További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/7146060ph/7146060ph_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Asztali lámpa

  Borítsa fénybe bármely pillanatot, bárhol

  A hordozható hue Go lámpa segítségével fehér fénnyel, 16 millió színnel és természetes, dinamikus hatásokkal boríthat fénybe bármilyen pillanatot. A megfelelő hangulatú fényt beállíthatja a lámpán található vezérlővel, vagy további funkciókért a hue bridge-hez is csatlakoztathatja az okoskészülékén keresztül. Összes előny megtekintése

 • Borítsa fénybe bármely pillanatot, bárhol

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hue Asztali lámpa

hue Go, fehér, LED 7146060PH Hasonló termékek

Borítsa fénybe bármely pillanatot, bárhol

Önre hangolva

 • A hordozható világítással bármely helyiség „fényét” emelheti

  A hordozható világítással bármely helyiség „fényét” emelheti

  Vigyen fényt a mindennapi életébe, és vigye azt magával, ahogy csak szeretné. A Philips hue Go az otthona legsokoldalúbb fényforrása, amely 300 lumen fényáramot biztosít. A hálózathoz csatlakoztatva akár 16 millió színnel is színezheti a falat, vagy választhat a fehér bármely tónusából, a melegtől kezdve egészen a hidegig, a teljes fényerőtől a lágy, halvány fényig. A hálózatról lecsatlakoztatva a hue Go egy hordozható központi elemmé válik, amelyet, ha magával visz, kialakíthatja a tevékenységének megfelelő atmoszférát és legjobb megvilágítást. Játsszon a fénnyel a saját ízlése szerint – csak a képzelőereje szabhat határt.

 • Intelligens akkumulátorkezelés a maximális szabadság érdekében

  Intelligens akkumulátorkezelés a maximális szabadság érdekében

  Világítson új, kreatív módon, miközben továbbra is élvezi a Philips hue által kínált összes csatlakoztatási funkciót. A Philips hue Go energiaellátását egy tölthető belső akkumulátor biztosítja, amely 1,5 órás töltést követően akár 3 óráig is működőképes. Csak csatlakoztassa le a hue Go készüléket a hálózatról és bárhová magával viheti a házban vagy a ház körül. A hordozható üzemmódban a hue Go készüléket ráadásul teljes mértékben vezérelheti az okoskészülékével. A beépített intelligens akkumulátorkezelés garantálja a maximális kihasználhatóságot.

 • A terméken vezérelhető a fényhatások váltása

  A terméken vezérelhető a fényhatások váltása

  Vezérelje a Philips hue Go készüléket kényelmesen és gyorsan, még akár az okoskészüléke nélkül is. A világítási beállításokat a terméken található intelligens vezérlő megnyomásával közvetlenül aktiválhatja. 7 különböző fényhatás közül választhat: funkcionális meleg fehér fény, hűvös energizáló nappali fény és 5 természetes dinamikus fényhatás a különleges pillanatokhoz.

 • Tegye még hangulatosabbá a különleges pillanatokat az élő fénnyel

  Tegye még hangulatosabbá a különleges pillanatokat az élő fénnyel

  A Philips hue Go öt szabadalmaztatott természetes dinamikus effektet tartalmaz: Cozy Candle, Sunday Coffee, Meditation, Enchanted Forest és Night Adventure. Minden egyes dinamikus effekt saját jellegzetes színáramlással és -keverékkel rendelkezik a megfelelő hangulat megteremtéséhez. Tökéletes a romantikus vacsorákhoz, lazító fürdőkhöz és a meditációs pillanatokhoz.

 • 4 fénykombináció mindennapi tevékenységekhez

  4 fénykombináció mindennapi tevékenységekhez

  Keresse meg mindenhez a legjobb fényt. A Philips hue négy fénykombináció formájában rögzítette Önnek az optimális fényt a nappali tevékenységekhez. Az „Energize” (energizálás) beállítás hűvös és ragyogó fényt biztosít az extra teljesítménynöveléshez. A „Concentrate” (koncentráció) beállítás lehetővé teszi az összpontosítást és munkavégzést a finoman beállított ragyogó fehér fény segítségével. A „Read” (olvasás) optimális meleg fehér fényt biztosít, amely nem erőlteti meg a szemet, azaz tökéletes egy jó is olvasáshoz. A „Relax” (lazítás) segíti az ellazulást a meleg fehér fény puha ragyogása mellett.

 • Időzítőkkel és fényértesítésekkel segítheti a napi rutinját

  Időzítőkkel és fényértesítésekkel segítheti a napi rutinját

  Ébredjen természetesen és frissen minden nap. Tegye könnyebbé az alvási rutinját a minden eddigi legtermészetesebb ébredéssel. Ez a Philips hue lámpa kíméletes és természetes módon ébreszti fel Önt. A fokozatosan növekvő fényintenzitás azt az érzést kelti, mintha napfényre ébredne. Időzítőket is beprogramozhat vagy beállíthatja a Philips hue lámpát, hogy értesítse Önt a beérkező hívásokról, üzenetekről, közösségi hálózati frissítésekről, az időjárásról és az okoskészüléken keresztül fogadott egyéb aktuális kommunikációkról.

 • A zeneszámokhoz, televíziós műsorokhoz és játékokhoz kapcsolódó fény

  A zeneszámokhoz, televíziós műsorokhoz és játékokhoz kapcsolódó fény

  Élvezze a kedvenc zeneszámaihoz szinkronizált fényhatásokat, az egész helyiségre kiterjesztett AmbiLight TV élményt, vagy emelje a játék élményét a következő szintre a Philips hue és harmadik fél által fejlesztett alkalmazások segítségével.

 • Teljes körű vezérlés intelligens készülékről a kibővített funkciók érdekében

  Teljes körű vezérlés intelligens készülékről a kibővített funkciók érdekében

  Csatlakoztassa ezt a Philips hue lámpát a hue bridge-hez, és fedezze fel a világítási lehetőségek teljes körét. A hue lámpát vezeték nélküli módon vezérelheti bármely iOS vagy Android készülékről a Philips hue alkalmazáson vagy a hue technológiához kifejlesztett bármely harmadik fél által fejlesztett alkalmazáson keresztül. A szoftveres biztonság érdekében állítsa be az időzítőket, értesítéseket, riasztásokat és geofencing funkciót, a teljes körű hue-élmény érdekében pedig szinkronizálja a készüléket a szórakoztatórendszerével.

 • Mindig naprakész

  Mindig naprakész

  A Philips hue a fényforrások az alacsony energiaigényű, biztonságos és megbízható szabályozását lehetővé tevő ZigBee technológián alapulnak. A rendszer folyamatosan új funkciókkal és javításokkal egészül ki. A szoftver és a firmware egyaránt vezeték nélküli módon és zökkenőmentesen frissül közvetlenül az Ön hue termékére.

 • Akár 50 hue izzó és lámpa csatlakoztatása

  Akár 50 hue izzó és lámpa csatlakoztatása

  A Philips hue bridge-hez akár 50 fényforrás vagy lámpatest csatlakoztatható. Kezdje egyszerűen a kapható kezdőkészletek valamelyikével, majd kezdje el a Philips hue termékek hozzáadását. Ezt követően egyetlen ujjmozdulattal vezérelheti a fényeket az iOS és Android okoskészülékekre kifejlesztett intuitív Philips hue alkalmazás segítségével.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: