ez a Philips lámpa meleg fehér fényével otthonos hangulatot teremt.

 • Energiatakarékos

  Energiatakarékos

  Ez a Philips energiatakarékos lámpa a hagyományos fényforrásokkal szemben energiamegtakarítást biztosít, így kisebb lesz a villanyszámlája; vagyis pénzt takarít meg amellett, hogy óvja környezetét.

 • Akár 20 éves élettartam

  Akár 20 éves élettartam

  Egy fényforrás, amelyben megbízhat. Az integrált LED-ek élettartama akár 20 000 óra is lehet (ami 3 órás napi átlagos használat esetében 20 évet és legalább 13 000 be- és kikapcsolást jelent). Hihetetlenül kellemes gondolat, ha tudja, hogy az otthonában tökéletes hangulatot biztosító fényforrás sem karbantartást, sem izzócserét nem igényel.

 • Maximális világosság a munkafelületek megvilágítására

  Maximális világosság a munkafelületek megvilágítására

  Ez a Philips asztali lámpa kifejezetten olyan asztalnál végzett tevékenységekhez készült, mint a házi feladat elkészítése vagy a hírolvasás a laptopon. Bekapcsoláskor a lámpa azonnal megfelelő fényerőt biztosít a maximális kényelemért.

 • Be- és kikapcsoló a kábelen

  Be- és kikapcsoló a kábelen

  A gomb diszkréten simul a kábel körvonalaiba, és lehetővé teszi azt, hogy könnyedén be- vagy kikapcsolja a lámpát.

 • Irányított fény a munkafelületek tökéletes megvilágítására

  Irányított fény a munkafelületek tökéletes megvilágítására

  Ez a Philips asztali lámpa egy fénynyalábot bocsát ki, amely egyenletes megvilágítást biztosít a munkaterületen.

 • Rugalmas kar

  Rugalmas kar
Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: