Távvezérlő

  Teremtsen az adott pillanathoz megfelelő világítást!

  Minden LivingAmbiance termék kompatibilis ezzel a könnyen használható távvezérlővel. Alakítson ki hangulatának megfelelő környezetet az összes vagy csak egy-egy lámpa fényerejének csökkentésével vagy színének megváltoztatásával. Ezután egy gombnyomással tárolhatja kedvenc fénybeállításait.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Teremtsen az adott pillanathoz megfelelő világítást!

Egyetlen távvezérlő az összes fényforráshoz

 • Hozza létre és tárolja 3 kedvenc világítási sémáját

  Hozza létre és tárolja 3 kedvenc világítási sémáját

  Állítsa be kedve szerint a lámpatestet vagy a lámpatesteket. Válassza ki kedvenc színét, esetleg színeit (beleértve a sötétséget és a telítettséget is). Tároláshoz tartsa lenyomva az egyik fénybeállítási gombot.

 • Vezérelje az összes LivingAmbiance lámpát egy távvezérlővel

  Az összes LivingAmbiance készülék használható ugyanazzal az intuitív távvezérlővel, mellyel – együtt vagy külön-külön – kikapcsolhatja vagy megváltoztathatja a fényeket, ahogy kedve tartja. Az egyszerre működtethető készülékek a csomagolásra pillantva azonnal felismerhetők. A SmartLink logó azt jelenti, hogy a készülék kompatibilis más SmartLink termékekkel.

 • Állítson be minden egyes lámpát külön-külön, vagy bármilyen kombinációban

  Megváltoztathatja bármely, a távvezérlőhöz tartozó lámpa színét, árnyalatát, a színes lámpák színének intenzitását és a fehér fényű lámpák fényerejét. Egyszerre vagy külön-külön is beállíthatja őket.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: