Disney

  Disney

  Asztali lámpa

  Belépés a képzelet birodalmába

  A SleepTime Mickey egy éjszakai kijelzéssel rendelkező asztali lámpa. Kényelmes a szülőknek, mert finoman ragyogó hold vagy nap segítségével jelzi a gyermeknek, hogy mikor kell ágyban maradnia, és mikor lehet már felkeni! Összes előny megtekintése

 • Belépés a képzelet birodalmába

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Belépés a képzelet birodalmába

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Disney Asztali lámpa

SleepTime Mickey, fekete, LED 717015516 Hasonló termékek

Belépés a képzelet birodalmába

 • Gyermekek számára

  Gyermekek számára

  Ez a Philips és Disney gyerekszobai lámpa olyan környezetet alakít ki a gyermekek számára, amelynek köszönhetően még jobban elmerülhetnek legkedvesebb szórakozásukban, a mókában és a játékban. A gyerekszoba így az a hely lesz, ahol a gyerekek a kedvenc Disney-figurájuk társaságában tanulhatnak, játszhatnak és alhatnak. A lámpa úgy van kialakítva, hogy a gyermekek számára biztonságos legyen.

 • Nem forrósodik át és gyermekbarát

  Nem forrósodik át és gyermekbarát

  Ez a lámpa teljesen biztonságos a gyermekek számára, mivel gyermekbarát anyagokból készült és LED-világítást használ, ezért soha nem forrósodik át.

 • Tartós és ütésálló

  Tartós és ütésálló

  Ez a lámpa tartós és ütésálló, nincsenek éles részei, és tartós anyagból készült. Biztos lehet benne, hogy gyermekei képzelete szárnyalni fog, és Önnek sem kell aggódnia.

 • Tökéletes fény az esti meseolvasáshoz

  Tökéletes fény az esti meseolvasáshoz

  A SleepTime Mickey kiválóan alkalmas a megnyugtató esti mesékhez, melyek segítenek a gyermekeknek az elalvásban. A SleepTime Mickey szórt, meleg fehér fénye kellemes, és olvasás közben tökéletes megvilágítást biztosít.

 • Lágyan izzó hold, mely az éjszakát jelzi

  Lágyan izzó hold, mely az éjszakát jelzi

  Lefekvéskor a SleepTime Mickey pocakján lévő jobb oldali gomb bekapcsol és egy hold világít rajta. A hold gyengéd éjszakai fényt bocsát ki, megnyugtatja gyermekét az éjszaka során, és jelzi számára, hogy amikor a hold látható, még ágyban kell maradnia.

 • Lágyan izzó nap, mely a nappalt jelzi

  Lágyan izzó nap, mely a nappalt jelzi

  Amikor már fel lehet kelni, az Ön által beállított, lent található időzítőnek megfelelően a Mickey pocakján lévő bal oldali gomb világítani kezd. Egy nap lesz látható, melynek köszönhetően gyermeke tudni fogja, hogy most már felkelhet.

 • Mókás és egyszerű be-/kikapcsoló

  Mókás és egyszerű be-/kikapcsoló

  Ha megnyomja a SleepTime Mickey feje tetejét, az kellemes, meleg fehér olvasófénnyel világítani kezd.

 • Egyszerűen beállítható ébredési idő

  Egyszerűen beállítható ébredési idő

  A lámpa alján található szabályozóval a szülők beállíthatják az órát és azt az időt, amikor szerintük már felkelhet a gyermek, és kezdődhet számára a nap. A felhasználói felület könnyedén és egyszerűen használható.

 • Kiváló minőségű LED-világítás

  Kiváló minőségű LED-világítás

  A SleepTime energiafogyasztása kivételesen alacsony, mindössze 2 x 1 W, ugyanakkor rendkívül nagy fényerőt biztosít (140 lumen). A 2700 Kelvin fényhőmérsékletnek köszönhetően a SleepTime kellemes, megnyugtató, meleg fehér fényt biztosít.

 • Energiatakarékos

  A SleepTime hosszú, legalább 20 000 óra élettartamot biztosító LED-technológiát használ. Ezért a mindössze néhány watt energiát felhasználó SleepTime rendkívül energiatakarékos olvasó-, éjszakai és reggeli fényforrás.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: