Marvel
  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717643516/717643516_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Marvel

  Asztali lámpa

  Belépés a képzelet birodalmába

  A Philips és a Marvel színes asztali lámpáján gyermeke kedvenc karakterei láthatók. Visszafogott, meleg fehér fényének köszönhetően gyermeke élvezni fogja az esti meseolvasást. Tartós és leejtésbiztos kivitelének köszönhetően ez egy tökéletes éjjeli lámpa gyermeke számára. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Marvel Asztali lámpa

Avengers, kék, LED 717643516 Hasonló termékek

Belépés a képzelet birodalmába

 • Gyermekek számára

  Gyermekek számára

  Ez a Philips és Marvel gyerekszobai lámpa olyan környezetet alakít ki a gyermekek számára, amelynek köszönhetően még jobban elmerülhetnek legkedvesebb szórakozásukban, a mókában és a játékban. A gyerekszoba így az a hely lesz, ahol a gyerekek a kedvenc Marvel-figurájuk társaságában tanulhatnak, játszhatnak és alhatnak. A lámpa úgy van kialakítva, hogy a gyermekek számára biztonságos legyen.

 • Ideális lámpa a gyermekek íróasztalára vagy éjjeli szekrényére

  Ideális lámpa a gyermekek íróasztalára vagy éjjeli szekrényére

  Ez a Philips és Marvel gyerekszobai lámpa tökéletesen illeszkedik az éjjeli szekrényekre vagy íróasztalokra. Lágy meleg fehér fényt vet, ideális a lefekvés körüli tevékenységekhez, mint például az olvasáshoz vagy esti meséhez. Ez a kézre álló és könnyen bekapcsolható lámpa segít, hogy gyermeke biztonságban és kényelemben érezze magát éjszaka.

 • Kiváló minőségű LED-világítás

  Kiváló minőségű LED-világítás

  A lámpa LED technológiája a Philips egyedi fejlesztésű megoldása. Azonnal bekapcsol, optimális fényerőt biztosít, és kiemeli a gyermekszoba élénk színeit.

 • Meleg fehér fény

  Meleg fehér fény

  A fény különböző színhőmérséklettel rendelkezik, melynek a Kelvin (K) a mértékegysége. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák meleg, otthonosabb fényt bocsátanak ki, míg a magas Kelvin értékkel rendelkezők hideg fényt sugároznak. Ez a lámpa meleg, fehér fényt ad a meghitt hangulathoz.

 • Be- és kikapcsoló a kábelen

  Be- és kikapcsoló a kábelen

  A gomb diszkréten simul a kábel körvonalaiba, és lehetővé teszi azt, hogy könnyedén be- vagy kikapcsolja a lámpát.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: