PhotoFrame

  Minden kép az Ön emlékeit hordozza

  Hány digitális fotót rejteget a számítógépén? Nézegesse, ossza meg és élje újra az emlékeket a Philips PhotoFrame™ fényképkeret segítségével. Ez a digitális fotók kiváló minőségű megjelenítésének legegyszerűbb módja - nem kell hozzá számítógép. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Minden kép az Ön emlékeit hordozza

 • Nagy képpontsűrűség az éles és részletgazdag fényképmegjelenítésért

  A digitális fényképmegjelenítő 88 százalékkal több képpontot jelenít meg négyzethüvelykenként, mint egy 17"-es LCD képernyő -- Gondosan őrzött fényképei olyan részletgazdagon és olyan élénk színekkel jeleníthetők meg, mint ahogyan azt a kiváló minőségű papírképek esetében megszokott.

 • A professzionális, kiváló minőségű fényképekhez mérhető, tiszta színek

  A színes kijelző a legjobbat hozza ki fényképeiből: élénk, életszerű színek, a professzionális, kiváló minőségű fényképekhez mérhető minőségben

 • A keret speciális anyagai és felületkialakítása kiemelik a fényképek értékét

  A minőségi kialakítás és a különleges anyagok – többek között a stílusos, masszív állvány, a képkeret és a részletgazdag felület – ízléses benyomást nyújtanak, kiemelve a PhotoFrame alkalmazásban megjelenített fényképek értékét.

 • Elegáns külső - Fekvő és álló megjelenítés között választhat

  Az újszerű, stílusos kivitel elegáns, szemrevaló egységgé formálja a megjelenést és a tartalmat, hangulatos otthoni környezetet teremt; a képeket fekvő és álló helyzetben is megjelenítheti.

 • Fényképek megtekintése memóriakártyáról - nincs szükség számítógépre

  A beépített két memóriakártya-olvasó a memóriakártyán tárolt fényképek egyszerű megtekintését és megosztását szolgálja. Az egyik memóriakártya-aljzat a Compact Flash I (CF) kártyákat, míg a másik a Memory Stick (MS), SD-kártya és multimédiás kártya (MMC) típusokat fogadja.

 • USB-csatlakozó a számítógépről történő egyszerű fényképletöltéshez

  Az eszközbe épített USB-csatlakozó a fényképek egyszerű és gyors letöltését szolgálja a számítógépről.

 • Állítson össze diabemutatót tárolt fényképeiből

  Diabemutató közben sorba rendezett képeket mutat be közönségnek. A gomb megnyomása és a diabemutató funkció kiválasztása után egymás után automatikusan megjelenik a fénykép-megjelenítőben tárolt összes kép.

 • Diabemutató, kép, indexkép vagy óra megjelenítése

  A könnyen változtatható megjelenítési módok lehetővé teszik, hogy egyszerre egy képet nézzen meg, vagy a képek vázlatait böngéssze, hogy gyorsan és egyszerűen tudjon keresni, vagy a legjobb képeiből diabemutatót állítson össze.

 • Hálózati váltakozó árammal vagy vezeték nélkül, akkumulátorral működik

  A fénykép-megjelenítőt szabványos váltakozó áramú hálózatról vagy a beépített akkumulátor segítségével, vezeték nélkül üzemeltetheti.

 • Automatikusan be- és kikapcsolja a kijelzőt az előre beállított időpontban

  Egy beépített óra a kiválasztott időpontokban be- vagy kikapcsolja a PhotoFrame™ fényképmegjelenítőt.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: