Disney

  Disney

  Függeszték

  Belépés a képzelet birodalmába

  A Philips | Disney Hercegnős lámpaernyője az érdekes kivágásoknak köszönhetően élénk, színes és játékos mintázatokat vetít a hálószoba falaira. Gyermeke kedvenc Hercegnője nagyszabású és édes álmok birodalmába vezet! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Disney Függeszték

Hercegnő, rózsaszín 717510826 Hasonló termékek

Belépés a képzelet birodalmába

 • Gyermekek számára

  Gyermekek számára

  Ez a Philips és Disney gyerekszobai lámpa olyan környezetet alakít ki a gyermekek számára, amelynek köszönhetően még jobban elmerülhetnek legkedvesebb szórakozásukban, a mókában és a játékban. A gyerekszoba így az a hely lesz, ahol a gyerekek a kedvenc Disney-figurájuk társaságában tanulhatnak, játszhatnak és alhatnak. A lámpa úgy van kialakítva, hogy a gyermekek számára biztonságos legyen.

 • Csak lámpaernyő

  Csak lámpaernyő

  Ennél a függesztett világításhoz tervezett lámpaernyőnél a lámpa, a vezeték és a foglalat nem tartozék. A lámpaernyő mind az E27-es, mind az E14-es foglalattípusokhoz használható, mivel E27 – E14 átalakítóval rendelkezik.

 • Állítható magasság és szerelés

  A függesztéket hosszú kábelekkel szállítjuk, ami a telepítéskor maximális rugalmasságot biztosít. Válassza az igényeinek megfelelő, tökéletes magasságot.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: