LED

  Izzólámpa (tompítható)

  8718291192947 Hasonló termékek

  A semmi máshoz nem fogható izzó

  Ez az innovatív kivitelű Philips LED-es izzó igazán melegen izzó fehér fényt biztosít. A felkapcsolva és lekapcsolva egyaránt gyönyörű izzó valóban semmi máshoz nem fogható teljesítményt nyújt. Összes előny megtekintése

  8718291192947 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LED Izzólámpa (tompítható)

13 W (75 W), E27-es fejelésű, Meleg fehér, Szabályozható 8718291192947 Hasonló termékek

A semmi máshoz nem fogható izzó

Innovatív kivitel az optimális világítási teljesítményért

 • Az első 75 W-ot helyettesítő izzó

  Az első 75 W-ot helyettesítő izzó

  A Philips folyamatos fejlesztés alatt álló LED-es technológiája egyre jobb lehetőségeket kínál a hagyományos fényforrások cseréjéhez. Ez az innovatív LED-izzó tökéletes helyettesítője a 75 W-os izzóknak, azonban sokkal jobb energiahatékonysági jellemzőkkel.

 • Mindent bevilágít

  Mindent bevilágít

  Innovatív kialakításának köszönhetően ez a Philips LED-izzó árnyékot nem hagyva, természetes és meleg fénnyel árasztja el az egész teret.

 • Bekapcsolás után azonnal világít

  Bekapcsolás után azonnal világít

  Nincs várakozási idő: A Philips LED lámpái a bekapcsolást követően azonnal teljes fényerőt biztosítanak.

 • Magas színvisszaadás (CRI > 80) az élénk színekért

  Magas színvisszaadás (CRI > 80) az élénk színekért

  A színvisszaadási index (CRI) egy fényforrás azon képességét méri, hogy különféle tárgyakat megvilágítva vele, mennyire képes azok színét visszaadni. A természetes kültéri fény 100-as CRI-értékkel rendelkezik, és standard viszonyítási pontként szerepel bármilyen egyéb fényforrással való összehasonlításban. A Philips LED lámpák CRI-értéke minden esetben magasabb mint 80, így közel a napfény értékéhez, valósághű és természetes színvisszaadást biztosítanak.

 • Élettartama akár 25 év

  Élettartama akár 25 év

  Akár 25,000 órás élettartama által ez a Philips LED-lámpa az elkövetkezendő 25 évben gondoskodik Ön számára a kívánt atmoszféráról.*

 • Szabályozható

  Szabályozható

  Minőségi fényerő-szabályozásra tervezve. Ezek a lámpák tökéletes légkört biztosítanak bármilyen tevékenységhez - az egészen lazától az aktívabb hangulatot árasztó környezetekhez is.

 • A hagyományos izzók igazi meleg fehér fényével (2700 K)

  A fények különböző színhőmérsékletekkel rendelkezhetnek, amelyet a Kelvin (K) mértékegység jelöl. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák otthonosabb érzetet keltő fényt bocsátanak ki, míg a magasabb Kelvin értékű fényforrások hűvösebb, stimulálóbb hatású fényről gondoskodnak.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

 • *Átlagosan napi 3 órás használat alapján

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: