Marvel

Marvel

Függeszték

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717514016/717514016_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Marvel

  Függeszték

  Belépés a képzelet birodalmába

  A Philips és a Marvel élénk színű Pókemberes függőlámpája az eleven kivágásoknak köszönhetően játékos mintázatokat vetít a hálószoba falaira. Az ugrásra kész Pókembert ábrázoló lámpa nagyszabású és édes álmok birodalmába vezet! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Belépés a képzelet birodalmába

 • Gyermekek számára

  Gyermekek számára

  Ez a Philips és Marvel gyerekszobai lámpa olyan környezetet alakít ki a gyermekek számára, amelynek köszönhetően még jobban elmerülhetnek legkedvesebb szórakozásukban, a mókában és a játékban. A gyerekszoba így az a hely lesz, ahol a gyerekek a kedvenc Marvel-figurájuk társaságában tanulhatnak, játszhatnak és alhatnak. A lámpa úgy van kialakítva, hogy a gyermekek számára biztonságos legyen.

 • Ideális általános világításhoz

  Ideális általános világításhoz

  Ez a Philips és Marvel gyerekszobai lámpa tökéletes központi elem a fényáradat megteremtéséhez. Ideális fényt biztosít a gyermekek napi tevékenységeihez.

 • Állítható magasság és szerelés

  A függesztéket hosszú kábelekkel szállítjuk, ami a telepítéskor maximális rugalmasságot biztosít. Válassza az igényeinek megfelelő, tökéletes magasságot.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: