További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/7121131ph/7121131ph_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Függesztett világítás

  Minden képzeletet felülmúló világítás

  A stílusos Philips hue Beyond LED függőlámpa a meghitt hangulatvilágítást és a meleg fehér, munkavégzéshez szükséges megvilágítást ötvözi. Csatlakozik az Ön otthoni vezeték nélküli hálózatához, így Ön okoskészülékén keresztül azonnal és teljes mértékben kezelheti otthona világítását. Összes előny megtekintése

 • Minden képzeletet felülmúló világítás

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hue Personal Wireless Lighting Függesztett világítás

Beyond starter, fehér, LED 7121131PH Hasonló termékek

Minden képzeletet felülmúló világítás

Önre hangolva

 • Vezérlés iOS és Android okoskészülékekről

  Vezérlés iOS és Android okoskészülékekről

  A Philips hue bridge segítségével az otthona bármely részéből vezeték nélküli módon vezérelheti a világítást. Akár a nappaliból, akár az étkezőasztal mellől, vagy a hálószobából, az okoskészülék a bridge-hez csatlakoztatott bármely készüléket képes vezérelni.

 • Állítsa be, hogy a lámpák be- és kikapcsoljanak, amikor Ön nincs otthon.

  Állítsa be, hogy a lámpák be- és kikapcsoljanak, amikor Ön nincs otthon.

  Gondoskodjon róla, hogy úgy nézzen ki, hogy otthon van, még akkor is, ha éppen messze van. Állítson be ütemezett riasztásokat vagy használjon időzítőket, amelyek meghatározott vagy véletlenszerű időközönként fel- és lekapcsolják a világítást. Online hozzáférésen keresztül közvetlenül is vezérelheti az otthona világítását a okoskészülékén telepített alkalmazással. Ha engedélyezi a geofencing funkciót az alkalmazásban, akkor a világítás automatikusan fel- vagy lekapcsolódik, amikor Ön belép a házba vagy elhagyja azt. Kényelem és nyugalom – legyen bárhol.

 • Mindig naprakész

  Mindig naprakész

  A Philips hue a fényforrások az alacsony energiaigényű, biztonságos és megbízható szabályozását lehetővé tevő ZigBee technológián alapulnak. A rendszer folyamatosan új funkciókkal és javításokkal egészül ki. A szoftver és a firmware egyaránt vezeték nélküli módon és zökkenőmentesen frissül közvetlenül az Ön hue termékére.

 • Akár 50 hue izzó és lámpa csatlakoztatása

  Akár 50 hue izzó és lámpa csatlakoztatása

  A Philips hue bridge-hez akár 50 fényforrás vagy lámpatest csatlakoztatható. Kezdje egyszerűen a kapható kezdőkészletek valamelyikével, majd kezdje el a Philips hue termékek hozzáadását. Ezt követően egyetlen ujjmozdulattal vezérelheti a fényeket az iOS és Android okoskészülékekre kifejlesztett intuitív Philips hue alkalmazás segítségével.

 • Duplázza meg a hue-élményt

  Duplázza meg a hue-élményt

  Olvasson és dolgozzon az érzéseivel összhangban, akár nyugodt, akár energikus vagy társasági hangulatban van éppen. A hue Beyond két különálló fényforrással rendelkezik – egy felfelé, és egy lefelé nézővel – így színkeverékek végtelen sorát állíthatja elő, hogy összeegyeztesse a hangulatát és a munkához vagy feladatához szükséges funkcionális világítást.

 • A legjobb funkcionális világítás a munkavégzéshez

  A legjobb funkcionális világítás a munkavégzéshez

  A legjobb funkcionális világítás minden tevékenységhez. Olvasson, írjon vagy dolgozzon minőségi LED-fény mellett.

 • Színek végtelen számú keverékével alkalmazkodhat a hangulatához

  Színek végtelen számú keverékével alkalmazkodhat a hangulatához

  Válasszon egy színt, vagy kombinálja a színeket – a két független fényforrásnak köszönhetően –, hogy megteremtse a hangulatához illeszkedő tökéletes légkört, legyen szó akár pihenésről, energikus tevékenységről vagy felfedezésről.

 • Értesítések – zavaró hatás nélkül

  Értesítések – zavaró hatás nélkül

  Beállíthatja ezt a Philips hue lámpát, hogy kíméletesen, a színes fény enyhe pulzálásával értesítse Önt az okoskészülékére érkező üzenetekről, közösségi oldalak értesítéseiről és egyéb kommunikációiról. Visszafogottak, hogy ne zavarják Önt, de kellőképpen észrevehetők, hogy felkeltsék az Ön figyelmét, a hue hangulatfény-értesítései kellemes módszert biztosítanak arra, hogy Ön értesüljön a bejövő üzeneteiről és frissítéseiről az Ön által kiválasztottak szerint.

 • Egyszerű üzemeltetés az intuitív hue alkalmazással

  Egyszerű üzemeltetés az intuitív hue alkalmazással

  A világítást az intuitív hue alkalmazásban egyetlen ujjmozdulattal vezérelheti. Egyedileg vezérelheti az egyes színeket, saját beállításokat hozhat létre és menthet el, vagy alkalmazhatja az optimális hue élményhez előre meghatározott fénybeállításokat.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: