Személyes vezeték nélküli világítás

  Személyes vezeték nélküli világítás

  8718291790211 Hasonló termékek

  hue tap kapcsoló. Az újraalkotott villanykapcsoló

  A hue tap segítségével a lehető leggyorsabban előhívhatja kedvenc hue beállításait. Bárhová rögzíthető, illetve hordozható: egyszerűen kiválasztja a legkényelmesebb helyet. Nincs szükség kábelezésre, áramellátásra vagy elemekre. Rendkívül kényelmes a mindennapi használathoz. Összes előny megtekintése

  8718291790211 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hue Személyes vezeték nélküli világítás

hue tap kapcsoló, Vezérli a hue fényeket, Nincs szükség elemekre, Nincs szükség kábelekre 8718291790211 Hasonló termékek

hue tap kapcsoló. Az újraalkotott villanykapcsoló

Vezérelje hue fényeit kényelmesen

 • A lehető leggyorsabban előhívhatja kedvenc hue beállításait

  A Philips hue segítségével az otthona bármely részéből vezeték nélküli módon vezérelheti a világítást. Akár a nappaliból, akár az étkezőasztal mellől, vagy a hálószobából, a hue tap kapcsolóhoz csatlakoztatott bármely készüléket képes vezérelni.

 • Könnyű beállítás

  A tartozék fali rögzítőelem lehetővé teszi a használati mód kiválasztását hangulatának vagy tevékenységének megfelelően. Pattintsa fel a falra, vagy vegye le onnan, amikor szeretné. A hue tap kapcsoló bármely felületre egyszerűen rögzíthető a tartozék erős, két oldalas ragasztószalag segítségével. Lyukak fúrása nélkül, 15 másodperc alatt rögzítheti a kívánt helyre.

 • A világ első energiatakarékos okoskapcsolója

  A hue tap kapcsoló kinetikus energiával működik, érintésre lép életbe. Nincs szükség elemekre, kábelekre vagy hálózati csatlakozásra. Hazaérkezik, kicsomagol, és már kezdhet is játszani a kapcsolóval. Jeleneteket és lámpatesteket rendelhet hozzá a 4 gombhoz a hue alkalmazás segítségével, és indulhat a szórakozás.

 • Alkossa meg saját vezeték nélküli fényélményét

  A Philips hue bridge-hez akár 50 fényforrás vagy lámpatest és akár 25 Tap kapcsoló csatlakoztatható. Kezdje bármely rendelkezésre álló kezdőkészlettel, majd adjon hozzá bármilyen kombinációban Philips hue fényforrásokat, Philips hue Bloom, Iris vagy LightStrip termékeket. Mostantól egyetlen érintéssel vezérelheti otthona bármely csatlakoztatott világítótestét okostelefonja vagy hue tap okoskapcsolója segítségével.

 • Négy előbeállítás a mindennapi használathoz

  Most egyetlen gombnyomás segítségével vezérelheti hue fényeit. Négy beállítás közül választhat. Válasszon egyet kedvenc jelenetéhez. Egy másikat egy könnyű recept mellé. Esetleg egyetlen gombnyomással kapcsolja ki valamelyik, vagy akár az összes fényforrást. Mindez Öntől függ.

 • Változó helyeken vagy bárhová rögzítve

  Rögzítse a falra. Hagyja könnyen elérhető helyen. Esetleg vigye magával bármerre jár a házban. Használja, amikor a telefonját tölti, vagy amikor táblagépét a gyerekek használják. A hue tap kapcsoló a távvezérlő rugalmasságát a hagyományos villanykapcsoló kényelmével ötvözi.

 • Zigbee Green Power protokoll

  A hue tap kapcsoló a ZigBee Green Power protokoll segítségével működik. A Green Power megteremti az akkumulátormentes, energiatakarékos eszközök számára a szabványoknak megfelelő ZigBee hálózatokhoz történő csatlakozás lehetőségét.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: