Disney

Disney

Szenzoros éjszakai fény

  Disney

  Szenzoros éjszakai fény

  Belépés a képzelet birodalmába

  A Philips és a Disney Szörny Egyetemes éjjeli lámpája kisfia kedvenc hőseinek képével megnyugtató biztonságot ad az éjszaka során. A mozgásérzékelő egyetlen mozdulatra bekapcsolja a fényt. Elemmel működik, így ott helyezheti el, ahol szükség van rá. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Disney Szenzoros éjszakai fény

Szörny Rt., többszínű, LED 717715516 Hasonló termékek

Belépés a képzelet birodalmába

 • Gyermekek számára

  Gyermekek számára

  Ez a Philips és Disney gyerekszobai lámpa olyan környezetet alakít ki a gyermekek számára, amelynek köszönhetően még jobban elmerülhetnek legkedvesebb szórakozásukban, a mókában és a játékban. A gyerekszoba így az a hely lesz, ahol a gyerekek a kedvenc Disney-figurájuk társaságában tanulhatnak, játszhatnak és alhatnak. A lámpa úgy van kialakítva, hogy a gyermekek számára biztonságos legyen.

 • Kiváló minőségű LED-világítás

  Kiváló minőségű LED-világítás

  A lámpa LED technológiája a Philips egyedi fejlesztésű megoldása. Azonnal bekapcsol, optimális fényerőt biztosít, és kiemeli a gyermekszoba élénk színeit.

 • Meleg fehér fény

  Meleg fehér fény

  A fény különböző színhőmérséklettel rendelkezik, melynek a Kelvin (K) a mértékegysége. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák meleg, otthonosabb fényt bocsátanak ki, míg a magas Kelvin értékkel rendelkezők hideg fényt sugároznak. Ez a lámpa meleg, fehér fényt ad a meghitt hangulathoz.

 • Elemmel működik: 2 db AAA elem, nem tartozék

  Elemmel működik: 2 db AAA elem, nem tartozék

  Ez a lámpa 2 db AAA elemmel működik. Minden ilyen méretű elem használható. Ne keverje a különböző típusú elemeket; mindig ugyanazt a típust használja. A doboz nem tartalmazza az elemeket.

 • Nappali és éjszakai mozgásérzékelő

  Nappali és éjszakai mozgásérzékelő

  A mozgásérzékelő gondoskodik a gyermeke megnyugtatásáról éjszaka. Amikor az érzékelő mozgást érzékel, a lámpa automatikusan bekapcsol.

 • Megnyugtatja a gyermekét éjszaka

  Ez a Philips és Disney gyermekszobai lámpa a tökéletes éjszakai lámpa ahhoz, hogy a gyermeke biztonságban érezze magát. A beépített nappali és éjszakai mozgásérzékelő segítségével a gyermeke egyszerűen, egy egyszerű mozdulattal vagy csak a lámpa mellett elhaladva felkapcsolhatja azt. A gyermek ágya mellett elhelyezve ez az ideális tájékozódófény.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: