Padlófény

  Padlófény

  Giving light a new experience

  Csodálja meg a 60-as évek retró stílusának letisztult és nyugodt vonalait, illetve elegáns geometrikus egyszerűségének egy igen modern felfogását – a rendkívüli futurisztikus arányokat kizárólag a legújabb világítástechnikai technológia tette lehetővé.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Giving light a new experience

 • Szórt fényhatás

  Szórt fényhatás

  Szórt, meleg fehér fénnyel világítja meg a szobát, így ideális működést biztosít, és emellett tekintettel van a környezetre is. A szórt fény tökéletes az általános megvilágításhoz.

 • Fényerő-szabályozóval ellátott termék

  Fényerő-szabályozóval ellátott termék

  A fényerő-szabályozó a lámpatesten található, így pontosan úgy állíthatja be a fényt, ahogy Ön szeretné.

 • Rendkívül hosszú élettartam

  Rendkívül hosszú élettartam

  Egy fényforrás, amelyben megbízhat. A Philips LED fényforrásai rendkívül hosszú, 20 000 órás élettartamot biztosítanak (amely 3 órás napi átlagos használat esetében 20 évet jelent és legalább 13 000 be- és kikapcsolást foglal magába). Hihetetlenül kellemes gondolat, ha tudja, hogy az otthonában tökéletes hangulatot biztosító fényforrás sem karbantartást, sem cserét nem igényel.

 • Nagy teljesítményű LED

  Nagy teljesítményű LED

  A LED-modul a Philips egyedi fejlesztésű megoldása, amely 3 LED-et egyesít szintetikus és alumínium házban. Ez a technológia lehetővé teszi az optimális fényerő és a 100%-osan egységes fényszín elérését.

 • Akár 80%-os energiamegtakarítás

  Akár 80%-os energiamegtakarítás

  A Philips lámpatestek esetében használt LED-es világítástechnológia rendkívül energiatakarékos megoldás (egy 7,5 wattos modul 350 Lumen fényerőt biztosít). Ebből kifolyólag minden lámpatest energiatakarékos, így csökkentheti villanyszámlájának összegét, miközben tesz a környezetért is. Ha energiatakarékos otthoni világítást szeretne, keresse a Philips LED-es termékeit: lenyűgöző fényár a korszerű kialakítású megoldások nagy választékával.

 • Meleg, fehér fény

  Meleg, fehér fény

  Világítsa meg otthonát meleg fehér fénnyel, a legújabb LED-es újdonságokkal. A Philips bemutatja a nagy teljesítményű, meleg fehér fényű LED-ek legújabb generációját, amelyekkel elérhető a 2700 Kelvin értékű színhőmérséklet is. Ez az innováció az elegancia és a hangulatteremtés, valamint az energiahatékonyság összehangolását lehetővé téve új szintre emeli a lámpák teljesítményét.

 • Kiváló fényminőség, nagy fényerő

  Egy 7,5 W-os modul egy 40 W-os izzólámpának (350 lumen) megfelelő, nagy fényerejű fénykibocsátást biztosít.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: