További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696422304/8718696422304_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  LED

  Betét

  8718696422304 Hasonló termékek

  Ismerős fénysugár innovatív kivitelben

  A Philips átlátszó LED lámpabetétei gyönyörű, ragyogó fényhatást biztosítanak - kivételesen hosszú élettartam mellett. A felkapcsolva és lekapcsolva egyaránt gyönyörű fényforrás tökéletesen illik a kis méretű (G4) foglalatokkal rendelkező dekoratív lámpatestekhez. Összes előny megtekintése

  8718696422304 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

ÚJ

LED Betét

1, 2 W / 10 W, G4-es fejelés, fehér, Nem szabályozható 8718696422304 Hasonló termékek

Ismerős fénysugár innovatív kivitelben

Barátságos hangulatot teremtő, ragyogó fény

 • Magas színvisszaadás (CRI > 80) az élénk színekért

  A színvisszaadási index (CRI) egy fényforrás azon képességét méri, hogy különféle tárgyakat megvilágítva vele, mennyire képes azok színét visszaadni. A természetes kültéri fény 100-as CRI-értékkel rendelkezik, és standard viszonyítási pontként szerepel bármilyen egyéb fényforrással való összehasonlításban. A Philips LED lámpák CRI-értéke minden esetben magasabb mint 80, így közel a napfény értékéhez, valósághű és természetes színvisszaadást biztosítanak.

 • Igen alacsony energiafogyasztás, akár 90%-os megtakarítással

  A Philips LED fényforrásokkal a hagyományos izzók tökéletes helyettesítőjeként olyan azonnali és jelentős energiamegtakarítással járó döntést hoz, amely egyúttal a bolygó fenntarthatósága szempontjából is kiváló választást jelent.

 • Akár 15 éves élettartam

  Akár 15 000 órás élettartama által ez a Philips LED-lámpa az elkövetkezendő 15 évben gondoskodik Ön számára a kívánt atmoszféráról.*

 • Azonnali fény bekapcsolásra

  Nincs várakozási idő: A Philips LED lámpái a bekapcsolásra azonnal teljes fényerőt biztosítanak.

 • Kompakt, stílusos kialakítás – mindenhová illik

  Ez a kompakt, stílusos kialakítású készülék gyakorlatilag bárhová helyezhető - a TV-készülék mögé, a szórakoztató berendezésekre, vagy a másik szobába.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

 • *Átlagosan napi 3 órás használat alapján
 • **A lámpa megfelel az EMC-szabványok követelményeinek egy kiváló minőségű elektronikus transzformátorral - mint pl. a Philips CERTALINE 60 transzformátor - együttesen történő használat esetén. A teljesítmény a lámpa működtetéséhez használt transzformátortól függően változhat.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: