fehér

  8718696449554 Hasonló termékek

  Lazítson

  Kezdje a Philips hue White kezdőkészlettel, és mivel a lámpákat bárhonnan vezérelheti, így gondtalanul élvezheti őket. Mindennek az a célja, hogy egyszerűbbé tegye az életét, és okos, hasznos módon tegye nyugodttá. Összes előny megtekintése

  8718696449554 Hasonló termékek
 • Lazítson

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Lazítson

 • Bárhonnan vezérelheti a világítást

  Bárhonnan vezérelheti a világítást

  Bárhol is van, távolról irányíthatja a fényeket. Ellenőrizze, hogy nem felejtette-e el lekapcsolni a lámpákat, mielőtt elment otthonról, és kapcsolja fel a világítást, ha sokáig dolgozik. A geofencing technológiával világosság fogadhatja, amikor hazaér, vagy automatikusan ki is kapcsolhatnak a lámpák, ha elmegy otthonról. Mindennek az a célja, hogy egyszerűbbé tegye az életét, és okos, hasznos módon tegye nyugodttá.

 • Garantáltan zökkenőmentes, vezeték nélküli fényerő-szabályozás

  Garantáltan zökkenőmentes, vezeték nélküli fényerő-szabályozás

  Élvezze a garantáltan zökkenőmentes fényerő-szabályozást a Philips hue-val. Nem túl fényes. Nem túl sötét. Pont jó. Nincs szükség vezetékekre, villanyszerelőre vagy beépítésre.

 • Állítson be ütemezett világítást az egyszerű otthoni automatizálás érdekében

  Állítson be ütemezett világítást az egyszerű otthoni automatizálás érdekében

  A Philips hue segítségével a távollétében is úgy tűnhet, mintha otthon lenne. Használja ehhez a Philips hue alkalmazás ütemezés funkcióját. Állítsa be, hogy egy előre beállított időpontban felkapcsolódjanak a lámpák, és működő világításra érhessen haza. Még azt is beállíthatja, hogy különböző időpontban kapcsoljon be a világítás a szobákban. És természetesen az este folyamán fokozatosan is lekapcsolhatja a világítást, így soha nem kell amiatt aggódnia, hogy égve hagyta a lámpákat.

 • Szabályozza a fényeket úgy, ahogy szeretné

  Szabályozza a fényeket úgy, ahogy szeretné

  Csatlakoztassa a Philips hue lámpát a bridge-hez, és fedezze fel a végtelen lehetőségeket. Vezérelje a fényeket az okostelefonjáról vagy táblagépéről a Philips hue alkalmazással, vagy adjon kapcsolókat a rendszeréhez, hogy működtetni tudja a lámpáit. Állítsa be az időzítőket, értesítéseket, riasztásokat és egyebeket a teljes körű Philips hue-élmény érdekében.

 • Akár 50 Philips hue lámpát is csatlakoztathat

  Akár 50 Philips hue lámpát is csatlakoztathat

  Akár 50 lámpát és 10 lámpatestet is csatlakoztathat a Philips hue bridge-hez (tartozék). Kezdje egyszerűen a kapható kezdőkészletek valamelyikével, majd lásson hozzá a Philips hue termékek hozzáadásához. Ezt követően egyetlen ujjmozdulattal vezérelheti a fényeket az iOS és Android okoskészülékekre kifejlesztett, intuitív Philips hue alkalmazás segítségével. A Philips hue a fényforrások alacsony energiaigényű, biztonságos és megbízható szabályozását lehetővé tevő ZigBee technológián alapulnak. A rendszer folyamatosan új funkciókkal és javításokkal egészül ki. A szoftver és a firmware egyaránt vezeték nélküli módon és zökkenőmentesen frissül közvetlenül az Ön Philips hue termékére.

 • Az Apple HomeKit technológiával kompatibilis

  Az Apple HomeKit technológiával kompatibilis

  A Philips hue White kezdőkészlet az Apple HomeKit technológiával kompatibilis. A Siri alkalmazás segítségével kapcsolja fel vagy szabályozza a fényeket, valamint hívja elő az előzőleg elmentett beállításokat anélkül, hogy akár egy gombot is megérintene. Harmadik fél által fejlesztett alkalmazások segítségével más Apple HomeKit kompatibilis eszközökhöz is hozzákapcsolhatja a lámpáit.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: