PhotoFrame

  Minden kép az Ön emlékei hordozza

  Hány digitális fotót rejteget a számítógépén? Nézegesse, ossza meg és élje újra az emlékeket a Philips fényképkeret segítségével. Ez a digitális fotók kiváló minőségű megjelenítésének legegyszerűbb módja - nem kell hozzá számítógép. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Minden kép az Ön emlékei hordozza

 • Fényképek beolvasása fényképezőgépből vagy letöltése számítógépről

  Fényképek beolvasása fényképezőgépből vagy letöltése számítógépről

  A készülékbe épített USB csatlakozóval egyszerűen és gyorsan olvashat be és tölthet le fotókat a legtöbb fényképezőgépről vagy számítógépről. Kérjük, látogasson el a Philips weboldalára és ellenőrizze, hogy a kamerája kompatibilis-e a Philips digitális fénykép-megjelenítőjével!

 • Nagy képpontsűrűség az éles és részletgazdag fényképmegjelenítésért

  A digitális fényképmegjelenítő 88 százalékkal több képpontot jelenít meg négyzethüvelykenként, mint egy 17"-es LCD képernyő -- Gondosan őrzött fényképei olyan részletgazdagon és olyan élénk színekkel jeleníthetők meg, mint ahogyan azt a kiváló minőségű papírképek esetében megszokott.

 • Többszínű kijelző a fényképek kiváló minőségű megjelenítéséért

  A többszínű kijelző a gondosan őrzött fényképeit kiváló minőségben jeleníti meg.

 • A környezeti fényviszonyoknak megfelelően állítható fényerő

  A kijelző állítható fényereje tökéletesebb képélményt nyújt, azáltal, hogy lehetővé teszi a kijelző fényerejének a környezeti fényviszonyokhoz történő igazítását, függetlenül attól, hogy a gondosan őrzött fényképeit nappal vagy éjszaka nézi meg.

 • Fényképek megtekintése memóriakártyáról - nincs szükség számítógépre

  A beépített két memóriakártya-olvasó a memóriakártyán tárolt fényképek egyszerű megtekintését és megosztását szolgálja. Az egyik memóriakártya-aljzat a Compact Flash I (CF) kártyákat, míg a másik a Memory Stick (MS), SD-kártya és multimédiás kártya (MMC) típusokat fogadja.

 • Állítson össze diabemutatót tárolt fényképeiből

  Diabemutató közben sorba rendezett képeket mutat be közönségnek. A gomb megnyomása és a diabemutató funkció kiválasztása után egymás után automatikusan megjelenik a fénykép-megjelenítőben tárolt összes kép.

 • Diabemutató, kép, indexkép vagy óra megjelenítése

  A könnyen változtatható megjelenítési módok lehetővé teszik, hogy egyszerre egy képet nézzen meg, vagy a képek vázlatait böngéssze, hogy gyorsan és egyszerűen tudjon keresni, vagy a legjobb képeiből diabemutatót állítson össze.

 • Az intelligens fényképtárolással sokkal több képet tárolhat

  Az intelligens fényképtárolás intelligens szoftvert használ, amely minimálisra csökkenti a tároláshoz szükséges helyet, a képmegjelenítés minőségének romlása nélkül.

 • Automatikusan be- és kikapcsolja a kijelzőt az előre beállított időpontban

  Egy beépített óra a kiválasztott időpontokban be- vagy kikapcsolja a PhotoFrame™ fényképmegjelenítőt.

 • Egyszerű, intelligens működés - nincs szükség programozásra

  Az intelligens gomb használata problémamentes működést biztosít, gombnyomással vezérelve - programozási gyakorlatra nincs szükség.

 • Választhat az álló és fekvő megjelenítés között

  Az álló és fekvő megjelenítésnek - amelyet egy könnyen állítható állvány tesz lehetővé - köszönhetően az összes, gondosan őrzött fényképe nagyszerűen fog kinézni, iránytól függetlenül.

 • Hálózati váltakozó árammal vagy vezeték nélkül, akkumulátorral működik

  A fénykép-megjelenítőt szabványos váltakozó áramú hálózatról vagy a beépített akkumulátor segítségével, vezeték nélkül üzemeltetheti.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: